27

Алина

преди 12 години

как може толкова глупости да ръсите...Толкова е красива и чаровна, с такова излъчване,/беше/ и пееше божествено!А колкото до дрогата, не е лесно да си в настроение всеки ден на сцена и всеки си има поблеми, и наркомани не са само известните...

26

Bianka

преди 12 години

Mir na praha i.Glas kato neiniat niama.

25

Виброцил

преди 12 години

Жалко е че всичко на тоя свят е преходно и тленно. Жалко е че рано или късно ще се мре. Ама това е положението. Животът е единствената игра със 100% летален изход. Така че нека сведем глава пред смъртта на един все пак достойно изживян човешки живот.

24

аз

преди 12 години

До 18 Той е българин!Левски е обесен на 18.02.!Чети повече!

23

Нафтата поскъпна

преди 12 години

Стига с тази Уитни .. пишете за Тина Търнър .. или и тя трябва да се гътне, за да напишете два реда за нея. Нещастници!

22

До 24

преди 12 години

Най-добре е да заровят тебе, че ни осмърдя със зловонието си и ниския си интелект!

21

do 16

преди 12 години

Защо да пишат за Левски. Нали си имаме Уитни. Пък и тя е умряла сега, а Левски преди има нема 139 години. Няма всяка година да ни надуват главата с него. Умрел -- умрел .. сега смъртта Уитнито е актуална и е ТОП новина .. ; )

20

лай-лай кучка

преди 12 години

Човек се оценява по това, което оставя на другите след себе си.Всички си имаме пороци,творците и талантите не правят изключение.А животът...той е просто възходи и падения.За певица ,като Уитни Хюстън е по-добре да не казваме нищо,гласът и говори по-добре за нея.

19

артемида

преди 12 години

Жалко е, че един млад живот си отиде, но каквото търсила-намерила. Кому е нужно да взима наркотици, защо започва изобщо, след като знае какви са последствията? Не мога да съжалявам хора, които съзнателно се убиват, само и само за да получат удоволствие.т.е. не се самоубиват от мъка, тежък живот или преживяна трагедия, а за да изпитат удоволствие?!?

18

Ристу

преди 12 години

Айде заравяйте я, че се вмириса, ве!

17

Манго

преди 12 години

Какво става, когато пуснете гладен *** в сладкарница - яде, нахапва, преяжда и накрая пуква. Това се случи и с тая - от 10 години няма една песен, само пиеше и светът и беше крив. Сравнете я със Селин Дион например.

16

stoiko

преди 12 години

ne se izlagai we palqcho!!!, q kaji pak koga e obesen vasil levski

15

ДО 16

преди 12 години

ТОЛКОВА СИ И БЪЛГАРИН ДА НЕ ЗНАЕШ, ЧЕ ЛЕВСКИ Е ОБЕСЕН НА 19 -ТИ. ФЕВРУАРИ!

14

Анонимен

преди 12 години

Таа ако не беше певица,щеше да е най-обикновена наркоманка,пиянде,с други думи-***.Не мога да съжалявам и прощавам на всеки такъв,само щото бил'талантлив'.

13

Българин

преди 12 години

Между другото Васил Левски е обесен на днешната дата. Ама статия, гледам, няма за това. Важното е да се правят метани на няква предрусала

12

вервайте ми

преди 12 години

Рано или късно всеки наркоман свършва така.

11

YPP до JALKO !!!

преди 12 години

Що не вземеш сам да си направиш всичко това,което описа СМАЧКАНАКО НЕЩАСТЕН ?? И като го направиш се успокой, ТА БАРЕМ ДА РАЗБЕРЕШ КОЛКО *** И *** СИ В ДЕЙСТИТЕЛНОСТ !! Заради такива като тебе страдат добрите,опитващи се да направят нещо хора !!!

10

Анонимен

преди 12 години

Aйде на житцето :)

9

икона ?????

преди 12 години

- просто човек с господари ............................... !!!! лека и пръст !

8

JALKO

преди 12 години

БОЖЕ КАК МИ СЕ ИСКАШЕ ДА И ИЗЧОПЛЯ ВЪЛНАТА ОТДОЛУ. МЕЧТАЕХ СИ ДА СИ ПРОВРА НОСЛЕТО МЕЖДУ ДВЕТЕ И ЧЕРНИ КЪЛКИ И ДА ДИШАМ ДЪЛБОКО ОХ БОЖЕ ТОЛКОВА ЛИ МНОГО ИСКАХ?