10

Анонимен

преди 12 години

И друго -тия смешници от Манчестер Сити и Юнайтед ,въобще не заслужаваха да играят в ЛЕ ,след като не можаха да минат и групите в ШЛ! Откъде накъде!!! По-справедливо ще е за Лига Европа да продължават да играят сега отпадналите клубове от 1/8 в ШЛ ,който са много по-заслужили за това.

9

до 8

преди 12 години

Да бе, верваш ли си!!! Всеки отбор могат да бият от Шампионската лига? Верно ли? Я си вземи отрезвителното ! Реал ,Барса , Милан и Байрен не могат дори и да си мечтаят да ги бият някога.А какво да кажем за Наполи ,Базел и Бенфика и тях сигурно биха , та затова и продължиха гледам напред към 1/8 финалите в ШЛ. ***!!!

8

до 5

преди 12 години

Пич, я кажи ЛЕ с отбори като Ман Ю, Сити, Валенсия, Порто, Шалке, А.Мадрид и т.н."задния двор" на Европа ли е? Ако е така, то си си ***!Не винаги класата на даден отбор е причина за класиране!За пример: Сити или Юнайтед могат да бият всеки отбор от ШЛ, който според теб е много по-класния. Просто там парите са повече...това е разликата!

7

fgf

преди 12 години

Абе, сульовци...кои мачове бяха по-интересни? Барса - Леверкузен, или Порто-Сити или Аякс - Ман Ю? Защо пишете небивалици...случва се отбор като Ман Ю да отпадне от ШЛ и всички започват да се правят на разбирачи как ВЛ на Англия затъвала...не може нон-стоп да си на върха, има цикличност!На номер 4 да му кажа, че САФ има сезони без титли, не само дебютният му! И още нещо, САФ винаги е налагал мнлади играчи, не е взаймствал от никого...негово виждане! И стига писахте небивалици!Айде, минуси чакам

6

shumenec

преди 12 години

kade e dimitricka berbatova

5

Анонимен

преди 12 години

Двата английски "ГРАНДА" нещо май играят в задния двор на Европа ,изхвърлени брутално от Шампионската лига-срам и позор!!!

4

Анонимен

преди 12 години

Man Utd няма да вземат нищо тоя сезон и това не се е случвало от дебютния сезон на Съра като треньор на Utd, когато поема отбора от долната половина на таблицата.Ама важното е да се налагат млади таланти ...:) Нещо, което е взаимствал явно от Венгер, който също последните години с подобна тактика леко се поомаза.

3

Анонимен

преди 12 години

da doidat s-u Pernik da vidiqt dali 6te oburnat :D:D

2

Николетка

преди 12 години

Тва щото махнаха божинката muahahahahahahahahahhahaha

1

t-rock

преди 12 години

Само Ман Ю.