11

Анонимен

преди 12 години

E sled tazi reklama na izwestnata weriga ot Varna, oficialno spiram da cheta dnes.bgDa mu se dopowryshta ot poshlotiq i skriti reklamkiDa ne goworim che samata statiq e napisana samo za reklama na Happy

10

Анонимен

преди 12 години

Суши гайд какво е? хахаха

9

Анонимен

преди 12 години

Прекалено е скъпо за шепичка ориз с десет грама риба...

8

Анонимен

преди 12 години

Суши в държави, които нямат излаз на океан избягвам да ям ;)

7

рекламояд

преди 12 години

хахаха, невероятно журналистическо постижение... жалкото е, че Хепи дори не са платили за това ПР подобие...

6

Анонимен

преди 12 години

Айде сега - сушито - национално ястие! Също като авокадото, пармезана, сьомгата, гуакамолето....Основна храна на сноби и ***, чиито баби все още БРЪКАТ качамак со копривинья и ПРЪЖАТ ТРУШИЯ с брАшно!Няма лошо да се опита и чуждестранна кухня, ама чак пък толкооооз.... айде стига!Ако е трябвало да се изхранваме с това - щяха да го измислят още траките, прабългарите и славяните...да не говорим, че световния океан е световната канализация и "морските дарове" и рибите живеят в нея ;)

5

гайдар

преди 12 години

да ви гайд-нат в ан.адола.....

4

до-цент

преди 12 години

Защото може да лепнеш някоя безценна бактерия от суровото месо. Изпитването на чувството за постоянен риск е по-силно от оргазма.

3

Анти-суши

преди 12 години

Отвратително! Как можеш да ядеш сурова риба, след като е толкова вкусна печена или пържена, или на скара и т.н.

2

Анонимен

преди 12 години

"Ню Йорк - Това е градът с най-добро суши след Япония."- нямах представа, че Япония е град?

1

Суши Ценител

преди 12 години

Обичам суши! Но това не е важното...МОЛЯ НЕ ПРАВЕТЕ СКРИТИ РЕКЛАМИ НА ПРЕХВАЛЕНИЯТ "РЕСТОРАНТ" ХЕПИ! Съществуват чудесни ресторанти където човек да хапне суши в България. И преди да правите заключения, кое суши е висок клас и кое не е, прочетете малко за категориите суши, центата на първо място се определя от сложността на приготвяне и вида риба. И една вратна пържола може да струва 30лв зависи къде я консумираш.