39

Костов

преди 12 години

68 години стигат!

38

Дървосекач

преди 12 години

Миро - мършата. Прочетох го някъде. Сигурно се има предвид внесеното замразено праисторическо месо, без да се знае от динозавър ли е, от птеродактил ли, от саблезъбо *** ли е.Та едни дърва?!? Те са от комунистическо време. Расли и пасли с идеите на Маркс и Ленин.Защо да не ги "продадем"?

37

Анонимен

преди 12 години

БКП-БСП дава на прокурор Румен Овчаров прибирал тлъсти комисионни като министър на енергетиката и не връщал ресто на майката партия червени П...

36

дървосекач

преди 12 години

Тоя Миро и това правителство ще ни накарат да си купуваме дървени легла от мебелните магазини и да се греем с тях че ми излиза по евтино При толкова много дървесина в България май ще внасяме от чужбина.То на нас всичко ни е от чужбина На това правителство и сахара да им дадем след една година ще ни карат пясък от другаде

35

Бойчо

преди 12 години

Няма по-големи крадци и лъжци от герберите!!!!

34

Бай Иван

преди 12 години

Тия червени *** вече ще започнат да се задавят от злоба.А тия двете грозни кокошки,вече изкрейзиха тотално.Колко бързо забравят миналото, особено от тая червена олигархия и крадливите измислени лидери.Безбожници.Щебъдете изхвърлени на политическото бунище,като *** и крадливи ***.

33

pege

преди 12 години

до 39Герберските айдуци ги надминаха, че купона изтече.Аман от лобиращи министри.

32

ФФ

преди 12 години

НЯМА ПО ГОЛЕМИ КРАДЦИ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ ***

31

Анонимен

преди 12 години

АЗ НЕ СЪМ НАЙ-ЗАПОЗНАТ С МАТЕРИЯТА,АМА СЪМ СЛУШАЛ АНАЛИЗАТОР ,ЧЕ БОРСАТА Е НАЙ-ПОДХОДЯЩА ЗА РЕГУЛАЦИЯ НА ЦЕНИТЕ!АКО ИМА НЯКОЙ ВЕЩ /без да е луд,защото много осмокласници са вещи по всички въпроси/НЕКА ДА ОБЯСНИ ,КОЙ НАЧИН ВОДИ ДО ПО-МАЛКИ СПЕКУЛАЦИИ!

30

ор

преди 12 години

Как ще ме убедят например, че топлофикацията е подала повече енергия по едни и същи тръби, за един и същ период? Остава температурата да е станала 300 и повече градуса? Невъзможно! И тези цени на дървата са огрев, как ги изчислиха? Май колкото им трябват! Купуваме дърва за огрев, а плащаме като са мебели, от масив!

29

Мурджо

преди 12 години

Да бе да, пак крадеца вика дръжте крадеца !

28

norm

преди 12 години

Отрязаха далаверите на БСП и особено на ДПС в дърводобива и ревнаха на умряло.

27

До 32

преди 12 години

От кой пръст измъкна тези три пъти,можеш ли въобще да смяташ.Май си пропускал уроците по смятане в училище,а и не само по смятане.

26

Мнение

преди 12 години

Не знам кой с колко се е облажил, но от как Миро мършата е на власт, храните скочиха 3 пъти. Особенно млечните.

25

това съм АЗ

преди 12 години

Не съм симпатизант на БСП но в това което казва Нинова има резон - нека се направи проверка и ако има нарушения господин Борис Велчев да продължи съгласно действащото законодателство.

24

Unufri

преди 12 години

Отвратително комуно-ченгесарска манипулация е това :)Внушава се на хората, че ще се платят 1.8 милиона отгоре само защото министърът се бил подписал някъде...Тези пари ще се платят, ако ще и да се обяви конкурс в целия ЕС, защото търговецът е търговец и той работи за печалба! Даже е по-добре, когато комисионната е регламентирана, защото иначе, ако се либерализира този пазар търговецът ще те изчиластри поне с 10-15%.Ама нали трябва Нинова да се заиграе със страховете на хората типично ченге

23

Анонимен

преди 12 години

Da se razsledva,zasto Parvanov tormozi Stanishev,nemedleno!

22

боже боже?!?

преди 12 години

Тези не млъкнаха .Колко са спасабни с Компроматите!!

21

Ha ha ha

преди 12 години

Олекнаха фирмите на доган и комунистите ревнаха

20

Анонимен

преди 12 години

целия рев е ,че по този начин спират още един канал за ,,финансиране'' на партийката.,,Дървената мафия'' вече няма как свободно да се разпорежда и да прави каквото си иска-хората които живеят в планинските райони,отлично зная за какво говоря.Разни активисти на ДПС и БСП си прибираха добри пари и си затваряха очите,а хорицата им работеха за жълти стотинки.Монопола на ДПС и БСП в тези райони свърши и за това е целия зор...