24

Анонимен

преди 12 години

Какво значи "Гледай си спокойно работата " ?! Мисля , че след като прокуратурата е повдигнала обвинение и е взета мярка за неотклонение , Танов не би трябвало да е много спокоен ? Или отново са нагласени удобни съдии и изходът на делото е предрешен ?

23

Smurf

преди 12 години

"Танов гледай си спокойно работата " " и там виж вземи номерата на новите сметки на Кайманите от Дянков. Ей опичай си акъла да не изчезне нещо , че ще гледаме дъното на язовир Искър ХаХаХаХа . майтапя се бе не се спичай ." Това е пропуснатото продължени от стенограмата.

22

Ник

преди 12 години

Бойко Борисов е един интелигентен и достоен българин. А някои си мислят, че са интелигентни, само защото, когато пият чай си вдигат малкия пръст.....По делата ще ги познаете.

21

МАНИ, МАНИ,..

преди 12 години

Тано в "Стой млък",.....всичко знае ,хем го карат да говори ,хем да ---мълчи ,....да не съм на мястото Му!не че и той не знае къде е КАЦАТА С МЕДА!

20

Гошо

преди 12 години

Браво чичо Ваньо, бръкна им в *** на много мошеници бизнесмени, дето наглите им *** излизат на дискотека с по 5000 лв джобни, затова те плюят сега *** и техните протежета

19

Анонимен

преди 12 години

Танов, гледай си работата (далаверата).

18

Анонимен

преди 12 години

Танов,гледай си спокойно работата.Ако имаш въпроси за тировете с контрабандни цигари ше се обаждаш на Цветанов ! На мен ше звъниш за амфетамина,ако има проблем само !И да минават по-бързо,че хората ги чакат,трябват кинти

17

Анонимен

преди 12 години

А Мишо бирата? "Танов, *** си върши спокойно работата". Има и други като Мишо.

16

rumen221

преди 12 години

КРАСИВ ИЛИ ТВЪРД...КОГАТО МЪЖ СЕ ОЖЕНИ (ПАРТИЯ ВЗЕМЕ ВЛАСТТА), БУЛКАТА (НАРОДА) ОЧАКВА В ПЪРВАТА БРАЧНА НОЩ ДА ИЗВАДИ ЕДИН ГОЛЯМ КОРАВ, ПА АКО ЩЕ И КРИВ И ЧЕПАТ..., ОБАЧЕ...- ДА ВЪРШИ РАБОТА...АМА ТАНОВ КАЗАЛ НЕЩО..., ДОБРЕ, НО КАКВО...:- ЧЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОТИВНИК НА НАТО НА ИЗТОК, ДЪРЖИ В СКЛАДОВЕТЕ СИ... НАТОВСКО ГОРИВО... ЧЕ КАКВА ТАЙНА Е ТОВА...???

15

митничар

преди 12 години

да има подкрепа но за ценралния софийски затвор той е следващия бущон след шефката на здравната каса. Тук в митницата интересите са моного по големи за Цветанов и други другари от ГЕРБ. Контрабадните канали са най вече . Минавам през пазаря и вече съм стресова ситоация повече цигари от колкото зеленчуци а мангалита нагли .... викат бате ако не купиш не подкрепяш ГЕРБ. А какво му е на Танов доносник , милиционер , шеф ГД БОП , Митничар 1 това се казва кариера на ГЕРБ , а членството в БКП...

14

Анонимен

преди 12 години

Браво на Борисов!Браво и на Танов за работата която върши!Това не го виждат само *** по-долу и червените крадливи лайкучки, чиито интереси са засегнати!

13

Анонимен

преди 12 години

16ти не обеждай хората!Никой не е дал информация Мишо да е умирал с *** на оная работа.Казаха,че от камерите се вижда жена да излиза от стаята му.Никой не каза коя е и какво е правила и най важното кой я е пратил.

12

ХА-ХА-ХА

преди 12 години

Вище му физиономията на този...пълно олицетворение на ГЕРБерастиятя.Боже,слез и си прибери вересиите !

11

Анонимен

преди 12 години

За пишещите простаци .Мишо бирата умря в хотел в Правец с *** на оная работа.Като не може да се челастри каде тръгнал тоя *** ,които и заплати на хората не даваше.Да не казвам че те бяха и синволични.Съсипа и бирата,вече никои не пое Леденика.

10

лили

преди 12 години

Е как няма да е спокоен дъртия алкохолик,като има картбланш от Борисов за контрабандата през митниците.Това и децата го знаят в България!

9

цирк

преди 12 години

Изказване от глупост на човек от ранга на Танов,също е престъпление .Но ръсенето на глупости в това правителство е ежедневие ,най-вече от шефа им .Не знам ,да плачем ли или да се смеем !

8

Анонимен

преди 12 години

Така на практика Борисов казва на МВР: "Няма да арестувате Танов, даже ако имате прокурорска или съдебна заповед!"

7

123

преди 12 години

...и да не закачаш Бирата, че съм му обещал...Нов морал от "антикомунистическото" правителство на ГЕРБ? Сериозно ли?

6

Анонимен

преди 12 години

КАК ТАНОВ НЯМА ДА СЕ ПОЛЗВА С ПОДКРЕПА КАТО ПРЕЗ ТАНОВ МИНАВАТ КОНТРАБАНДНИТЕ ЦИГАРИ ВИТА ЕЛ ДОРО И НАРКОТИИТЕ

5

Анонимен

преди 12 години

ОК шефе, а Мишо Бирата да го проверявам ли ?