29

Морски

преди 12 години

Какво ме топли тази новина? Мен ме гушна гола жената и съм на седмото небе!

28

123

преди 12 години

Ми тя си изглежда като жена за трима ,само че едновременно...

27

Анонимен

преди 12 години

много сте зле, от заглавието разбирам, че надал е жена. вариантите са два, или гола б.р., или б.р. гола

26

Палермо

преди 12 години

Колкото и да го плюят Леонардо Ди Каприо - момчето е спало с две от най-хубавите жени в света - Бар и Жизел ! Евала му правя ! А и освен в "Титаник" - всичките му други роли в киното са уникални ! ;-)

25

чуденка

преди 12 години

Какво точно се рекламира тук?!?Кола маската на Надал?!

24

dadi

преди 12 години

Ама тя не е Рафели, а РафАели!

23

Илина

преди 12 години

Много са хубави. Ех, колко злобни коментари..

22

Анонимен

преди 12 години

Жалка история сме българите.Като видим нещо,което ние никога и сто живота да живеем не можем да стигнем,започваме да плюем и обиждаме.Снимката е хубава,а и за всичко това се плаща,друг е въпроса,че тези нации са на светлинни години от нас,а ние освен да им завиждаме нищо друго не можем да направим.

21

Анонимен

преди 12 години

девойката има доста тлъсти ръчички, но фотошопът е на мода днес

20

pl

преди 12 години

"световен ред в коИто ние евреЙте"*** неграмотника!

19

fck

преди 12 години

слона и мравката решили да ограбват банка... влезли в банката и аха да земат парите мравката се развикала - Слонеееее слоне бягай мене ме видяха.

18

Димитрова

преди 12 години

Само на мен ли ми се вижда гнусно да се снима с трима различни мъже, полугола, в недвусмислени пози? С един - ок, ама с трима ми идва малко вече отвъд еротиката...

17

Хами

преди 12 години

17 - спокойно плана е начертан за новият световен ред в които ние еврейте ще управляваме без никакви пречки.За сега това са китайците и руснаците но идва новият световен ред в които ще царуваме над нишите раси.За тази цел развъждаме 1 милярд африканци и индиици,за супер армията

16

Анонимен

преди 12 години

Поне да бяха изписали името на мацката правилно....пише се РАФАЕЛИ !

15

Анонимен

преди 12 години

оставям ти го

14

Анонимен

преди 12 години

Дамата е страхотно готина, но от този до нея не лъха на здрав мъжкар, да се чуди човек като ги гледа кого да опъне по напред.

13

Анонимен

преди 12 години

Израелка мизраелка кво значение има.Момичето е красиво.Хахааа скрито нацистче как се е прицелило в топките на цветнокожия леко ме напушва смях хаха.Те и еврейте не е зле да позаебат тяхното велико презрение към другите "низши" бели (колкото и да се правят с тая безумна идея са отгледани всички от тях-че те са великите а другите бели са техни роби дет стават само за слуги) и да помислят кво ще правим с 1 милиард африканеца+1милиард арабина+около милиард китаеца и още толкова индийци....

12

до 15

преди 12 години

Нямаме нищо против момичето бе, имаме против това тоя испански *** до нея дето се води номер 2 в световния тенис да се изявява като плейбой. Ах колко хубаво е да усещаш сръбски *** отзад 7 поредни пъти..последния от които се усещаше без вазелин 6 часа в град Мелбърн.

11

комплексар

преди 12 години

Само комплексари ли пишат по форумите?.......И да е *** , и да е еврейка, и да е гола...какво от това....какво Ви засяга? Жалки,бедни,прости,комплексари...Искате хубав живот...направете си го, но не плюйте по всекиго и всичко.Къде в тази наша татковина са нормалните хора? Всички ли избягаха?

10

3434

преди 12 години

и аз да спечеля някой турнир и с мен ще се снимат чисто голички.*** винаги надушват милионите.