180

ssss

преди 12 години

Съгласен съм с АМАН,аз коато отивам на работа и се връшам съм принуден да ходя по улицата,защото по тротоарите няма как да мина заради паркиралите автомобили....

179

АМАН!!!!!!!!!!!!

преди 12 години

Искам да попитам Фандъка до кога тротоарите ще служат за паркоместа и за трупане на снега от улиците ВИНА за смъртта на момичето има тя и органите които трябва да следят за спазването на законите! Фандък отивай на погребението и моли за прошка близките на момичето ще ти се и не види кметицата заспала! Трябва да има осъдени и наказани за тази престъпна безотговорност !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! аман Гербери Червени и Сини крадци безобразни.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

178

Анонимен

преди 12 години

ДОКОГА ТЕЗИ СКАПАНИ МАРШРУТКИ ЩЕ ПРЕДИЗВИКВАТ КАТАСТРОФИ ПО УЛУЦИТЕ НА СОФИЯ!ТЕ СЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ НАЙ БЕЗДАРНИТЕ ШОФЬОРИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА!!!БАСТА!!!

177

Анонимна

преди 12 години

206 ти за какво се бориш...че в яростта си си оцапал правописа и трудно ти се разбира:-)))))))))))

176

ринго

преди 12 години

жалко за младото момиче ....коментарите са излишни твърде нелепо е но наистина виновна е общината заради непочистените тротоари навсякъде тия дни хората вървяха по уличното платно.Фъндъчката е за смяна ....

175

Георги

преди 12 години

Кара маршрутка а няма нарушение от 2005???? Или по скоро нямапо малко от 50 нарушения на ден от 2005 насам? Това че изпреварва там където е забранено е доказателство!

174

Свеклеций

преди 12 години

Дори и да не Ви харесва, утре когато претичате пред някое такси, ще се сетите за това което сте прочели сега и е хубаво да се замислите, дали следващия път шофьора няма да е пиян, дрогиран или просто гъзар, било то селски, провинциален или столичен. Когато Вие шофьори давате "***" газ на автомобилите си без достатъчна видимост, се замислете дали няма изведнъж да изскочи на пътя Вашето дете, жена, майка, дядо или най-скъп приятел! Като Ви е толкова голям късмета, що не пускате ТОТО?????

173

Свеклеций

преди 12 години

vbox7/play:21bc5ccaТакива неща се случват всеки ден, а вместо да злобеят и да обвиняват, хората трябва да живеят по-БАВНО, с повече внимание към детайлите! Не сме в USA където работят по 18 часа на ден и това да се спреш за 2 минути да ти коства нек'Фи хиляди долари ни е чуждо, но защо сме превърнали живота си в подобие на американския и бързаме? За къде бързаме? От мъдри хора знам, че най-бързо се стига до "Орландовци".

172

Х

преди 12 години

Специално до ***: Ти сестра или майка имаш ли ? Ако ли не ясно що си такъв брус.. а ако имаш дай да ги блъснем и тях така... да питаме такива въпроси... да видим тогава така ли ще коментираш...

171

койчо

преди 12 години

до г-на с българското име RAUL : Радвам се за теб, че си столичанин. Хайде сега се скривай в панелката и се пази да не те застигне мотиката на народната любов.

170

до Алов

преди 12 години

Алоооооов, пиеш ли си редовно хапчетата бе момче? Ония малките цветни бонбончета...Да, точно тях - сети ли се? Хайде сега отиди и си напълни една чаша вода ,след това както чичко доктор ти каза - 3 бонбончета сега и 3 в 12.00h. Ако нещо не е ясно - само попитай - тука има и лекари и фармацефти - ще ти се обясни какво да правиш...

169

ех

преди 12 години

Младо момиче е умряло, а както винаги българите умират от кеф и злоба. Думи нямам колко отвратителен народ сме. И ми се струва, че има доста лицемери. Мисля, че всеки от нас е изпреварвал автобус на забранено място.... Просто тук е станала белята. И естествено маршрутка е замесена - каква инзненада...Нека почива в мир момичето,..

168

Crow

преди 12 години

Ей, опомнете се! Става въпрос за инцидент, в който се отнема човешки живот, а не за географски ширини и демографски проблеми! Ограничени комплексари такива. За това сме на този хал и така ще бъде, и за в бъдеще!

167

Анонимен

преди 12 години

NESTASNA DRAGAVA DANACI DA IM PLASHTASH I DA NE CHISTJAT SNEGA SHOFJORI S RAZBITI MARSHRUTKI HAVRCHAT PO ULICITE ...VSICHKI TROTUARI SA ZAETI OT KOLI ...POLICAI TE SPJAT ...EGATI DARGAVATA TUK SAMO VOINA MOGE DA OPRAVI SKAPANATA DARGAVA

166

Алов

преди 12 години

Заради студа ли са иа завили с чершафа?

165

fuck off

преди 12 години

do 202 abe ti gledai ytre da nee karantiqta na tvoeto dete...... kak nemoga da te barna 6te te tranjiram

164

Да се върне

преди 12 години

Да се върне софийското жителство. На селяните мястото им е на село!

163

Алов

преди 12 години

Тва под бризента ли е карантията на момата?:)

162

АС

преди 12 години

Виновни за смъртта са кметицата на София, районният кмет на Студентски град, снегопочистващите фирми, шофьорът, както и всички вие от медиите! 20 години промивате главите на децата с този измислен празник Св. Валентин...Какъв празник е това за българите и откъде накъде младите трябва да го празнуват??!

161

ми

преди 12 години

Ползвайки всякакви методи за унижение и унищожение в Република България редовно се набира всякакъв вид донорен материал за останалият свят.За целта се използват-бедствия предизвикани умишленно.аварии.сънителни по своя произход и добре химико-технически подготвени ..случайни..инциденти и най-вече така наречената компютърна неграмотност на вярващите на попове.лъжеврачки и чистачки със съмнителен произход на лоялните си документи и прищевки с полицейско предназначение.