380

corderosa

преди 12 години

до 442 бих искала да ни изброиш конкретно кои точно обекти са построени при станишев и са открити за ползване.мого ми е интересно да ги видя.

379

murmashka

преди 12 години

Една умна жена показва фалшивостта на Бойко.За съжаление ,,Герберите" са отлични фалшивикатори и няма да се удивя ако ,,докажат" че и Боянската църква е построена от тях и Бойко и е рязал лентичката.

378

Анонимен

преди 12 години

Строеж В началото на 2008 година правителството на Сергей Станишев взема решение многофункционална зала в квартал Слатина в близост до "4-ти километър", като строежът се финансира от държавата. В началото на юни 2009 година Държавната агенция за младежта и спорта възлага строителството на Главбoлгарстрой. Първата копка е насрочена за 29 юни, но е отложена за 2 юли. Правителството на Бойко Борисов променя договора за изпълнение, като цената е свалена от 107 млн. лева на 90 млн. лева за сметка на промени в първоначалния проект. Строежът започва на 14 август 2009 година, а залата е официално открита на 30 юли 2011 година.P.S.Тоест строежът започва на 14 август 2009, а Парламентарните избори в България през 2009 год. са проведени на 5 юли (СПЕЧЕЛЕНИ ОТ ГЕРБ и на тях е избрано 41 Народно събрание.) Сами си правете сметката, какво значи нагъл комунист. Излиза, според думите на Лечева, че те са строили залата, преди да е започнал официлано строежа и. Явно на думи и в мечтите си. Ето тези искат пак да ни управлява, народе, затова помни и мисли !!!

377

мунчо

преди 12 години

Няма как дългогодишен служител на инструмент за насилие в една държава,какъвто е полицията,да е ДЕМОКРАТ!Колкото и да им се иска на много пишещи в сайта с РОЗОВИ очила!ЗАБРАВЕТЕ!А колкото до това КОЙ КАКВО Е ОТКРАДНАЛ,въпроса е ЗА ДОКАЗВАНЕ,а не на ПРАЗНИ приказки!

376

Анонимен

преди 12 години

Колко интелигентно и блестящо мога да се държа с нейните пари ако знаете....

375

qwer

преди 12 години

Не е важно каква щампионка е тая пикла,по-важното е че е червена твар,а е такава заради кражбите и зулумите които стори на Б-я с БСП-то и съпругът си бандюга,а защо не каже колко опоска покрай тази зала за която не им стигна мандатът за да крадат,такива като нея тук на Запад ги лишават веднага от медали и парици,тая е зло ненаситно.

374

belalov

преди 12 години

За съжаления обектите подготвени и започнати от предишното правителство вече завършиха затова и лентичките ще намалеят! Дори втръсналите ни магистрали нещо зациклят и дано до края на мандата построят поне толкова колкото при Станишев!

373

АЗ

преди 12 години

Да си спомняте нещо за Симплицио? Ако не, слушайте ББ.

372

Жорж

преди 12 години

Мисля, че спорът между В.Лечева и премиера беше напълно излишен.Лечева неведнаж и дваж е защитавала цветовете на България, не на БКП/БСП, а Б.Б. не трябваше да бъде рязък спрямо нея за зала "Арена Армеец". Можеше спокойно да обясни, че се наложи още в самото начало препороектиране на залата и оттам дойде голяма икономия в парични средства и тя щеше да млъкне. Обратното: последва емоционален "диспут" и добре, че В.Л. си сдържа нервите и постъпи не като яростен заслепен бесепар, а като културен човек... Неприятна гледка, та дори Н.Б. се чудеше как да излезе от тази ситуация.

371

Анонимен

преди 12 години

Жалка е партия, чийто симпатизанти са неграмотни злобари.ГЕРБ е партия на злобни милиционери и техния контингент. Милиционерите глупави, контингента тоже.

370

Анонимен

преди 12 години

Браво! Стрелбата беше много точна! Личи си професионалистът. Освен това дамата се държа много интелигентно:)

369

АНОНИМЕН

преди 12 години

ЛЕЧЕВАААААААААААААААААААААААААААААА ЗАСРАМИ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛЕЧЕВАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

368

Бай Виктор

преди 12 години

Тая червена ***, която е една от любовниците на Гоце, който пък поръча да убият мъжът и защото той ги беше хванал на калъп, е много загрижена Гоце да води БСП.

367

Анонимен

преди 12 години

Тиквата с кой не се е скарал още.

366

Анонимен

преди 12 години

За това семейство Господ си знае работата!

365

до 411

преди 12 години

"...Научете си премиера на поне два езика!" Аз не съм си избирал екскурзовод-полиглот! За тази цел си има преводачи! Аз искам нормално и разбираемо говорещ човек, а не мяучещ подлец с мека китка и със скъп костюм! Имам и нужното образование и интелигентност, и ще ти споделя, че най-великите държавни ръководители в света са били обикновени хора, често с недостатъчно образование! Направи си историческа справка!

364

Анонимен

преди 12 години

Този червен *** първо да вземе да си оправи малко сурата и прическата после тази още живее в 80 год. на миналия век.Тъжната Лещева сега злобее че неладърниците от БКП=БСП не и дадоха време и сега тази нафукана кандидат чревена бабичка освен да белщи врели не кипели друго не може Лещева дано четеш такива коентари и да видиж че вие червените Миндири не струвате и пукната пара завиждай колкото си искаш сега нищ нема да промениш Лешева и вземи да се обръснеж също мязаш на момък .Браво на ГЕРБ

363

Joro

преди 12 години

Бойко Цецко Дянков.Е няма такава държава.Чувствам се като във филма умно село

362

joro

преди 12 години

Само да ви кажа че днес ми се наложи да си капна малко дизел че 2.70 левчета приятни :) Как ви се струва това.

361

SAVCHO1950gdg

преди 12 години

ВЕСЕЛА, ВЪОБЩЕ НЕ ТРЯБВАШЕ ДА МУ ОБРЪЩАШ ВНИМАНИЕ НА ТОЗИ ФУКЛЬО ДОн БОКИКИО И НА НЕГОВИЯТ НЕДОПРАВЕН СУРИКАТ "*** МАЙНА" !! ТЕ НАГЛИТЕ, СЕ МИСЛЯТ ЗА ВЕЛИКО НАЧАЛО НА СВЕТА, РАЗБИРА СЕ ЗА НАША СМЕТКА !!!