5

Анонимен

преди 12 години

450 000 лева няма да стигнат за нищо. Това може да са пари само за едно.

4

отец йоан

преди 12 години

тази зима щте се запомни като бойковата зима.чеда божи господ наказва кабинета борисов за това,че са корумпирани,мафиоти,милионери,диктатори,тоталитаристи,агенти на държавна сигурност със потопи,наводнения и снеговалеж който предизвиква прироадни бедствиа за цяла българия.бог едари герб и борисов във село бисер а по черноморието потопи бургас и варна.сега щте ги накаже и дунав.изглежда наште гербаджии и борисов са вного грешни та бог така жестоко наказва българия с потоп и наводнения амин,амин..

3

kj

преди 12 години

Абе,я ги обявете за незаконни тея свлачища и в чиито имот са да наложат глоби за собственика на имота /свлачището/.А тези свлачища които са в територия дадена на концесия,държавата да ги укрепи с парите на народа,за да може концисионера да си ***.И да се реши проблема.

2

Анонимен

преди 12 години

дано да не става *** забелязва се че напоследък властуващите ползват всяка ситуация за евтина реклама на калпавото си управление,дано нямат вече поводи за това,колкото е грозно бедствието толкова и последствието.

1

dd

преди 12 години

Тук "експертите" няма ли да поискат също някакво преустройване и уеднаквяване на всички свлачища, както при панелките, санирането, климатиците ... ?!