219

Анономен

преди 12 години

Добре де , ама защо герберазите чак сега извадиха на яве този резил в правосъдието ни ?! Две години защо нищо ... и пандизчиите един по един , та 230 убийци навънка !

218

Бойчо

преди 12 години

Ако закона го позволява, тогава кой е виновен? Законотворците, тоест парламента!

217

недоволен

преди 12 години

Без коментар. В нормалните държави за убийство се полага доживотна присъда без замяна или смърт, но тук е България, рая на беззаконието и корупцията. Защо някой от платените журналяги не вземе да направи статистика на нивото на тежката престъпност по време на смъртното наказание и след неговата отмяна, или когато народът имаше работа и средства за препитание и сега по време на криза. Мисля че ще получим отговор на много въпроси, но явно това не е приоритет на властимащите.

216

273 до 268

преди 12 години

Загадката, която успява да спаси България е приятелството между Георги Димитров и Сталин.

215

doc. N. K.

преди 12 години

Фактът че помилванията са за 1,2,3 години а не за целият срок, въобще не оправдава Марин! Тези негови деяния го правят съучастник на престъпниците, освен това той е взимал и подкупи за тях!

214

Ю2

преди 12 години

На 268 - Всичко написано е вярно и логично и то толкова много, че чак хората пропускат да се замислят.

213

2x glasuvaha za goce

преди 12 години

da neka im izpisat imenata, na pomilvaniteno i imenata na vsi4ki koito sa kandidatsvali za pomilvane . treba da se vidi kade sega sa i pomilvani i vsi4ki ostanali. osven tova advokatite koito sa oformiali molbite za pomilvane na ubiicite koi sa, koi e podpisal krainoto pomilvane, sled Myrlinov i Prckov. ne sam glasuvala za Prvanov i Marin. no kato gledam kogato pobediha prvia i vtoria pat srestu Stoianov i Siderov-- imali nekoi normalen da si misli 4e nekoi ot Gerb ne e galsuval za BSP,

212

267 267 267

преди 12 години

МНОГО СИ ЗЛЕ МОЕТО МОМЧЕ МНОГО!!! СКРИТ ЗАД АНОНИМНОСТА В САЙТА СЕ ПРАВИШ НА ВЕЛИК??? ЗАЩО МОЕТО МОМЧЕ НЕ СИ ЗАДАДЕШ ВЪПРОСА-"АКО АЗ БЯХ ТАМ И ЧЕТЯХ ГЛУПОСТИТЕ НА 267 КАК ЛИ ЩЯХ ДА СЕ ЧУВСТВАМ"-МНОГО ЗЛЕ ЩЕШЕ ДА СЕ ЧУВСТВАШ И ДАНО НИКОГА ДА НЕ ТИ СЕ СЛУЧВА ДАНО!!! ГАДНО Е КОГАТО *** НА ТВОЙ ГРЪБ В САЙТА СЕ ПРАВЯТ НА ВЕЛИКИ МИСЛИТЕЛИ,ФИЛОСОФИ И САМОУВАЖАВАЩИ СЕ ***!!! МОЛИ СЕ НИКОГА В ЖИВОТА СИ ДА НЕ СРЕЩАШ ТАКЪВ *** КАКЪВТО СИ И ТОЙ ДА ОПРЕДЕЛЯ ТОЗИ ЖИВОТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

211

Анонимен

преди 12 години

Българската комунистическа партия (БКП), наречена тогава Работническа в началото на Втората световна война-1939-1941г. Тя само на име е българска партия. Като секция на Комунистическия интернационал (Коминтерна) БКП се ръководи от центъра си в Москва и лично от съветския диктатор Сталин. От 1939 до 22 юни 1941г.Хитлер и Сталин са съюзници.Затова БКП изцяло следва прохитлеристкия курс на Москва.На 1 март 1941г.,когато България става съюзник на Германия и на нейна територия нахлува 12-та германска армия на фелдмаршал Вилхелм фон Лист българските комунисти продължават да следват прогерманския курс на СССР.Те са сред сърдечно посрещащите частите на Вермахта граждани в България. Условия за въоръжена борба и съпротива срещу германските части в този момент няма. На 22 юни 1941г.,когато Хитлер напада СССР и започва германо-съветската война, БКП обръща курса.Тя изведнъж се досеща,че в България има ,,фашистки'' войски и по заповед на Москва започва своята въоръжена борба, наречена впоследствие,,антифашистка''. Тази борба обаче ще се води срещу българското правителство, а не срещу германските войски в България и към 1943-1944г. ще прерастне в гражданска война,довела до много жертви и от двете страни. Този ,,вътрешен фронт'' в България услеснява плановете на Сталин за окупацията на страната през септември 1944г. После окупаторът Червената армия овластява БКП да управлява вместо него България за половин век напред.

