18

В този район е село

преди 12 години

Свирково /или Свирчево/ -това многократно ни повтаряше във ВХТИ тогавашният ни преподавател по история на БКП проф.Диньо Шарланов/"активен борец срещу фашизма и капитализма"и бивш политически офицер/-той бил от това село.Конспектирали сме негови "произведения",посветени на "справедливите" мерки на народната власт срещу всякакви "некомунистически елементи".След 10 ноември се "пребоядиса" за една нощ,после написа няколко книги срещу комунизма.Много ги бива по "удобните хватки" в Харманлийско,бе!

17

Анонимен

преди 12 години

И след този потоп изведнъж всички земи и апартаменти стават собственост (по документи разбира се) на дяда ви поп,кметя,местните велможи и имами.Понеже като няма оригинали - ходи докажи, че твоят нотариален акт е истински, а другия екземпляр с който са ти продали апартамента не е...

16

Ивалина

преди 12 години

Пълно с глупави коментари,човек като не е наясно е по-добре да подмине без да се изказва..

15

ГСМ

преди 12 години

И сега какво ? Тракторът се е заредил с нафта ?

14

отец йоан

преди 12 години

тази зима щте се запомни като бойковата зима.чеда божи ние плащтаме греховете на кабинета борисов който е мафиотски,куромпиран,диктаторски,тоталитарен и пълен с агенти на държавна сигурност.да си кажем как бойко и герб станаха милионери на гърба на народа.всичко тово бог вижда и наказа кабинета борисов със потоп и наводнения в село бисер и наводнения от черно море във бургас и варна.а сега и дунав щте ни потопи.изглежда кабинета борисов е много грешен щтом господ го наказва с потоп и наводнения.

13

2345

преди 12 години

е кво,всички с чисто съдебно минало.бравоооо на темида,ашала.

12

pissed off

преди 12 години

до 2:Абе ти нормален ли си?

11

gft

преди 12 години

"архивът" какво дири в мазето до бидона със зеле?

10

Престъпникът

преди 12 години

Колко удобно !

9

отец йоан

преди 12 години

тази зима щте се запомни като бойковата зима.божият гняв и наказание се стовари върху герб и борисов под формата на потоп и наводненияу.герб и бойко са корумпирани,мафиоти,агенти на държавна сигурност,диктатори,тоталитаристи,милионери натрупали пари на гърба на мизерстващтия народ.бог удари герб и бойко с потоп в село бисер и наводнения от черно моаре в бургас и варна.а сега щте ни потопи и дунав.божият гняв и възмездие наказа кабинета борисов който се замозабравиха и се мислят,че са над бог ами

8

tfg16

преди 12 години

Явно някой има какво да крие. То като се е разляла нафтата остава и клечката кибрит. За да могат да се прикрият следите. Няма по-добро оправдание.

7

кой открадна нафтата

преди 12 години

То нафта имало ли е изобщо ?

6

Анонимен

преди 12 години

Е сега вече някои ще почерпят от радост............

5

До 2

преди 12 години

Голямото заличаване започна още около 10 ноември. Изчезнаха дори архивите на т.нар. Първични партийни организации по месторабота - та да не можеш да потърсиш сметка на никой *** за това, че е използвал временната си изборна длъжност в партийното ръководство, за да забави служебното ти развитие с 10-15 години, без да има основание за това. Нали всичко се решаваше най-напред на заседание на парт.ръководство,а след това административното ръководство папагалски повтаряше изкомандваното от БКП.

4

Анонимен

преди 12 години

Умните хора по цял свят съхраняват такива важни данни в защитени хранилища, да не споменаваме, че имат резервни цифрови копия на разни сървъри недостъпни за такива бедствия, но... все пак ние сме си в Абсурдистан. От нас може всичко да се очаква.

3

Анонимен

преди 12 години

Я, колко удобно!В коментар 3 е загатнато съвсем разбираемо какво може да последва от едно такова удобно следствие от природно бедствие. А бе, тия хора не предвиждат ли какво може да се случи, та да обезопасяват такива важни хранилища?!

2

Сокол

преди 12 години

Чиста случайност е това-точно архивите да се наводнят, хихих:)Сега вече собствениците на опасните язовири наистина няма да станат известни на широката публика....много удобно!

1

Анонимен

преди 12 години

КОГАТО БЯХА СУХИ АРХИВИТЕ ЕДНА РАБОТА КИПЕШЕ...СЕГА ДА ЗАПОЧВАМЕ ДА ГИ СУШИМ.КИПИ БЕЗМИСЛЕН ТРУД!