153

аз

преди 12 години

Наебаха ги и тях МБФ-то! Нека,нека,ама винаги ще са по-добре от нас,защото са народ,а не ***,събрана оттук-оттам като жалките българи...като чуя думите Българи и българин ми се драйфа...ррррр,***,айде на паша животни тъпреливи....ррррр ***,ррррр

152

ку.40

преди 12 години

боли ме шпека за гърците, ако искат да взимат и 5000 евра или 50 евра, аз си гледам в моята паница//и си ям *** изакани от правителствата до момента

151

Анонимен

преди 12 години

capital.bg/politika_i_ikonomika/sviat/2012/02/17/1768686_jivot_izpulnen_sus_strah/Кризата на живо: Атина, 15 февруари, жена заплашва да скочи от прозореца на офиса си, след като разбира, че заплатата й е орязана, а съпругът й е заплашен от уволнение--------------------------------------Умник виж колко са добре и си преглъщай баничката

150

junks

преди 12 години

Ако гърците са яли примерно по 5 баници на ден сега ще ядат 4 баници и ще плачат колко са зле,а ние като изядем една баница ще викаме ура.Тъжно но факт

149

junks

преди 12 години

Ако гърците са яли примерно по 5 баници на ден сега ще ядат 4 баници и ще плачат колко са зле,а ние като изядем една баница ще викаме ура.Тъжно но факт

148

Анонимен

преди 12 години

Гърците, ако не искат нашите заплати и пенсии да се захващат с работа, а не да лежат само на стари лаври. Колкото да нас, аз съм сигурен, че ще намерим правилния път.Само трябва да минат още поне 43 години.

147

Анонимен

преди 12 години

Бе гърците са си добре а ние продължаваме да им бачкаме най-мръсната работа и така ще продължава да е.Голяма част от парите които са 'потънали" в Гърция ги виждаш къде са-висок стандарт на живот,земеделие,туризъм,улици,градове всичко чисто,красиво и подредено.В България също се краде и всичко отива из швейцарски банки,мутри,к*рви,яхти,джипове.Това е разликата между двата народа и затова винаги ще си останем техните бачкатори за полето,миячи на *** и млади к*рвички за дърти гръцки дедовци.

146

безмъртен

преди 12 години

"Срещнеш ли българин в чужбина, срещаш кръвния си враг" за сега и за напред около 1000 години това ще бъде валидно. В България не трябва да се отчайваме от простаците,те не са такива големи простаци,просто са слабо информиарни,пренебрегнати, а искат и те да бъдат зачитани като хора.

145

бг-мърша

преди 12 години

Най-лошото е това че не сме дори косъм от т***ците на гърците, долни, прости, *** и завистливи!

144

до150 педагог

преди 12 години

*** И *** КАТО ВУЛГАРОС!Педагогика, от гръцки означава буквално детеръководство или ръководство на детското развитие. Педагогическата дейност се свързва с понятието мъдрост и е неразделна част от развитието на цивилизацията. Педагогическата мисъл се заражда в древногръцката теология и философия.Тя е съвкупност от закономерности, принципи, методи, форми, средства и процедури за реализация на учебно-възпитателната дейност. Крайната цел на педагогиката е формирането на човешката личност.

143

така е!

преди 12 години

гръцкият език е бил езикът на образованието и културната комуникация за цяло поколение възрожденски интелектуалци. В Книговище за прочитане от 1874 г. Богоров споделя: Още и до днес между нас има такива учени, на които, дотрябва ли нещо да напишат български, те го сключат изпървом на гръцки, а сетне го превеждат на български (Богоров 1874/75: 2). Както казва проф. Ив. Шишманов, те са владеели гръцки по-добре и по-свободно от матерния си език (Шишманов 1903: 430).

142

така е!

