84

Анонимен

преди 12 години

"Но аз смятам, че през всичките тези години българките граждани преценяват и виждат каква е ситуацията, какво сме пропуснали през тези 20 години", убеден е Цветанов. Е, господин Цветанов, хората виждат, че каквото и да сте пропуснали да вземете през тези двадест години, успяхте да наваксате за две. Наистина сте отличници. С тоя замечтан поглед към небето - от кой ли кораб майка Ви изпращат съобщения?

83

Az

преди 12 години

Доброто е приемаме е налице, лошото си мислим е в миналото, възниква въпроса - Какво ще правим занапред? Май никой не е наясно! по каквото им подсвирнат скачат, по каквото им подхвърлят лапват го, за каквото им тропнат се дръпват назад. Абе особена порода шарани..

82

Въздухар

преди 12 години

Вицепремиерът Цветан Цветанов съзря консолидация между основните играчи в опозиционния спектър - Първанов, Станишев, Костов и Мартин Димитров, които целят провала на водената от ГЕРБ политика.Цвър Цвър та виесте провал от самото начало въздух под налягане друго нищо все някой ви е виновен ,да бяхте ги тикнали във затвора ама тя каква стана сега и вие сте за там че и повече,освен да гоните бръмбари друго не правите

81

дядо гошо

преди 12 години

БРАВО НА Г-Н Ц В Е Т А Н О В ! РАБОТОХОЛИК ,КОЙТО НЕ ПОЗНАВА ПОЧИВКА В ИМЕТО НА НАРОДА. ДА СИ НИ ЖИВ И ЗДРАВ ЗА ДА ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СЕ БОРИШ СРЕЩУ МАФИЯТА...

80

Иван

преди 12 години

Даааа,и аз вярвам,че това което правиш е добро -за теб.Кой може да си купи 6 апартамента за няколко години?

79

@демос

преди 12 години

В казарма от политиците ни не са ходили Цветан Цветанов (уреден от баща си в спортна рота), Бойко Борисов (уреден от баща си с връзки да запише "по съкратената" процедура Симеоново, без задължителното тогава предварително отбиване на военна служба), не е служил Сергей Станишев (въобще не е регистриран в донаборна комисия с обяснението, че има двойно гражданство).

78

w

преди 12 години

Интересно защо е пропуснал доскоро критикуващия го Яне Янев и теоретичния си враг Ахмед Доган. А вероятно вече Волен Сидеров не го броят!?

77

демос

преди 12 години

Тук във форума долавям,че има много писателчета,които не са ходили в казарма,с бащи кредитни милионери,с "работа" по барчета,пътувайки до там с S класа,ползвайки бяло прахообразно.С една дума младежи с липса на мускулатура по крайниците,синчета на комунисти.

76

иво

преди 12 години

До иван,написал си нормален коментар и ти отговарям подобно:Правителството на покойният Беров беше избрано с болшинство от гласовете на БСП и ДПС.Но пример за подобно правителство е имало по време на Цар Борис III и назначеният М-р Председател се наричал Б.Филов.Мисля , че при подобна криза не може да се оправи никоя политическа сила и кризата не отминава-напротив-задолбочава се.Оптимистичните прогнози се опровергават от постигнатите икономически показатели.Нищо партийно или лично.

75

ентъртейнър

преди 12 години

Това, в което вярва усмихнатият физкултурник на снимката е, че няма да влезе в затвора.Това е простичката истина, относно неговата вяра и поведение.На мен ми се иска, пак, да вярвам, че е сгрешил във вярата си.Иначе всичко, за което обвинява други, че се случава е НЕГОВА РАБОТА и работа на МВР да не се случва. Но комент - по-некадърен, нагъл и вреден за българското общество министър на ВР не е имало от началото на Прехода, чиито продукт е това физкултурниче.

74

бренеке

преди 12 години

Прав е Цветанов.Одобрявам политиката на правителството,въпреки изцепките на полицаите при задържане,когато се прилагаше нелогичен панаир с крясъци,събаряне на земята и т.н.Например оня министър можеше да го призоват в ГСУ и ако решат да го вкарат в ареста до изясняване на ситуацията.А по отношение на баретата и други бандити ,това правителство плахо започна да прави нещо и е в правилна посока,но не е достатъчно.Наркоканалите и мутрите ги толерираха комунистите,а по онова време и полицията помага

73

Анонимен

преди 12 години

Вярвам, че ще "придобия" още апартаменти и това е добро

72

Анонимен

преди 12 години

Уф, комисар Хюсню пак е на гребена на вълната.

71

Анонимен

преди 12 години

симбиоза !Този знае ли, какво означава този термин?...................Като в милиционерския виц:- Знаеш ли колега, че на МарКС имало живи съществИТЕЛНИ?- О, я ги зарежи тия хипотеНУЗИ.........;)

70

Анонимен

преди 12 години

Вече нямам нерви!Омръзна ми от ***, които само се хвалят, бият се в гърдите и богатеят ей така, от нищото.Омръзна ми да слушам, как някой на някого пречи, как организираната престъпност е виновна за безработицата, скъсаните язовирни стени, за преспите по пътищата, за лумпенизацията на младите, за емигрантския поток, за липсата им на мисъл и идеи...Вече нямам нерви!

69

Анонимен

преди 12 години

КОГАТО УСТАТА НА ЕДИН *** Е ЗАТВОРЕНА ИМА СЪМНЕНИЯ,ЧЕ Е ТАКЪВ .В МОМЕНТА, В КОЙТО СИ Я ОТВОРИ,ВСИЧКИ СЪМНЕНИЯ ОТПАДАТ.

68

Анонимен

преди 12 години

всички са МАФИЯ

67

муню

преди 12 години

еми как да не е добро....нагъл крадлив даскал ненаял се

66

Анонимен

преди 12 години

сигурно е добро, за джобовете на шепа ненаяли се , и за опартаментяването им

65

Анонимен

преди 12 години

той да се погледне някой път в огледалото - ако някой го саботира, това му е голямата уста и връзката й с това, дето при нормалните се нарича главен мозък