26

Def

преди 12 години

До 31, Соколе, проблема е че тея 600 лв на заварчика са смешни, а не че тези 1000 лв на чиновниците високи. Трябва минималната заплата да е 700 евро колкото е в Гърция и Португалия т.е. 1400 лв. Така наречената "криза" даде идеален шанс на пишман работодателите /селски мутри и ченгета/ да намалят заплатите и да орежат социалните придобивки, но не им попречи да си сменят колите и да обиколят разни екзотични дестинации.

25

Сокол

преди 12 години

"...средната заплата е около 1000 лева, ниска за работата, която се върши", заяви той.Ела да го обясниш на заварчика в нашата фирма с 600 лв заплата бруто, наглеци безобразни!Нищо не правите, по цял ден сте в нета и ниска ви била 1000 лв заплата! Бесило за такива като вас!!

24

МИСЛЕЩ в МОМЕНТА

преди 12 години

-НИКАКВИ ДЪРЖАВНИ СУБСИДИИ ЗА ПАРТИИТЕ - СТИГА СМЕ ХРАНТУТИЛИ ПАРТИЙЦИТЕ!!!!!!!!!- ТЪПИЯТ БОЙКО КАТО ИМА ПАРИ ДА СИ ПРАВИ ПАРТИИ ДА СИ ХРАНИ ПОЛИЦАИТЕПРОСТАЦИ ТАКИВА!!!!!!!!!!!!!!!!

23

Анонимен

преди 12 години

"Ще влезем в НЗОК и НОИ, за да проверяваме обществените поръчки. Също и в НСО, и в НРС, както и в Министерството на финансите за обществени поръчки". - ДЕ БРЕ ВАЛЕРИ - МИ НАЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО ТИ ДАВА ЗАПЛАТАТА - ТЕ НАЗНАЧАВАТ ШЕФОВЕТЕ НА НОИ НЗОК И Т.Н. - ЩО ЗА ПРОСТОТИЯ - ЩАТЕН РЕВИЗОР НА ТРУДОВ ДОГОВОР ЩЕ СИ ПРОВЕРЯВА НАЧАЛНИКА - ЕХХХХ ПЕЙ СЪРЦЕ .........МАЙКО БЪЛГАРИЙО ........АЙДЕ ПА ВЛЕЗ ДА КАЖЕШ ЧЕ НЯМА КРАЖБИ И ВСИЧКО Е НАРЕД ...........1000 % ГАРАНЦИЯ - ТОВА ЩЕ Е РЕЗУЛТАТА .......СМЕШНИЦИ

22

Анонимен

преди 12 години

Изхвърлете пенсеонерите от държавната администрация . Престъпление е в тая криза при съкращения да оставяте пенсионери на ясла, а да съкращавате майки с по две деца.

21

conservator

преди 12 години

Сметната палата са много слаби специалисти. Трябва реформа там. Стига са изпълнявали поръчки и трябва да си сменят екипа от юристи.

20

Анонимен

преди 12 години

Като го видя или чуя тоя дянков направо ми се гади вече .Има нещо извратено и нечистоплътно в тоя тип . Имам чувството че смърди тоя пор ,също както изглежда - мазен ,зализан и пъпчив.Егати и финансовия "гений" , да режеш и кълцаш отвсякъде и от всички,вместо да се създават нормални условия за работа и бизнес ,и от тамда идват парите и ръста на икономиката.

19

Анонимен

преди 12 години

Не вярвам "крадеца да почне да вика, дръжте крадеца"... колкото и да ми се иска да повярвам, че ще има възмездие за грабителите някак си не успявам и това си е!!!

18

Смешната палата

преди 12 години

През тези 21 години преход, контрола в публичня сектор целенасочено се доведе до обезличаване и обезсилване от политиците ни.

17

анонимен

преди 12 години

а добър ден ! е що чакахте досега ?

16

Анонимен

преди 12 години

Проблема с българската бюрокрация е, че единственото с което са заети е да си харчат държавните заплати, които по никакъв начин не са свързани с качеството им на труд, и никак не са малки.Добре, че се появи Бойко та се поразмърдаха малко, тлъстите търтей.

15

Анонимен

преди 12 години

Въпрос - какво са правили досега ?

14

МИСЛЕЩ в МОМЕНТА...

