32

Анонимен

преди 12 години

Нема нужда да търсим никви проекти. Новите тенденции в шоу бизнеса са ясни - самоубиваме позастарели наркоманизирани звезди и печелим колосални суми за кратко време от продажбата на стари изтъркани вече парчета.Кой ли ще е следващият?

31

Анонимен

преди 12 години

Потърсете за проекта "Монарх". Ще ви станат много неща ясни. Не гадайте, търсете. Всички звезди са брутално използвани за майнд контрол и след това също така брутално изхвърлени като употребени носни кърпички.

30

лай-лай кучка

преди 12 години

до 31За достоверност направете справка.

29

Анонимен

преди 12 години

Е, Ана Никол Смит точно не се нуждаеше от креативност. Освен това май там някой я уби. Оня адвокат, който се ожени в последния момент за нея, и му роди дете (което дете впоследствие се оказа на друг мъж, де, така че тя и след смъртта си остана ***).

28

osata

преди 12 години

6-ти февруари по стар стил = 19-ти февруари по нов стил!Явно някой е решил да се изгаври и датата на обесването на Левски, забележителното е, че има кой да вярва!

27

Негър от Алабама

преди 12 години

Дават филм с Уитнито по Бтв-то .. иде ми да си изхвърля телевизора .. след малко и по новините ще дават риалити фюнерала .. абе мани бегай .. току се гътне некой и почват да ни облъчват ..

26

Анонимен

преди 12 години

Аз за това не станах холивудска звезда

25

стефан

преди 12 години

те от лекарства и дрога,а ние от стрес и мизерия.....все тая...

24

лай-лай кучка

преди 12 години

до 18Васил Левски е обесен на 6 февруари/стар стил/,което е 18 февруари по нов стил в календара.Възприели сме да го отбелязваме на 19.02,което е така от много години.Може би и това е причината да няма тема по въпроса на днешния ден.

23

Hristov1984

преди 12 години

За синтетичните наркотици, убиващи милиони хора също не ми се говори. Те по начало са създадени от фармацевтиката с цел лечение. Нека всеки сам си направи изводите как е устроен светът около нас.

22

Hristov1984

преди 12 години

Алкохола и лекарствата не само са позволени, ами дори се толерира използването им. Комбинацията между двете може да е фатална, както и консумацията им поотделно. За сметка на това марихуаната НЕ Е СМЪРТОНОСНА. За предимствата й не смятам да обяснявам, който иска нека да прочете за нея. Тя има и лечебни и антидепресиращи свойства. Легализирайте марихуаната във България! Нека хората да имат и друга алтернатива освен бавна и мъчителна смърт!

21

хахо

преди 12 години

Белото им показа тъмната страна...

20

До 6

преди 12 години

Като не им носи славата,да отидат в манастир!Добре правят,че се дрогират!Добре им е като лапат парите,но не искат да са на хората в устата!Която мома не иска да я щипят,не се хваща на хорото!

19

KOE VASIL YEVSKI

преди 12 години

KOE VASIL YEVSKI AE KAETE MI MOIM VI SE????

18

дрога

преди 12 години

То има ли холивудска звезда дето не е наркоман.

17

shpngld

преди 12 години

Xanax ne e antidepresant a anksiolitik ot semeistwoto na benzodiazepinite, kato diazepam ili leksotan. Sam po sebe si ne e osobeno toksi4en, no kombinaciqta s alkohol, kakto razbrahme e Fatalna.

16

ч

преди 12 години

Васил Левски е обесен на 19 февруари, та няма как да са написали нещо. Но нищо няма за фаталното стопяване на фискалния резерв и Сребърния фонд.

15

Анонимен

преди 12 години

Аз също съм българин -възхищавам се от смелостта и героизма на Васил Левски.Я кажете пичове турчин ли показа на войниците дошли да го арестуват.Не нали?! Мръсен предател от наште...

14

Анонимен

преди 12 години

Достъпът сега станал лесен.През 50-те и 60-те в САЩ са рекламирали амфетамините и ЛСД-то сякаш продават бонбони.Който не вярва да чете.Сега живеем с времена когато всичко е много забранено и се преследва от закона.Същевременно обаче най-големия враг на хората-захарта,солта и алкохола става все по-евтини и достъпени.Знаете ли колко милиарда души са умрели от рак,диабет,и различни заболявания свързани с прекомерната употреба на тези 3 неща?Незнам колко са пукнали от предрусване ама ама от другото.

13

!

преди 12 години

Говорят си двама приятели.Единият казва:- Вчера бях на лекар. Прегледа ме,изписа ми лекарства.Платих му 25лв. - и той трябва да живее.Отидох в аптеката,изпълниха ми рецептата,платих 50лв. - и аптекарят трябва да живее. Излязох от аптеката, скъсах рецептата,хвърлих лекарствата в най-близкото кошче - и аз трябва да живея.