265

stoian79

преди 12 години

02 9659 121 Tova e nomera na NZOK na koiato mojete da zvanite i da poiskate da se otkajite ot zapla6taneto na osigurovki!.

264

Читател

преди 12 години

Казва, че не се нуждаела от бонуса. Тогава защо го е взела?

263

Анонимен

преди 12 години

" *** Нешева е раздавала тлъсти бонуси не само на себе си, но и на приятелски болници - Стандарт. А ЗНАЕТЕ ЛИ ЧИЙ Е В-К "СТАДАРТ" НА БАТКОВ, ОНЯ МУСТАКАТИЯ АГЕНТ НА ДС

262

коко

преди 12 години

Браво ,Бойко!!!Свалям ти шапка,че си първият български премиер,който се противопостави на интересите велика сила.Но няма да направиш лошо да разкараш *** около себе си.Те лапат парите ,а ти переш пешкира.Сега ме плюйте,ако Станишев беше по-намясто. коко -бойковист

261

123

преди 12 години

a znaete li dalaverite na zdravnata kasa v Haskovo,shefkata im vse 18 000 za stari otpuski,navednag,igra...legat po burata i piat kafeta v kasata,mislite li 4e 10 godini ne e po4ivala,ta da sabere tolkova para a,...no tova e,deliat komisionni,nasna4avat im desata v neohim na hubavi zaplati,zaradi mama -shef,

260

rumen221

преди 12 години

АЛО-О-ООО, ГЛ. ПРОКУРОР...- ОСТАВИ ЗА МАЛКО ТЪРГОВИЯТА С АНТИКИ И СИ ОТВОРИ ОЧИТЕ..., ОЧИТЕ ДЕ, НЕ ДРУГО..." *** Нешева е раздавала тлъсти бонуси не само на себе си, но и на приятелски болници - Стандарт. Така например 43 медицински заведения са получили общо около 50 млн. повече от обичайното. Най-фрапантен случай е медицински център за пластична хирургия край Елин Пелин, който е трябвало да получи 120 000 лв., а е получил общо 425 000 лв. В тази връзка се говори, че служителки на здравната каса са увеличили пазвата си в клиниката напълно безплатно и са получили един вид бонуси. Някой май е прекалил с бонусите?! Някои от клиниките, получили повече, отколкото им се полага, са свързани с настоящи депутати или с хора на ръководни постове в здравната каса. Шефка на здравната каса *** Нешева отрече да има колежки със силикон и заяви, че въпросните клиники са получили бонуси, тъй като са успели да привлекат повече здравноосигурени пациенти. (!)"

259

rumen221

преди 12 години

НАЙ-ПОСЛЕ...- ТАЯ МУТРЕСА... Я ИЗГОНИХА...- ЕДИН, ЕДИНСТВЕН ГЕРБЕРАСТ, ДА НАПРАВИ ДОБРОЗОРНО... НЕЩО ДОБРО ЗА НАРОДА СИ... ОБАЧЕ, БОКО,- ТЯ НЕ Е "КАТРАН", А ХАРАКТЕРНАТА "МИРИЗМИЧКА" НА ВСЕКИ ГЕРБЕРАСТ...- И МУТРЕСАТА ДА ВЪРНЕ ПАРИТЕ... КАКТО И ВСИЧКИ ТАРИКАТИ ВЗЕЛИ 13-ти ЗАПЛАТИ, НАРЕЧЕНИ... "БОНУСИ", ИНАЧЕ КАКВО ИЗЛИЗА...:- БИТИЯ БИТ..., ЕБ*НИЯ, ЕБ*Н...

258

Яница

преди 12 години

Разбира се, че ще й поиска оставката.. Може ли във време на криза и особено при положение, че парите за здравеопазване и без това не са достатъчни, да си даде бонус от над 12 хиляди лв. Това въобще не е човешко...хората умират, заради липса на добра апаратура, като тези пари могат спокойно да бъдат част от сумата за осигуряването й.

257

ФАКТ

преди 12 години

" *** Нешева е раздавала тлъсти бонуси не само на себе си, но и на приятелски болници - Стандарт. Така например 43 медицински заведения са получили общо около 50 млн. повече от обичайното. Най-фрапантен случай е медицински център за пластична хирургия край Елин Пелин, който е трябвало да получи 120 000 лв., а е получил общо 425 000 лв. В тази връзка се говори, че служителки на здравната каса са увеличили пазвата си в клиниката напълно безплатно и са получили един вид бонуси. Някой май е прекалил с бонусите?! Някои от клиниките, получили повече, отколкото им се полага, са свързани с настоящи депутати или с хора на ръководни постове в здравната каса. Шефка на здравната каса *** Нешева отрече да има колежки със силикон и заяви, че въпросните клиники са получили бонуси, тъй като са успели да привлекат повече здравноосигурени пациенти. (!)"

