109

БГ

преди 12 години

Нали си имаме стадион "Васил Левски". Защо ни е друг? Какво ще стане с "Васил Левски"?

108

жалки чички

преди 12 години

Някой казаха че щели да се отворят работни места-хахахахах...Всичко ще е решено предварително,няма да има честен конкурс,нали се сещата,ще се даде на някой наш,че после нашия да преведе някой милион,ей тъй от нищото..Даже съм сигурен че фирмата изпълнител е уникалната Главбулгарстой,която строй 10 години националния,и вижте го на ко прилича,а са похабени пари за нещо доста по-приятно,ама няма как..Затова казвам че много хора са незаслужили да забогатяват по този мръсен начин.алъш-вериш..

107

Венелин

преди 12 години

Тази зала е пълна недомислица (като всичко на герб)! Може ли да се прави голяма зала, а да не става за лека атлетика?! Това е най-популярния спорт след футбола, а и в него имаме успехи повече от волейбола, баскетбола и всички останали спортове взети заедно. Това едно, ами разположението? Няма метро наблизо, 1 улица - еднопосочна, минават два тролея само. Каквито и нови подходи да правят, там винаги ще спира движението, когато има нещо.Не стига тази глупост, ами сега и стадиона ще правят там.

106

ххх

преди 12 години

Стадиона ще се строи с пари за спорт. Ако искате да имате по-добри условия в болниците, трябва да се съберем няколко хиляди сурвакари и да "посъветваме" *** ни братя от факултета и столипиново да си плащат здравните вноски . И без това главно те ги ползват

105

***

преди 12 години

Пак ли оня нахалник и подлизурко Симон Пишов ще го строи с пригодени проекти от Сибир, както залата на Арената - само 7 метра по-къса защото в Сибир нямат лека атлетика ?

104

Николай

преди 12 години

За 2,5 год.държавния резерв се е стопил под 3 милиарда лева.И предишните крадяха,но поне оставиха над 8 000 000 000 лв.резерв.Къде отидоха парите?Сега стадион,а после мечтата на Вежди-български Лувър и след това фалит на държавата.Пак ли трябва Костов да ни спасява?Нали отново ще бъде на наш гръб.Трябва да им поискаме обяснение за похарчените средства докато не е станало късно.

103

Бивш запалянко

преди 12 години

За нашите куци коне от националния отбор по футбол и игрище от сгурия им е много!

102

До 128 един от нас

преди 12 години

Искаме и стадиони, и магистрали, но и ...малко по-свестен живот.Не ме интересуват магистралите, които се строят само за тези, които ще могат да плащат бензина по 5 лева. А това не сме ние.

101

пишете повече минуси

преди 12 години

Драги бай-***, за последните 20 години ревяхте , че нямаме магистрали, нормални стадиони, спортни зали , летища, гари и т.н. Когато обаче все пак започва да се строи нещо в тази държава, изведнъж се сещате, че все пак не ни е толкова нужно , нищо ,че в Европа само ние го нямаме, обичаме си мизерииката. Как така изведнъж всички се "загрижиха" за раковоболните у нас??? Трябваше ли да стане дума за стадиони и магистрали за да се случи?Българинът НИКОГА не мисли градивно,заслужаваме мизерия

100

Анонимен

преди 12 години

Точно така, продължавайте да наливае в София и после се жалвайте, че градът ви е пренаселен...

99

лента след лента

преди 12 години

Хахаха нов стадион за кого,кой ще играе там,звезди от турското,румънското и китайското първенсво ли...Марто,Стенли и Берба си отиват и после идва краят на всичко,падането от високо няма край,все по надолу..С тези дискотеки,*** и бяло,мислите ли че ще стане някой футболист,с тези футболни президенти мутри,който манипулират мачове и си играят тотото,за да не извадят и 1кинта от себе си..Май публиката на гостуващите отбори беше повече в последните мачове на националния..Е за какво е тоя стадион..

98

do 122 i 123

преди 12 години

*** си ти, да не мислиш,че един национален стадион ще реши проблемите на децата или пък на икономиката. Като толкова мислиш за децата да се инвестира в спортните зали и площадки на училищата, а да не говорим, че държавата дава пари само на няколко спорта. Като нямаш представа не се опитвай да се правиш на умен

97

познай кой

преди 12 години

Хондрокефали!!!

96

Анонимен

преди 12 години

Po dobre decata ni da polzvat droga da se gyrmqt i prostitoirat li be ***!

95

Анонимен

преди 12 години

Mi kato ste tolkowa otworeni da ne se prawi nisto.

94

Писна ми!

преди 12 години

Поредното недомислие!

93

Анонимен

преди 12 години

и десет подхода да отворите, като плеснете и стадион за 50 хиляди души на място без метро и без паркинги бедна ви е фантазията за какви задръствания ще става думаКолкото до зала Армеец, така както е ситуирана в момента, дори и пеша няма как да се евакуира тълпата ако се наложи

92

Лелее

преди 12 години

Извинявам се, но за чий *** ни е нов национален стадион? На фона на великолепната игра на нац. отбор? Държавата няма 5 пари, отвсякъде се реже, даже орязаха с 50% парите за трансплантации на деца в чужбина, обаче за такава глупост пари ще се намерят! Това е безумие- само и само Боко да ревне после- "На, построих ви стадион!"

91

Анонимен

преди 12 години

Нов стадион няма да има това са поредните глупости на правителството ще има само първа копка преди изборите, те просто не могат да го направят.Успех за това правителство ще е довършването на магистрала тракия.И още нещо критикуват предишните ,че за 4 г. не са постройли залата а тези за 4г. терен не могат да изберат,при положение ,че цялата власт е в тях.

90

Магистрала Хемус

преди 12 години

За нов стадион в София има пари, за мен няма?