10

uuuuu

преди 12 години

ЗАЩО НИКОЙ НЕ ПРОВЕРЯВА КОЙ Е КУПУВАЛ ОТ ТАМ ИМОТИ КАТО ВЛАСТ ИМАЩИТЕ ОТ СДС И БСП И ДРУГИ

9

секретарицата

преди 12 години

Този е не само за затвора, но и за отвъдното. Не може ти да въртиш далавери и после да се окажеш невинен. Да върне всички пари на държавата, да влезе в затвора, пък там каквото стане!!!!!!

8

Иван

преди 12 години

ДИЯНА КОЛЕВА: Ами Добрев да каже и за Софиянски и за други.А ако иска да е герой сам на клада - негов проблем.

7

ентъртейнър

преди 12 години

"Нов морал" и явна липса на правова държава, в която законите да са за всяка мутра или физкултурник, или всеки техен приближен. Но пък си имаме вече "специализизран съд" (за разлика от всяка една държава в ЕС освен Словакия) и закон за отнемане на имущество без присъда (пак за разлика от всяка държава от ЕС - съвсем леко доближаващ се единствено до Англия)Обществото ни е поело по логичния си път на развитие...към светлото бъдеще за децата ви.

6

ентъртейнър

преди 12 години

Абе важното е ,че Янева е "чиста". Все пак при нея новата и "аплодирана от Европа" комисия за борба с конфликта на интереси, прецени, че проблем няма. Е верно, купила е като пълномощник за баща си имот от този осъден човек, като представител на "Софийски имоти", а после е гледала дело, по което той е страна... ама това не е конфликт на интереси и тя разполага с всички нужни морални и проф. качества да оглави едно от най-важните съдилища в Бг.Важното е говшедата да рупат с любов тревата...

5

егати наглостта

преди 12 години

След ---ОБЖАЛВАНЕ ,осъдиха съдията на 4 г.,затвор,....само в Бг!

4

Анонимен

преди 12 години

ДА ЖИВЕЕ НЕКОРУМПИРАНИЯ БЪЛГАРСКИ СЪД!

3

Анонимен

преди 12 години

Мдааа, много хитър Наказателен кодекс. След хиляди мъки, когато все пак престъпникът не получи условна присъда от НЕКОРУМПИРАНИЯ БЪЛГАРСКИ СЪД, то тогава той излежава само една макар и най тежката от всички присъди. Така че, престъпниците да са спокойни, могат да правят много престъпления, ще лежат само за едно.

2

уха винету

преди 12 години

Втора присъда - а той си е на свобода - трябва бойко лично да го заведе в затвора!!

1

ДИЯНА КОЛЕВА

преди 12 години

КЪДЕ В ТОВА ДЕЛО Е УСМИВКАТА СОФИЯНСКИ? ПОМИСЛИХТЕ ЛИ,ЧЕ ДОБРЕВ САМ НИЩО НЕ БИ МОГЪЛ ДА НАПРАВИ,Т.Е. ДА ОБЛАГОДЕТЕЛСТВА САМО СЕБЕ СИ.