преди 12 години

През 1830 год. се открива и първият гръцки университет в Атина, който става особен притегателен център за жадните за образование млади българи. На гръцки пишат художествени, научни и педагогически произведения, защото не са знаели писмен български език, мнозина от тях: Ат. Богориди (внук на Софроний Врачански), Александър П. Куртович (Зоирос паша от Пловдив), Никола Пиколо, Гр. Пърличев, братя Сим. и Мих. Христови от Стара Загора, Ив. Симеонов и Ант. Цанков, съставители на гръцки христоматии..

141

velik narod

преди 12 години

Гръцката цивилизация не по-малко повлияла със своята заразителна сила върху изграждането и на западноевропейската цивилизация, предимно в Италия, а отчасти в Галия и в Испания. Латинската култура на Италия и на Запада е един от клоновете на гръцката култура от III и от следващите векове пр.Хр.; не робски копия, не подражание, а самостойно национално развитие на елинските идеи, на елинското изкуство, на елинската литература на латинския Запад,

140

Анонимен

преди 12 години

Бъдещето доказа, че гордостта на елинизма с миналото си и с настоящето си не е била нещо преувеличено. Силата на гръцкия гений е изиграла своята голяма роля не само за създаването на гръцката култура. Тя личи и в заразителността й, личи в това, че влиянието й не се ограничило само с пределите, до които въобще стигнала гръцката нация.

139

отмъщител

преди 12 години

Kакто и да се чувстват гърците, каквото и да им режат, ако щът и на социални помощи да останат пак ще получават повече от нас. Защото са НАРОД. Защото не биха изтърпяли ни един ден геноцидници като Боко, Дянков, Царя честити, КостОФФ, Доган и Станичев. Всяко стадо си заслужавало пастира, и всеки народ - наглеците.

138

ЧЧЧ

преди 12 години

Чудех се защо се подари имуществото на социализма на наши хора а то какво било да не се разбере, че за толкоз години комунистите не са създали икономика с висок вътрешен брутен продукт. Моженето им е само в краденето и нелегалното им представяне като някакви други/справка пазвантина на тато//ВБП, Гърция-300 милиарда, България-47милиарда/КОНГРАЧУЛЕЙШЪН.

137

ANONIMEN

преди 12 години

HITRITE GARTSI 6TE SE OPRAVIAT-NE GI MISLETE TIAH ,AKO SA TOLKOVA ZLE ZA6TO O6TE RABOTIAT 200 XIL.BALGARI....ZASTO NE PI6ETE ZA KORUMPIRANITE VLASIMA6TI - *** NA 4OVE6KIA ROD......NE VI STISKA........PISARI........A NIE SAMO 4ATIME PO BALGARSKI.......POLITIKA- MLADITE,KADARNITE V 4UJBINA,A NEKADARNITE VRAZKARI,LUMPENI TUK.........I SME 9-TA DUPKA NA KAVALA.......

136

стадо овце!

преди 12 години

Превод от гугъл, вестник "катимерини"Според окончателните решения, най-малко 70 милиона евро ще бъдат открити от смелите съкращения, към всеки един пенсии, които надвишават сумата от ? 1.300.Допълнителната сума ще бъде намалена с 12%. Това се отнася, ИКА, ОАЕЕ Учените фонд, мултимедийни плейъри, и пенсиите на бивши работници и служители в предприятия за обществени услуги (телефон, ток, Post Office), банковите служители и бивши служители на Olympic.

135

до 151

преди 12 години

Понятието vulgaros(bulgaros) тогава е било запазена марка на народите живеещи на север от Хемус.--Научи се да четеш. Написано е vulgaris, не твоята измишльотина vulgaros(bulgaros)!vulgaris е латинска дума и означава обикновен, народен, простанароден, ***, ***.Така са наричали робите и простолюдието в Римската империя. В Римските домове е имало много роби, основно гърци и са ги наричали vulgaris.

134

до 154

преди 12 години

И това с какво ще те стопли? Ще си останеш същият *** и духовен кастрат. Айде, бегай да гласуваш за Бойко!