62

Анонимен

преди 12 години

Храните в България са хем скъпи, хем некачествени, дори вредни! Логично е да поскъпне всичко. По-скоро е нелогично евтино в момента. Как се задържат толкова ниски цените сега е истинско чудо, на фона на умрялото производство. Милиони безделници, алкохолици, наркоманчета и *** по цял ден безделничат и се чудят от кой какво да гепят. Да направят някаква далавера и да вземат пари от нищото.

61

Parcuc

преди 12 години

Имам чувството, че ако спра да раздувам дефицита, колелото тотално ще спре да се върти...

60

оп

преди 12 години

те едни храни по добре да ни ги ядеш, че веднага те чаката лекари и аптеки да цакаш защото здравето ти заминва на кино с таз химизирана храна

59

MOLQ, MOLQ..

преди 12 години

MOLQ,TOVA NE E VERNO.NIE SEGA JIVEEM 10 PUTI PO-DOBRE!STANDARTA NI E KATO U AMERIKA, CENITE NA BENZINA 2 PUTI PO-GOLEMI, HRANATA SUS6O, LEKARSTVATA, TOKA, PARNOT SUSHTO.KAKVO PLA4ETE,ZABOGATEHME!!4AKAHME TOLKOVA VREME TOVA PRAVITELSTVO ZA KOETO 6TE GLASUVAM AKO DOJIVEQ DO 2013. KOLKO PARI SUBRAHTE V BANKITE, E, VIE DETO NE RABOTITE STE SI VINOVNI, NE GLERDATE PRASETA I KARTOVI KAKTO E PRAVIL NA6IQ KIM IR SEN-B.BORISOV.BLAGODARETE NA NEGO, 4E SE HRANITE PO EDIN PUT, NEMATE RABOTA NO I HOLESTEROL

58

do 70

преди 12 години

Ei tova e istinata faktite sa si fakti,zaplatite sa6tite stokite v nebesata,i tuka 6te ima xora deto podarjat gerb,tova e nai lo6oto pravitelstvo upravlqvalo do sega,bsp kradaxa kato ludiii i pak ima6e a tiq dumi nqmam.

57

ф-1

преди 12 години

Като я гледам тази салата по цените на Б.Б. ще струва някъде към 30 стотинки/преди поскъпването за последният месец.

56

ф-1

преди 12 години

Това депутатските цени ли са,или аз ходя в магазини за много богати. Това бяха цени от преди 5-6 години.Повишено с 0.5% ,0.6%-глупости!Да не говорим за горивата.Живота спрямо 2008 год.поскъпна двойно.По-алчно нещо от мутрите НЯМА!

55

SP

преди 12 години

Просто на всички правителства на "прехода" тази политика на монополи, картели и централизация беше и е изключително удобна. Така държавата ти дава /като пенсия или заплата/ 100 лева напр., а съвсем "законно" те задължава в същото време на нея да й дадеш 1 000 лева /като се отопляваш, храниш, ползваш ток, вода, транспорт и др./ И защо се карате не мога да разбера. То това си е социализъм и ние сме си в него от 9.9.1944 г. Всички са комунисти, защото така ни крадат най-много и то "законно"!!!!!!!

54

Анонимен

преди 12 години

Нафтата и тя стана 2.70,бензинът-2.56 но няма и да се видят протести.Имам чувство че даже повече се движат колите. Извод-народа има пари,но реве че няма.

53

SP

преди 12 години

Не се карайте! След 22 години "преход" все още сме в челюстта на социализма - държавата определя цените на най-необходимите стоки - газ, горива, енергия, вода - оттам се качва и цената на храната; от друга страна, държавата определя размера на минималната работна заплата, бюджетните заплати и пенсиите! Т.е. всичко е централизирано и държавно регулирано като преди 10-ти ноември.

52

само герп

преди 12 години

те тава е дефлацията,,пък вий плюите срещо бат байко,малко съ покъпнале и ревете,неблагодарници,ами ако поскъпнът с по 3 лева,кво праиме

51

Анонимен

преди 12 години

Лимоните ся направо ще ги пукна!!!

50

bolka

преди 12 години

до 60 - доматите са по-малкия проблем, по-големият е да мога да опазя себе си! А и няма как да клатя краката си из града, защото то иска плевене и поливане. Ама нейсе... не искам да споря.

49

Анонимен

преди 12 години

Чудно ми е как само в БГ цените на храните се вдигат? Не само че се в вдигат, ами и по принцип винаги са по-високи от другите страни. В UK и Германия от опит знам че е много по-евтино! Тука всеки който отвори магазин и гледа да изсмуче последната стотинка.

48

;ип

преди 12 години

До 20 Ако си мислиш ,че някой ще ти опази доматите на село ,докато ти си клатиш краката из града и чакаш да дойде септември,много се лъжеш .Собствеността се пази с оръжие денонощно .Справка -"Отнесени от вихъра ".

47

homer simpson

преди 12 години

никога не бих си купил краставици или домати в този период на годината...требва да си луд.

46

pet

преди 12 години

Spored men pak sa vinovni tezi troinata koaliciq. E te za tova ste glasuvam za GERB. Samo ako moje da mi otgovori nqkoi ako pat ste4elqt GERB s koi li ste se opravdavat)))))))))))))))))). MIslq 4e ve4e e nared svetovnata konspiraciq i kakvo da se pravi kato ni upravlqvat hora s osnovno obrazuvanie.

45

БСДП

преди 12 години

Благодарение на щастливите кокошки прасета и не знам си какви щуротии ще ядем *** на целия свят. Тази свинщина с цените на горивата и стоките е благодарение на бездарните ни управници.Те по некадърност са на върха на пирамидата. То Жан Виденов е цвете за мирисане пред тези смешници и клоуни.. Разни пицари се изживяват като икономисти, шлангисти като министри и т. н.Накацали са ги калинките сякаш са мухи на л....о

44

Анонимен

преди 12 години

54 ти с акнета не можеш да спориш.При тая Бокова стабилност сме на опашката в Европа по доходи.Това нЕма как да го отречат.А за апартаментите не си много прав-Росенчо е продал на Долорес Арсенова 116 квадрата за 39 хил лв през 2008 в комплекса дето го направи.На сина й пак го е дал евтино.И на Чукарски също.

43

Паметарко

преди 12 години

До: 40 При комЪнизма хлябът/ 1 кг./ ,беше по 15 ст., нафтата - по 8 ст./а била е и по-евтина/, апартаментите - по 7 - 8 - 10 хил.лв. А сега по колко са? Знаеш ли,умнико?