35

Ази

преди 12 години

Въпросния *** нещо е пострадал... случайно... и сега бере душа в Видинската болница. Хората са казали.. да бе мирно стояло, не би чудо видяло.

34

Анонимен

преди 12 години

zawo tozi pomiqr e na van vse owe wom kato e kriminalno proqven. za da prodalzi da se proqvqvali ta da si otvorite o4ite

33

Анонимен

преди 12 години

aa, не на изток, щото в Сингапур, например, за опит за изнасилване присъдата е смърт, както и за продажба на наркотици. тук, в Европата сме толерантни. ето, Брейвик си го къткат и ще си го лекуват

32

Анонимен

преди 12 години

Трябва спешна промяна в закона,отвличането трябва да се счита за особено тежко престъпление,равносилно на опит за убийство !!! А посегателство над непълнолетни е още по-тежко престъпление и съответно по строги наказания !!!

31

Анонимен

преди 12 години

"В хода на разследването криминалистите установили, че на 11 февруари М.Д е нападнал и изнасилил 15-годишно момиче от село Долни Лом. Сигнал за гаврата подала майката на непълнолетната" ......И после какво...Значи,на 11.02 е арестуван за изнасилване, вероятно е задържан за 24 часа,освободен, и няколко дена по-късно отвлича... Ега ти и държава,и полиция, и съд, и разните му други институции...

30

Анонимен

преди 12 години

*оран бутан

29

Анонимен

преди 12 години

сега да го пратат да копае оран бугат!

28

До г-н 36

преди 12 години

Господине, а не Ви ли направи впечатление политическото внушение на ***, написал пост 34? Той е на едно ниво с престъпника, когото полицията е хванала. Тук му е мястото да изкажа уважението си към полицаите на Белоградчишкото РПУ.Тези хора правят много, а нямат даже служебни кучета. В този западнал край с увеличаващо се население с крадливи (от генетиката си) държавни стипендианти само здрава ръка може да въведе държавност! А за 34 мисля, че е нормален дотолкова, колкото да изтърпи наказание.

27

Нормален ли си бе?

преди 12 години

Току-що ти прочетох коментара и останах потресен...Как може да наричаш човек заплашил непълнолетно дете с нож "горкия човечец"??!С какъв акъл си се пръкнал тука, бе??!Съжаляваш изверг, който е нарушил човешките правана НЕПЪЛНОЛЕТНО ДЕТЕ????!?С каква съвест го казваш!??Деца нямаш ли?Направо се учудвам как може човек да разсъждава така.. да, де в твоя случай не може да се говори за никакво разсъждение.Относно мерките, които полицаите са взели, шапка ще им сваля.Да си понася последствията!!!

26

Анонимен

преди 12 години

*** ли е този престъпник? Уточнете!От кой етнос са двете му жертви?По-нататък изводите се налагат сами.

25

jol

преди 12 години

"приведен"-сигурно искате да кажете, че е ПРЕВЕДЕН . ЕХ, журналистите, нито си учите уроците, нито четете книги.Срамна, а и срамна неграмотица ви гони.Неграмотица като дума току що я измислих - специално за журналисти- подарявам ви я!

24

Сашко Диков

преди 12 години

Отново полицейски произвол.

23

,,LARI,,

преди 12 години

DIREKTNO V URANOVITE MINI.

22

до 17

преди 12 години

Тоя не е за А.Марин ,....няма достатъчно кинти ,щото преди това трябва да мине и през ----адв. Марковски !

21

....?

преди 12 години

Кристина Патршкова ,преди време ,около 10 -тина години каза ,че в Бг ще започнат да отвличат и за 1000 лева ,......сигурно е била права !

20

Стефка

преди 12 години

СМЪРТ за този.А вие ,които го подкрепяте по-добре се преместете някъде на изток!!! ***

19

666

преди 12 години

Ари бе:)В село България не стават такива нещаиначе Цветан милионера ще се ядоса

18

браво на МВР

преди 12 години

Наистина ,може и да се работи .....АДЕКВАТНО !Поздравления за ПОЛИЦИЯТА !

17

Анонимен

преди 12 години

Как така за едни 2000 лв ще арестувате човека,съда произнесъл ли се е,че е виновен?Отново полицейски произвол.

16

Анонимен

преди 12 години

Пуснете човека да продължи делото си,наистина е полицейщина.