преди 12 години

...към АНОНИМЕН...-ТЯ цялата ни ДЪРЖАВА се оПРАВЛЯВА от БЕЗМОЗЪЧНИ и върви на "АВТОЛИЛОТ" Ти си седнал да "пЛАЧЕШ" за 188 ЯЗОВИРА!!!!!!!!!........?????????-гОСПОДА оПРАВЛЯВАЩИ и министърПРЕДСЕДАТЕЛю,"нАРОДНИ пРЕДСТАВИТЕЛИ" и ВСИЧКИ други дето са край НАРОДНАТА софра и на дЪРЖАВНИ БОНУСИ - раздайте си ОКРАДЕНИТЕ пари на ПРОСЯЦИТЕ - ЖАЛКО Е ЧЕ ГИ ИМА,фАНДАКОВА сТОЛИЦАТА е пълна,но ПРОСЯЦИТЕ и БЕЗДОМНИЦИТЕ станаха повече от БЕЗДОМНИТЕ кУЧЕТА.....СРАМОТА не ВИ ли е СРАМ....

13

МИСЛЕЩ в МОМЕНТА

преди 12 години

-ДЯНКОВ - изпратен в ЧУЖБИНА да се изучи с ПАРИТЕ на ФОНДАЦИЯ "людмила(ТОДОРОВА/Живкова...т.е. НАШИТЕ Пари - сега той ще ми определя пенсиите - *** - да си ходи в ЧУЖБИНАТА и по-вече да не се връща в БЪЛГАРИЯ - никой не го иска ТУк.....-цЕЦО(СЕКРЕТНИЯ/ си купил АПАРТАМЕНТИТЕ сЪс "СЕКРЕТНИ" пАРИ - "нямаЛ ПРАВО да ни КАЖЕ кой му ги е ДАВАЛ"...!!!!??-министърПРЕДСЕДАТЕЛЯТ пък не "знаел" коя е цВЕТЕЛИНА Бориславова..??!!...на времето имаше един лав "ВИЖ ми ОКОТО"...!!!!!?????

12

Анонимен

преди 12 години

188 язовира се управляват от младеж без диплома

11

МИСЛЕЩ в МОМЕНТА...

преди 12 години

-сегашните "ОПРАВЛЯВАЩИ" - са най-големите ЛЕНТЯИ и некадърници - ВСИЧКИ са бивши ВОЕННИ и полицаи т.е. МИЛИЦИОНЕРИ дето не са "ИЗКАРАЛИ" и един ЛЕВ за държавата през живота си,и сега СА ПАК НА НАРОДНАТА СОФРА,защо пак ги избрахте бе БРАТЯ БЪЛГАРИ това е най-голямата група НЕКАДЪРНИЦИ в държавата ни - военни и "полицаи" ПЕНСИОНЕРИ - сега са на ПЕНСИИ и на държавни заплати - халал да са им...........а ВИЕ ходете и ровете в КОФИТЕ за *** - това е ПОКЪРТИТЕЛНО - "ГОСПОДА оПРАВЛЯВАЩИ" и "НАРОДН

10

Ambulance

преди 12 години

Абе господине как за вас 1000лв е ниска заплата,ами аз като спасявам човешки животи и на всяко дежурство съм на студа и в преспите и взимам 290лв питаш ли ме как живея?Я елате да вършите моята работа-много пък се уморихте,а вас кой ще проверява?

9

Анонимен

преди 12 години

до 3- не е днес,а утре на 19 февруари - ама и вие сте учили история?

8

Анонимен

преди 12 години

...аз мисля,че е време да излезнем на "УЛИЦАТА" и да го кожем:-оправете законите,не си ги пишете за вас "НАРОДНИ" представители!!!!,..."НАРОДНИ" мощенници!!!!!!!!!!!!!!!-ДВА мандата стигат!!!!!!!!!!!!-който има ПАРИ да си прави партия - АЗ не искам да давам парите си за СУБСИДИИ на ПАРТИИ - ЗАЩОТО АЗ СЪМ БЕЗПАРТИЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-АЗ не искам "ДА ХРАНТУТЯ" и АРМИЯ,нито пък ПОЛИЦИЯ - да си ги хранят БЪЛГАРСКИТЕ МИЛИАРДЕРИ,защото има за какво да се страхуват - ЗА ОГРАБЕНИТЕ ПАРИ - как стана

7

ИЗРОДИ

преди 12 години

КРАДЕЦА ПСИХОПАТ ДЯНКОВ И ЦЕЦО ДА СИ ПОДАДАТ ОСТАВКА НЕЗАБАВНО..