96

Анонимен

преди 12 години

Ъ то такива *** ли ве. Аз мислех ***, турци и индийци. Пфуффф.

95

selim i semeistvoto

преди 12 години

bravo za snimkite i za info, dnes.bg!ochakvame info i snimki na sastite mesta sled edin mesetz s vazmojnost da sravnim kakva promyana ima i na kogo da blagodarim za promyanata. nadyavame se, vyarvame da sa otnovo krasivi i pochisteni mestata sled silnite vetrove i buri!!!!!!

94

Kele6

преди 12 години

Всичко ти се връща някой ден!Господ е дал много неща на тази малка странано българите не цените това!Ще дойде ден много ще съжелявате но...

93

dancho82

преди 12 години

Една е България и ние си я"обичаме"!Селяндурска работа е нашата работа!!Заслужаваме си начина,по който живеем!!

92

Анонимен

преди 12 години

Морето ще си върне и завзетите територии. Дюните пак ще се появят и тъпите хотели ще изчезнат. Хората забравят, че природата е по-силна от тях.

91

Боклук

преди 12 години

Не е нещо неочаквано. *** не са особено много. Ще ги изчистят - какво толкова.

90

Аполон

преди 12 години

Причина за това са буните 101, 102, 103...,Готов съм да ви изнеса лекция, безплатно и с голямо удоволствие, но кой се итерисува от това?

89

Въпрос

преди 12 години

Вярно че плажната ивица е държавна собственост, но защо концесионерите вземат по 50 000 лева наем на заведение, а кафенетата и ресторантите са стотици. Вярно че тия 50 хилки не се обявяват никъде и наемателите къде доброволно къде доброзорно ги плащат, но защо ние с данъците да им покриваме щетите. Ами милионите от наеми, джетове, чадъри и шезлонги, сладоледаджийници, царевичак продавници и т.н за какво са, за нови джипове, *** и палати в чужбина ?! Засрамете се бе, не се ли наядохте.

88

goshi

преди 12 години

Добре бе за к'во изхвърлихте гума от трактор в морето бе СЕЛЯНИИИИИИИИИИИИИИИ

87

сдг

преди 12 години

Ами сега тези край морето да си ги изчистят.

86

ФАШИСТ

преди 12 години

какви *** ? хората си събрали шамандурите , лодките и спасителните пояси , значи имаме пластмасови бутилки (шамандури , не като тези в парламента ), счупена лодка ( тип народна) и спасителни пояси (употребявани гуми- на времето , така беше ) . традицията се спазва , в банкова криза сме , няма пари за нови:)

85

32

преди 12 години

i tuka sled nqkolko meseca hora 6te lejat na toq plaj :D:D:

84

vanka

преди 12 години

Rabotq v Chujbina i kato gledam kakva e mizerna Maika Bulgariq Napravo mi stava Tujno. Nikade go nqma tova neshto!! Qzuk za imeto koeto se e gradilo prez godinite I politikata e mnogo zle

83

777 евреиското число

преди 12 години

Да природата си отмъщава и ни казва че тя е по силна и умна от нас хитрите и същевременно прости хора ,да наистина ние не сме засужили да се наричаме наи висша раса /човек това звучи гордо /ама само на думи я си видете деиствията .Това е пример които ние възрастните давама на младите .ВИШТЕ СЕ хора И СЕ ПРЕВЪРНТЕ В ЧОВЕЦИ-1111

82

fck

преди 12 години

голяма сила е морето.. а хората сме *** като тия бутилки,гуми и сяккви гадости който хвърляме в морето!

81

Анонимен

преди 12 години

да не е довлякло изселниците от турция

80

Гошо

преди 12 години

в интерес на истината сред *** е пълно с опаковки на румънски и украински бири и други стоки на румънски и руски, така че не само ние сме виновни - всички цапат морето яко.

79

Анонимен

преди 12 години

boklluci pr bokluci otivat!!!!!!!!!!!!!!!

78

андрей

преди 12 години

Ей хора стига сте мрънкали какво било преди 20 години. Всичко се променя и никога няма да е същото. Попитайте децата на 15 дали не им харесва морето. Просто пазете и помагайте да се изчистим от ***, а не само да се вайкате какво било преди. НИКОГА НИЩО НЯМА ДА Е КАТО ПРЕДИ.

77

Анонимен

преди 12 години

Мизерни *** сме, какво повече може да се каже, снимките са показателни за отношението ни към природата.