63

Анонимен

преди 11 години

тия са еб*си ***...обзалагам се че тоя се е опитал да я здъвче и за т'ва е гръмнала ;) чувал съм че на пакетите им с пуканки пише "отвори преди да ядеш"...какво! някои се е опитал да до изяде с опаковката ли! защо въобще ги коментираме тия...

62

Стоян

преди 12 години

Това е платено съобщение на цигарените компании: раздухват случайни инциденти с електронни с електронни цигари, за да могат да си продават тютюневите отрови !!!

61

ivan

преди 12 години

Nai-veroqtno za6titata ot pregrqvane na bateriqta e bila povredena i litiq se e vazplamenil ot visokata temperatura

60

Анонимен

преди 12 години

Тоа е объркал цигарата с пиратка

59

Анонимен

преди 12 години

ако си беше пушил истински цигари - сега да си е жив и здрав!

58

eва

преди 12 години

Хахаха, гаранция човекът е отказал цигарите. Този път завинаги

57

Анонимен

преди 12 години

Ако батериите са били CR123 нищо чудно. С тези батерии трябва доста да се внимава. Не е проблемът в електронната цигара - при неправилна експлоатация батерии могат да гръмнат навсякъде.

56

ПорЦелан

преди 12 години

Сега да очакваме "Табекс" скъса гъza на пушач? С тези цигари не можах да ги откажа, но с Табекс - да! Тези цигари могат да ти помогнат по самолети и летища да не изкрейзиш напълно, иначе ефект за спиране нямат - още имам около 30-40 пълнителя за електронна пура, тя първо спря, после ми изпадна някъде от чантата за лаптопа!

55

Местан

преди 12 години

раз, два, три хоп..

54

непушач

преди 12 години

аз като им казвам че ПУШЕНЕТО УБИВА те не вярват , ей на , на косъм се отърва човека!

53

Анонимен

преди 12 години

пука му, тоя вече е милионер

52

Анонимен

преди 12 години

хаха хора, които не са виждали през живота си електронна цигара, четат стия написан от други такива хора, и се наричат един друг тъпациоще един обещаващо започващ ден

51

Anton

преди 12 години

Глупости, ето как "гърми" литиева батерия, трябва доста да се е постарал, че да му гръмне като бомба в устата:youtu.be/q140idGY6OU

50

Хм

преди 12 години

глупости на търкалета :)*** акция на някой от тютюневите гиганти :) Имена да се съобщават, име на болница, град? Простотия - тая батерия гърми колкото на телефоните им гърмят батериите... Единствения начин да гръмне е като е включена да се зарежда - ако пробие зарядното и и пусне 220 VНо иначе - 4 месеца съм на електронна цигара и по моя сметка съм спестил 600 лв от истинските цигари - около 30 лв съм дал за течност (цигарата ми е подарък) - начи 570 лв икономия - там ги боли Филип Морис!

49

Темерут

преди 12 години

До 51: *** си ти, аз само изразих съмнение, че е възможно електронна цигара да гърми така, освен, ако не е китайско менте!

48

Dublin

преди 12 години

a sega kak 6te osydi proizvoditelia za milioni....ako ne e v bantustana...Tuk ste triabva da izplati na proizvoditelia obezstetenie i za vredna reklama...:))

47

гица

преди 12 години

ТЮТЮНОПУШЕНЕТО Е ВРЕДНО ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ

46

Анонимен

преди 12 години

50 - ***, то е написани, че му е откъснат езика и са му избити предните зъби.

45

Темерут

преди 12 години

До 40: А, бе тя електронната цигара, няма катран, верно е... ама, за това пък гърми... Тоя, да не с е е объркал, и да си е наврял в устата пиратка? Да гърми, да гърми, е колко, па да гърми тая *** цигара, тя батерията и не е кой-знае каква, че чак да гръмне.

44

до 30

преди 12 години

*** той ходи с каруцата до Монтана, и там докато си стои задължителното време в психиатрията, го гледат и другите доктори. Добре че са упойките , да може да си сънува розови сънища