28

ДО 23

преди 12 години

Аз си ползвам старата.

27

philip_petev

преди 12 години

10-ти, това е твое право, всеки си има собствено мнение, но я ми кажи, как ще вземе работодателя, като някой преди това трябва да купи от него, това, което е произвел (стока или услуга), нали така? Особено такива (често срещани напоследък), които решават да компенсират по-слабото търсене с по-високи цени. Дори мога да сложа в този кюп и банките, защото освен всичко друго са и частен случай на работодател. И пак се връщаме на кокошката ли е първа или яйцето. Хайде да не пишем глупости, става ли?

26

Анонимен

преди 12 години

Edva tazi godina 6te se poqvqt seriozni ustrroistva deto si struvat parite.Dosega bqha ni riba ni rak!

25

Анонимен

преди 12 години

Едно че при такива управления на държавата, хората нямат пари, но основната причена е че в БГ е по-скъпо и хората си купуват от чужбина. А е много по-скъпо в БГ защото всичко е картели, не само хляба и сиренето.А дори и еднакви цени на компютър в БГ и чужбина са неоправдани , защото заплатите на всички по веригата и разходите на стоката в БГ са с пъти по-малки. Нека фалират квадтатните тикви!

24

Анонимен

преди 12 години

Няма страшно,като се появят новите таблети и смартфони с 4 ядрени процесори нещата ще се оправят.А също и като се усвои добре ЛТЕ технологията.

23

Архитект

преди 12 години

до 17 - и аз правя така. Само кутията съм я купил от български търговец. Не искам да я мъкна по самолети.

22

ZZ

преди 12 години

Хак да им е на нашите търгаши. Явно си мислят, че още сме 2000 г. и ядем доматите с колците. Примерно марков настолен Core i7, 8GB, 2TB HDD, GT530 хубава кутия може да се намери за средно 1000$, а тука нашите търгаши искат 2000 и нагоре лв. Да фалират.

21

Анонимен

преди 12 години

Освен тва скъпи продавачи, какви заплати плащате? какви са ви разходите за наеми и транспорт? Какво подържате на склад? Е КАК ТАКА ТУКА Е ПО СКЪПО?Ако ще и с 150 лева да е по-скъпо, ЗАЩО? Щото сте мърлячи! Щото като питаш има всичко, като отидеш да си го купиш и почват да ти обясняват как щели да ти го доставят! Щото като опреш до гаранция майка плаче и стоиш без машина 1-2 месеца! ЗАТВА ВИ СЕ СРИВА ПАЗАРА, щото сте прости алчни и невъзпитани!

20

Анонимен

преди 12 години

Intel Core i7 2600 Quad Core PC NVIDIA GT520 1GB16GB RAM | 1000GB Hard Drive | DVDRW | 3 Year Warranty540 лири.... повече няма смисъл да ти обяснявам разликите в цените...... При прозавач по избор събери тази машина в българия....

19

Анонимен

преди 12 години

Пиши в ИБЕЙ ко i7 16GB и виж цените.... дори с повече от 1000 лв е по евтино за някой неща. Говоря за десктоп машини на цена купи сега! Не за търгове. Опитай да сглобиш същата конфигурация в бъллгария да видим ква ще е разликата...

18

Анонимен

преди 12 години

edin koputar 4 G 5 G E 250 evro navan a tyk 1000 lv tapanari .za kvo da kypyvame i vi palnim gyshite .

17

Супер комп

преди 12 години

През 2 години си купувам нов компютър най-високия десктоп клас. Как го правя.1. Купувам си билет предварително за 50 лева до Англия2. Отивам в КМарт,сеарс и тем подобни и започвам да купувам по предварителен списъкВсичко това ми струва точно 3 пъти по-евтино от България и го правя точно за един ден!!!

16

Анонимен

преди 12 години

В банановите страни бананите са скъпи защото принадлежат на мафията. Тука всички бизнеси включително компютърните търговци са или собственост на политици или си плащат на политици. Ето ти 150-те лева разлика от цената в Англия къде отива.

15

до 11

преди 12 години

Викаш, в Англия е с 1000 лева по-евтино, а :D Айде виж тия части на какви пари излизат от производителите и помисли, дали е възможно да се продават под себестойноста си. В Англия наистина е по-евтино, но не толкова колкото се мъчиш да го изкараш. В конкретния случай, разликата ще е около 150 лева.

14

Станах рано!

преди 12 години

Скоро излиза Диабло 3! Търсенето на нови и по-мощни компютри ще се увеличи с 34,6%! xD

13

Анонимен

преди 12 години

Ами нормално е да има срив. Нали първо трябва да си изплатят тези компютри и лаптопи купени на кредит по времето на големия възход при Стани-шеф преди кризата.Всички си имаме компютри и лаптопи.Моят си си върши идеално работата.Човек не си сменя компютъра и телевизора всяка година.Неоправдано е!

12

хаха

преди 12 години

7-ми коментар разцепи мрака :)

11

Анонимен

преди 12 години

Ами нормално е да се срине, само примерче i7 16 кила рам 2 терабайта диск с кутия вентилатори и Nvidia GTS 570 се купува нов в англия за 680 паунда.... тука за 2500 лева и то ако си късметлия...

10

до 8

преди 12 години

Абе Филипчо, нищо лично, но ми е трудно да се съглася с мнението ти. Много първично разсъждение. Как работодателя да плаща, когато и той няма от къде да вземе. Те нещата си имат първопричина - факт е, но повярвай ми не са работодателите в основата на проблема. Аз съм човек на заплата, но по този въпрос с теб не съм съгласен. Не казвам, че са света вода ненапита работодателите - ако могат нищо да не плащат милите най-добре, но не са те в основата на кризата и беднотията повярвай ми.

9

с.

преди 12 години

На работодателите дюшеш им идва тая криза!Натискат хората и намаляват заплати като луди!Изобщо не се усещат,че така ще прогонят и малкото останали читави хора в България и накрая самите те ще загинат без кадри!Ама българския бизнесмен-цървулкьо няма мозъчен капацитет да мисли толкова напред в перспектива!И когато един човек е притиснат започва да реже от разходите си за да плати най-необходимото и да оцелее!