256

мечо пух

преди 12 години

Да и беше пискал оставката преди да се раздухат работите.Ама тъйтъй е почнал да я кара наред и на Симо, и на Миро

255

Анонимен

преди 12 години

Отдавна е ясно, че здравната каса беше създадена, не да се лекуват хората бързо, лесно, безплатно, а точно обратното - бавно, мудно, скъпо, съпроводено с много нерви и корупция. При това положение много пациенти си заминаха от тоя свят ей така, лутайки се в коридорите на болниците или чакащи "Бързата помощ?!?!?"Боже! За това нещата се направиха по най-трудния начин и това НЕ Е СЛУЧАЙНО! Някой ще каже не е вярно. Нима управляващите не разбират, че няма нужда от джипита, че няма нужда от Здравна каса, че няма нужда от плащане на преглед? Разбират го, но така им се повелява от вън! Целта е народа да се тормози и да му се изцеждат силите, да се обезкръвява. Ще го боли човек корема нещо и трябва да отиде до личния лекар, който е ЕТ??!? и я работи я не. Ще трябва да го прегледа срещу 2.70 лв и да му даде направление за друг лекар, ако не може да чака или не иска ТРЯБВА ДА ОТИДЕ ДИРЕКТНО ПРИ СПЕЦИАЛИСТА И ДА СИ ПЛАТИ ПРЕГЛЕДА. Ако обаче развива остър апандесит в тоя момент живота му е на косъм, да ама той е в някаква поликлиника дето няма хирургия и не могат да го оперират спешно, както е по филмите или в др. държави. И си отива ей така за нищото, заради елементарното! Някъде нещо куца, ама много яко с двата крака, някъде има голяма грешка. Тя може да е от некадърност, но май не е, защото всичко е против пациента. Защо? А от него се иска да плаща осигуровки и то ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Къде отиват парите от застраховките? Защо трябва да работят лекарите на 2 места и способни ли са да вършат качествена работа? И т.н. Нямаме нужда от Здравна каса и джипита. Имаме нужда от лекари специалисти, които да работят на прилична заплата и да не се изхвърлят, че са големи специалисти, защото виждаме какво могат! Моделът на здравеопазването може да се нарече спокойно модел на затриването!

254

III

преди 12 години

Край на коментарите, мазната кифла подаде оставка.

253

Az

преди 12 години

Бонусите не са това което бяха! 30 000 / 12 000 все отлични суми. Какви са точно нужните действия от депутатите на ГЕРБ, може би и те да си отделят подобни бонуси. Икономии има, глоби също. Действайте бе хора! Сега можете, утре вероятно - няма да разпределяте повече!

252

az

преди 12 години

ето това е тъжното на псевдо демокрацията и див капитализъм в нашата държавица. Неколцина се наричат хора , а другите да умират и да ровят в кофите. Кажете ми този човек дали е част от обществото? Брат брат Плюе, това е скандално, предател! как пък малко уважение към сънародниците нямаш, Аз също не ги харесвам, но чак така..... ? искаш да кажеш, че не са хора ли, или и ти си някой, който живее на гърба на останалите ??? - това е капитализъм за мен.

251

тор

преди 12 години

ПРАВИТЕЛСТВО ОТ БЪЛГАРОУБИИЦИ И КРАДЦИ ......

250

Тояга

преди 12 години

Рано или късно ще ядете тоягата писачи на БОКО И ЦВЯТКО....

249

Анонимен

преди 12 години

Много удобно, всеки който е против управляващата мафия е комунист. Че и май сериозно си вярвате.

248

тор

преди 12 години

пак се включиха на цветанов писачите платени......ха ха ха

247

Анонимен

преди 12 години

Най-простата част от народа ни - избирателите на БСП тръгнали да пишат коментари. Ходете да метете улиците и да ровите в кофите нещастници такива.

246

Az

преди 12 години

Тоест, искат да ми кажат, че при положение на остър недостиг за здравната система, те взимат тези бонуси ? Искат да ми кажат, че може някой или множество да са загинали за да може те да вземат бонуси ? И за капак само оставка ? - затвор!!!!Какво значи икономий, икономисахте от здравето на народа ? Чия смърт краси ръцете и на тази ? Е, къде е народа сега ???????Без да се надигне народа оправия няма, не могат да ни затворят и застрелят всички!На револяция казвам аз!!!