15

Анонимен

преди 12 години

Който вдига нож, от нож умира. Последните десетилетия Великобритания заедно със САЩ беше основно заета с разчленяването на държави в Европа, Азия, Африка и къде ли не. Сега дойде и неин ред. O sorry

14

Анонимен

преди 12 години

точно тъй да отслабват тия англичани да видят те как ще решават навсякъде какво да става

13

СЛАВЯНИН

преди 12 години

Както се казва в Библията : ''Който копае гроб другиму сам пада в него!'', изкопаха гроба на Сърбия чрез Косово, сега ще си получат заслуженото! А им предстои още един голям конфликт с Аржентина за окупацията на Малвинските острови! Утре ще се събудят не като Великобритания, а като Микробритания!

12

Анонимен

преди 12 години

Както вървят ингилезите,а и холандците,скоро ще нахлузят ***.Дали ще се усетят,преди да е твърде късно....

11

Анонимен

преди 12 години

СВОБОДА ЗА ШОТЛАНДИЯ, ИРЛАНДИЯ И ВСИЧКИ КОЛОНИИ НА ***! ЗАРЯЗВАЙТЕ ГИ ТЕЯ МЕКИ КИТКИ И ЩЕ ВИДИТЕ КАК ЩЕ ПОЧНАТ ДА СЕ ГЪРЧАТ КАТО ЧЕРВЕИ:)

10

БАЧКАТОР

преди 12 години

Ирландците да не спят ами да взимат пример от Шотландия.

9

Анонимен

преди 12 години

Така ли мамкави ? а като става въпрос за друга държава да се отцепва на балканите сте за ех, че сте хитри всичките.

8

Хм

преди 12 години

СВОБОДА ЗА ШОТЛАНДИЯ! МЕЛ ГИБСЪН ПРЕЗИДЕНТ!!! :)И сериозно - шотландците искат да са европейци, не ингилизи! И не - не искат да издържат кралицата, и да - искат си своята част от газа в Северно море!

7

акуд

преди 12 години

бай, бай, "велика" великобритания. утре ще сте само англия, не може да живеете на труда на робите хилядолетия, само няколко столетия, максимум :)

6

Анонимен

преди 12 години

защо да не се отцепят.за продължат наглите и мързеливи ингилизи да им смучат петрола от северно море ли?или да продължат шотландците да плащат данък за адравето на кралицата ли?мръсни ингилизи

5

Анонимен

преди 12 години

Българите и Шотландците са имали общи граници, имали сме обща история. Я си спомнете в кои две държави в света има гайди ? А защо? И защо гайдите са по планините ,а не в равнините ? Ако Шотландия се отдели ,ще премахне ограниченията за нас. Шотланците са готини пичове и варят шотландска ракия. Ирландците също са готини , и те варят ирландска ракия . Да сте чували за анлийска ракия ? Или английско уиски ? Ц! Равнинци от нивите и блатата......

4

Анонимен

преди 12 години

Що тогава Англичаните толкова се стремяха към отделянето на Косово ?

3

Гошо Тъпото

преди 12 години

Защо да не се...отцепят шотландците и защо трябва да следват...английските интереси.Не сме против Англия,но те винаги са били срещу нас и нашите...интереси на Балканите,да се утвърдим като единна,самостоятелна и независима...държава;следвайки техните си...протурскиинтереси.

2

Анонимен

преди 12 години

Отделете се и фалирайте като Ирландия.

1

Анонимен

преди 12 години

Не се отцепвайте,че ще ви бомбардираме............В Шотландия открай време до ден днешен има тайни и явни общества, които се борят за независимост. А самите шотландци и уелсци са готини, не са като умрелите в кожата си англичани.