103

Аз съм 121

преди 12 години

...всички видове зърнени храни, плодове, зеленчуци и най-цененото говеждо в света (заради чистите земи и природа въобще). Риболов. Имат сериозна индустрия. Туристическа страна - ски-курортите им са супер! Полезни изкопаеми. Това е страна с бъдеще, а ти ми говориш за нашенските гастарбайтери, които се умилкват в краката на надутите англичани.На тях им дай да пържат цаца, картофки, да мият тоалетни. Е, не са тези, мнението на които ще слушам...

102

До 109

преди 12 години

В поста ми (No 102) се опитах да обясня нещо, но не съм успял. Момченце, тази класация си я бодни на шапката! България беше не 26 място В СВЕТА по БВП per capita, по времената на т.н. соц. Сега на кое е? Я си отговори сам защо българите, отишли в Аржентина преди 10 г. се връщат, а българите, отишли там през 30-те години на миналия век, по-точно поколението им - не? По начало ми дреме за емигрантите - техен избор, щом материалното им е толкова важно.Но Аржентина е в 4 климатични зони, произвежда

101

Анонимен

преди 12 години

За сведение,и Австралия се размина с отделяне от Британската корона но с почти 52 на 48.За сега.

100

Анонимен

преди 12 години

Преди фалита на Аржентина ,подобно на Гръцкия тя е била 6 икономическа сила в света.Факт.И сега само за сведение е не толкова зле колкото някои я изкарват,спрямо нас е много,много напред.

99

Анонимен

преди 12 години

Кучетата си лаят...Един народ,който от един малък остров (на края на тогавашния свят) е изградил най-голямата империя и е наложил езика си като международен е достоен за уважение! Що не го направихме ние или някой друг?! Референдуми имаше и в Австралия и в Нова Зеландия,хората избраха да останат поданици на Британската корона. Чудно ли е и жителите на Ф.о-ви да искат същото?! Не съм англофил заради поведението им към България в исторически план,но трябва да сме обективни.

98

Отново чета писаното

преди 12 години

Коментарийте в този форум се списва от прости и комлексирани хора.Тук там ще намериш нещо разумно написано -- повечето писания са от типа "да заклеймим лошите британски колониалисти".Абе хора, в кой свят живеете!

97

ss wafen

преди 12 години

а трябваше да се срути цяла Грузия ,да си знае мястото.

96

ттт

преди 12 години

До 106 и 111СДомалия, Уганда, Кения, Зимбабве, Замбия, Бангладеш. А в САЩ и Австралия са унищожили местното население до крак.

95

Име

преди 12 години

Британците винаги са били и ще си останат рядко ***, ограничени, тесногръди и арогантни грандомани - нищо по-различно от "американските" си събратя. Стари и нови колониалисти мачкат територии и нации, носейки със себе си "демокрация" и "свобода"... чушки с дръжки!В Архентина, както я наричат местните, единствената *** и *** са българи, гърци, отчасти руснаци и местните продажни феодали.Мисля, с това изразих мнението си по темата, както и отношението към англофилите.

94

Анонимен

преди 12 години

Мисля,че с желанието на местните жители да си останат британски поданици,въпросът се изчерпва ...

93

Анонимен

преди 12 години

до 106напълно подкрепям, където са стъпали англичани след себе си са оставили цивилизация

92

Скорец

преди 12 години

Kво прави Великобритания на п*чка си май*ина и кво право има да налазва Малвините?

91

анонимен

преди 12 години

Аржентина е "високоразвита" страна с брутен вътрещен продукт на глава от населението на 66 място, а "слабо" развитата Великобритание е едва на 11 място. Защо българите, които отидоха в Аржентина преди десетина години, почти всички се върнаха и спомените им са лоши, а българите се чудят как да се закачат за Великобритамия?

90

до аааа

преди 12 години

ти свят ли си ? да, разбира се .затриване на индианци ,окупация на Либия ,Ирак ,Афганистан .колониални управления това са все части от демокрационни блага и проспоритет .начукай си демокрацията по на дълбоко !окупация му е майката по англииски , как се чусваш в рая бг ,гладен ли си май да ,да ти е честита демокрацията

89

a

преди 12 години

до 103. Ти май си доста злобен и по-далеч от любимата си Русия не виждаш. Плюеш по Великобритания, а не разбираш. че държава върху 1/6 от света и зависими страни по света (СССР) се създава с насилие и агресия. Британците са създали империя, но са оставили и нещо положително, а за руснаците не искат и да чуят по света. Изклячение правят такива всезнайковци като теб, чиито дядовци и родители са добре облажили се комунисти.

88

Той е

преди 12 години

Русия никога не е претендирала за задморски територии,на 13000 км от нея, нали?Курилите наистина са окупирани от нея,но да не забравяме,че тя отново е отвръщала на агресията!За Грузия беше ясно,тя нямаше да нападне,ако отново не и бяха навили фитилите точно от тоя запад!Ами, като е малка, де тръгва да се дръвчи на империята,нима тия грузинци са толкоз ***, или пак американците им подляха вода?

87

стефан

преди 12 години

как може на 13 000 км да е законна тяхна територия,това са убийци и крадци. много лицемерни *** ,и не им пука от това(да *** бедните)

86

Анонимен

преди 12 години

до 99 ,много си *** и необразован ,тръгнал да ми дава някакви плоски сравнения , май чалгата ти идва в повече

85

Наблюдател

преди 12 години

Аржентина е високоразвита страна с огромно производство но всивъзможни качествини храни и впечатляваща индустрия. Тук разни се изцепиха, че Аржентина била бедна, скапана страна. О, свещена простотия! Буенос Айрес е изключетелно красив град. Преди няклкко години Световната Банка и МВФ им спретнаха икономически колапс. Местните банкери изнесоха за Щатите около 800 млрд USD. Но гаучосите отново си стъпват на краката. В спора с UK с Аржентина са Бразилия, Уругвай, Венецуела, Чили, Перу.

84

bobby

преди 12 години

gnii v ada grozen balkansi selanin, tezi *** pak ste yadut boi ot velika anglia