277

Anonymous

преди 12 години

Това не е видео свързано с Anonymous.

276

П.Петров

преди 12 години

С това Анонимните не вярвам да имат нещо общо.Религията и вярата са различни неща, аз лично не вярвам в никоя религия, в никакви догми и в никакви идоли, но имам вяра в Бог. Един единствен за всички Бог творец, който е навсякъде и във всичко и няма нужда от храм и слуги, за да го намериш. Колкото до това дали Бог прощава, както човек с готовност ще отсече ръката си ако гангреняса така и Бог ще се отвърне от "слуга", който носи отрова в себе си.

275

дядо гого

преди 12 години

уважаеми не се връзвайтевсичко което едошло от том все е било против насда си припомним проповедниците на площада пред мавзолеякак инвалиди с едни чисто нави патерици ги хвърляха и прохождахаот тогава е таката срещу българската църква и не е спиралаако като петко бочаровци бяха разказали как са ги притискали и каксе е съгласил - ама хубаво пееше за социализма пообиколи светаи след това отвори голям плювалник че и книги прописаако и те бяха направили същото никой нямаше да ги пипне

274

Анонимни

преди 12 години

Анонимни Антихристи, а може би хакери терористи

273

легион

преди 12 години

Паднали ангели са по-късно опълчилите се на Господ, водени от Луцифер, който по-късно бива наречен Сатана. След това още 200 Ангели познати като Григорийте,водени от Семязза, Азазел и други ангелски предводители, някои от тях се превърнали в демоните които крал Соломон призовал и затворил в метален кораб, Гоетските демони, дошли на Земята да съжителстват с дъщерите на хората.

272

до СВ. ТОМАС

преди 12 години

Тук е мъдростта. Който има ум, нека пресметне (Откровение на св. Йоана, 13:18)

271

Информатора

преди 12 години

Регистрацията в VBOX7 може да е на всеки там лична карта ти не'теба но ти го знаеш това тебе жокер ти не требва....

270

Томас

преди 12 години

303Не трябва толкова лековерно и наивно да четеш само един цитат от Библията "портите адови няма да надделят над църквата" - това е вярно като цяло, но ще има много измамени хора - има много стихове, които говорят за това. Християните трябва да са бдителни и да не се оставят да бъдат приспани.

269

жоро

преди 12 години

представяте ли си ако Йоан бе поискал пари от Исус за да го покръсти.? Сега нямаше да има християнска вяра.

268

Anonymous

преди 12 години

акерската група Анонимните заплашва да спре интернета в целия свят на 31 март, съобщи сайтът webpronews, цитиран от КРОСС.За тогава тя е планирала атака срещу 13-те DNS сървъра, които представляват основата на световната мрежа.Операцията е наречена Световно затъмнение. Ударът ще бъде извършен чрез софтуер, който нарушава работата на тези сървъри. Когато те не могат да отговорят на запитвания за т.нар. система за имената на домейните (DNS), потребителите не могат да отворят желаните страници и смятат, че интернетът не работи.Протестът този път е насочен срещу СОПА, Уолстрийт, безотговорните правителства и банкерите, които от егоизъм и чист садизъм са довели света до гладна смърт, се казва в изявление на групата.Експерти все пак се съмняват, че акцията на хакерите може да завърши с пълен успех. 13-те DNS сървъра са разположени по целия свят.Всеки от тях на практика представлява разклонение от множество сървъри с общ IP адрес.В системата по този начин са свързани общо 259 сървъра към различни провайдъри.

267

Анонимен

преди 12 години

Това са пълни щуротии! Не знам защо публикуват глупости като информация...Но според Евангелието, портите адови, няма да надделеят над Църквата, така че легион ли са бесовете, които са измислили тая лъжа или по-малко - все тая.

266

анонимен

преди 12 години

Този като го видя в черква, ще премина на отсрещния тротоар.