210

ан

преди 12 години

най се ядосвам когато журналисти започнат да защитават престъпниците по затворитеутре кулезич щяла да прави репортажи от затворитезащо не направи репортажи от някое родопско село и да види как се живее,ами дава трибуна на затворници охраненинали трябва да им е злеаз мисля че трябва не да лежат и чакат наготово а да работят якопътища ,мини, тютюн и т нсамо така ще са полезникакви са тези условия ,които ще искат в затвора

209

Марин

преди 12 години

Част от милионите не са за мен. Взе ги столетницата. А за българското гражданство ми дадоха само три милиона. За останалото питайте Божо.

208

"Честен" г

преди 12 години

Комунистически генерал и честен - две безкрайно далечни понятия. Помните ли военните от близкото минало - съветски възпитаници, верни на КПСС и БКП, полуграмотни халгъзници, вземащи по една шапка пари без да знаят защо. Сега вземат по 6-7 стотака пенсия и милеят за миналото, дето ги имаха за нещо голямо.

207

Чулев

преди 12 години

Забравих, Супер Б и другаря му Плевнелиев са същите иначе тези убийци и изнасилвачи щяха да са в затвора вече отново!

206

До 257

преди 12 години

Това не е вярно, защото помилваните са *** и ако ти гръмнеш някой ***, че се е опитал или, че е изнасилил да речем дъщеря ти няма да видиш никога свободата повече, не се заблуждавайте! Те и за това не дават разрешителни за оръжия, защото искат да ни държат смачкани и да забиваме поглед в земята като минават тези със скъпите коли! Но ние сме си виновни де докато сме овце така ще бъде :(

205

Чулев

преди 12 години

Истината е че 98% от помилваните са *** :(( Баси държавата този защо още е жив изобщо! Извинявам се за грубостта, но не издържах този като го гледам какъв е ***, дано се пържи в АДА!!! И онзи Росен Петров го беше поканил в студиото си кога ще станем като гърците и ние да правим протести срещу измисления си елит?

204

Габи

преди 12 години

Убийци и други тежки престъпници ще помилва Анг.Марин, по-дребните престъпници не могат да се вредят до него - тях ги помилват съдиите - кой срещу "лепта", кой срещу прасенце или агнешка плешка. Може и без "лепта" - зависи от съдията и настроението му. Пък и чичо Ачо е военен, не е юрист! Казва му социалният президент Гоце, бивш учен от Института по история на бКП към БАН кои знакови престъпници да помилва и какво да прави ген.Ачо помилва ги, защото пари трябват , ама много пари за конака на неговата любовнициа. Да видим сега как ще ги "милва" експрокурорката М.Попова! Малеее! И пиле няма да прехвръкне!

203

Само в Триперистан

преди 12 години

Едното *** построи вила за 2 милиона с парите от рушветите за любовницата си , а другото *** му даде орден

202

_

преди 12 години

И кво се оказа сега?Вдигна се шум до небесата, че помилвал това и онова, а всъщност в 99% от случаите ставало дума за опрощаване на една кирлива година.Аман от медийна демокрация...

201

суета

преди 12 години

Труд е поискал списък на всички лишени от свобода, които са получили държавна милост от 13 юли 1991 г., когато влиза в сила новата конституция, но се оказва, че в президентството се пазят данни само от 2002 г. до сега."А защо няма информация преди 2002 г.?!?!?!

200

Deko

преди 12 години

Най-интересното е защо комуноидите пишат срещу герб. Още не могат да свикнат с мисълта, че комунизмът вече е история и че път към светлото им бъдеще на комунизъма-идиотизъма просто няма.