87

+ това.

преди 12 години

Споко , всииииииички харчат ! Ако се почне изброяване на харчовете ТУК-ТАМ, мааани ,мааани .

86

Анонимен

преди 12 години

кой се е сменил в САЩ, редуват се две партии спонсорирани от едни и същи преяли с пари и власт ***, и за да е по-наведени населението му хвърлят димки като демокрация и свобода

85

Анонимен

преди 12 години

При Рейгън Щатите не бяха ли добре , Клинтън ги остави с цветуща икомика , Айзехауер също , но си има правила и за да е жизнена една демокрация , за да няма преяждане с власт , което неминуемо се случва трябва да има смяна иначе се върви към дикатура , ако днес руското общество не разбере това след време ще се чуди как да се отърве, лошото е че са Велика сила и може много големи поразии да направят в световаен мащаб.

84

Анонимен

преди 12 години

Явно много живо се интересуваш от руска телевизия , тогава отивай там какво правиш тук.Гермаския президент подаде оставка за съвсем незначителни неща стнали в миналото , но това е Германия , на нито един американски президент не му е минавало през ума да тъсри трети мандат , изключвам Рузвелт тогава е била извънредна ситуация , но това е Америка а Путин намери вратичка в конституцията и се възползва типично по руски маниер , а народа си чака батюшката , не ми ги хвали изобщо.

83

до 91

преди 12 години

Шевчук и Доренко нали са от другите медии бе, пич!

82

Анонимен

преди 12 години

Остваи го интернета нещо за другите медии да кажеш електронни или печатни. Цензурата е на всякъде. А това интервю били могло да се пусне при тях , при нас ясно.

81

до 85

преди 12 години

В Русия, скъпи ми приятелю, нашата Цветана Кръстева си взема интервюта от противници на Путин насред Москва, говори за причинените от него неволи на горките руснаци, пускат го по БНТ и не само че "кървавият режим" не и е избил зъбите и бъбреците, ами даже не и анулира визата свободно да си го прави това нещо. А колкото до свободата - руските опозиционни сайтове като грани и левада никой не ги закача да хулят Путин, нито Шевчук и Доренко ги спират да опозиционерстват от екрана...

80

анонимен

преди 12 години

Ама какво са заплакали, че парите няма да стигнат, Та нали най-много се лъже преди избори и след лов. Никъде по света предизборните обещния не са свързани с някаква юридическа отговорност. Който е наивен - вярва, който има повече акъл -не. Това е световна практика. Нямам нищо против Путин и му желая успех. В този момент, въпреки някои критики, той е най-подходящ за Русия.

79

Анонимен

преди 12 години

До 86 в грешка си мой човек Европа закъса от прекалено много социализъм , колкото до Америка не и бери грижа тя ще се оправи , виж в Китай нещата те първа предстоят когато попаднат в капана средните доходи , както и за Русия ако не изгради конкуретна икономика и престане да разчита на износа на ресурси.

78

Анонимен

преди 12 години

До 84 болен мозък , тази пиеса се е играла вече преди почти век и какво стана едно от най-ужасните столетия за руснаците , а и за ЕВропа.

77

Анонимен

преди 12 години

Не берете грижа - Русия е велика и винаги ще бъде велика. Да му мислята САЩ и ЕС - Меркел ходи чак до Китай, но се върна с празни ръце - не получи нито цент за възстановяване на ЕС, Кристин Лагард клеча и тя пред Путин, но и там не я огря. Русия я ограбиха олигарсите и пак има, но защо ЕС и САЩ изпаднаха така тотално, кой ги ограби тях и защо няма никой в затвора още

76

Анонимен

преди 12 години

До 83 де де беше така , само че в Русия първо няма свобода на словото , медиийте са абсолютно маниполирани , правораздаването е изцяло в ръцете на управляващата върхушка , корупцията е на всякъде , не знам какво хубави виждаш в Русия , но за мен тя си е все същата закостенмела Империя на злото и миеля че все повече руснаци го разбират това , а колкото до Путин той се подигра на основния им закон Конституцията в стремежа си абсолютна власт.

75

Анонимен

преди 12 години

Путин трябва да национализира всичко откраднато от олигарсите и ще направи бъдеще за Русия. В противен случай хищниците илюминати ще му определят съдбата на Кадафи и ще заграбят Русия. За Русия трябва нова революция в областта на икономиката- цялото имущество в ръцете на народа.

74

до 82 с извинение

преди 12 години

Ако не си бил там,а от глупостите които пишеш е очевидно,че не си по-добре е да се въздържаш от пропагандни клишета.Ако в Русия нищо не е мръднало то ние сме се върнали някъде около 1950 г. в най-добрият случай.В момента в Русия има действащи закони и правила и това е основната разлика с положението у нас.А и не е прието да се плаче на чужд гроб.

73

Анонимен

преди 12 години

снощи гледах филм документален филм правен от французи , нос документални разкази на жертви на трагедията разигеала се в театъра в Москва 2002 , когато загинаха 150 души след атаката на спец,частите , в тази Империя на злото нищо не е мръднало , не само от тоталитарно време , но и от царско , в Русия човешкия живот никога не е означавал нищо , а институцийте са непробиваеми и полъх няма от демокрация , така че спрете с глупостите.

72

за

преди 12 години

защото има газ почти колкото и матушката ви, но са само 5 000 000 милиона....

71

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

До 77Норвегия не член на ЕС, тях криза не ги лови. Познай защо.

70

КОМУНИСТ

преди 12 години

Да живее Русия,завинаги!!!

69

корав комунист

преди 12 години

Цените на петрола се ПОНИЖАВАТ,апри нас бензина и нафтата защо се УВЕЛИЧАВАТ.Дянков,свали малко тия данъци и акцизи бе,нещастнико.

68

Йово

преди 12 години

По големи заплати на народа означава по голяма покупателна способност на народа от което следва по голям оборот стоките в фирмите и в следствие по голяма производителност и по голям БВП. Тази системата работи от близо 40 години в Скандинавия и виждаме че и в криза в ЕС скандинавците са най малко засегнати (Швеция, Норвегия и Финландия).