265

Анонимен

преди 12 години

Наистина не трябва да се събират такси за треби, служби, изповеди, кръщения, литургии, както казва 300, то затова са Божии служители. Вярно сега е материално време и всичко се плаща, но като взимат заплати и да си изпълняват задълженията, за които им се плаща. В повечето случаи човек не получава добър съвет и успокоение именно защото има един служител насреща, а не Божий служител. Там се служи не е просто работно място и както навсякъде в държавата се налагат промени.

264

Анонимен

преди 12 години

"Ние сме легион" е отговорът на бесовете, които отговарят на въпроса как се казват.Тъй като в живота няма нищо случайно и тук става въпрос едно съзнателно взето изречение от Евангелието.Щом "Анонимните" са взели това изречение, те се идентифицират с бесовете.Едва ли точно те ще оправят църквата.Иначе не е канонично да се искат пари за треби, служби, изповеди, кръщения, литургии.Нарича се симония.И по канон е забранено.Не може да се продава Светия Дух.Също и не може служили на антихристова власт да са християни, камо ли да бъдат във висшия клир.Ако се покаят трябва да бъдат приети в църквата като обикновени християни.Ако се окаже, че всички митрополити и епископи са служили на антихристите, то може да се ръкоположат нови.Но ако остане сегашното положение без покаяние и без всякаква санкция за тези митрополити то съществуването на този синод, наричащ себе си Българска Православна Църква ще се обезсмисли.

263

без значение

преди 12 години

1. Това не е клип на Anonymous.За справка:вижте в официалния видеопрофил на "Анoнимните"в YouTube2."Въпросният" клип е качен във vbox7 от потребител на 12г. регистриран на 16.02.2012г3. Проверявайте си източниците на информация уважаеми "медии" и не дезинформирайте обществото"Да пазим Православието си като очите си това е най-висока и свещена длъжност на всеки честен българин. Да се не лъжем, братие. Няма по-голямо зло, което би могло да се нанесе на народът ни от това да не пазим и да не зачитаме вярата му, да посягаме на Православието. Да не забравяме никогаж: ИМА ПРАВОСЛАВИЕ У НАС, ИМА И БЪЛГАРСКИ НАРОД, НЯМА ПРАВОСЛАВИЕ НЯМА И БЪЛГАРСКИ НАРОД" (Търновски митрополит КЛИМЕНТ (Васил Друмев)

262

вова

преди 12 години

дърт безбожник съм, но нещо това не ми мяза на анонимните, повече ми прилича на някой наш служител на божията вяра, мечтаещ за по голяма близост до Бога = златния телец

261

Томас

преди 12 години

Петър НиколовЛека нощ и на теб - аз вече си мисля, че и да умра като дойде антихрист няма да е голяма загуба. Бог казва не се тревожете за утрешния ден - Той се грижи за нас повече отколкото ние самите предполагаме.

260

Томас

преди 12 години

293чакай малко - твърдиш, че съм загърбил еди си какво - Бог е дал Словото Си в Библията и ти казах неща, които в съвременната официална църква са в противоречие с писаното в Библията - ти ми говориш за предание. Защо ми е нужно да чета тълкувания - като Бог е казал ясно нещата в Библията? Това, което хората трябва да знаят е записано в БиблиятаЕто Исус го казваМарк 7:9И каза им: Хубаво! вие осуетявате Божията заповед за да спазите своето предание!Защо и аз да следвам някакво предание?

259

Петър Николов

преди 12 години

Лека нощ, Томас. Дано Бог ни пази от антихриста! Другите спорове се надявам да се решат с времето.

258

анонимен

преди 12 години

1. Това не е клип на Anonymous.За справка:вижте в официалния видеопрофил на "Анoнимните"в YouTube2."Въпросният" клип е качен във vbox7 от потребител на 12г. регистриран на 16.02.2012г3. Проверявайте си източниците на информация уважаеми "медии" и не дезинформирайте обществото