50

Анонимен

преди 11 години

Всеки родил се на тази земя, независимо къде има право на достойно съществуване. Хората трябва да се научат както на отговорност, така и на милосърдие. За тези хора живота е изпитание. \За нас - само представа от новините. Благодзарете, че сте живи и че нямате техните изпитания. Макар , че ние се водим "бяла" държава и какво от това, вижте снимките на умрелите деца в дома в Плевен ..... Е, кръга се стеснява, после ще видите , такива хора и на вашата улица...

49

До 61

преди 12 години

Нямат вина така ли? А нали се сещаш, че Етиопия е с население колкото Германия. Ресурсите обаче са по-малко, но населението са се намножили като мишки. Мишките например като се намножат и изядат всички ресурси после измират и популацията се поддържа според средата - това е нормално и умиращите не са много. Тука обаче - не. Ще ги храним... И кво след още 10-ина год ще са толкова много че и храненето няма да помогне и ще стане едно огромно измиране - милиони трупове и унищожена земя. БРАВО!

48

до 58

преди 12 години

Абе да не мислиш,че едва ли не правят секс с умисъл за деца.Хората са необразовани,не са чували за презервативи,секса им е "първичен инстинкт". Може би,ако имаше кой да ги образова и да се подпомагат с безплатни "предпазващи средства" нямаше да се стига до там,но мисля,че всичко е политика.На някой просто му изнася да са много и да точи пари за тяхна сметка...

47

do 56

преди 12 години

Как го изчисли пък този процент? В Африканските страни,които се водят най-бедни(примерно Етиопия) основната религия е християнство. Не мисля,че бедните хорица имат вина,че са се родили в неплодородни земи, и с такива правителства.Със сигурност играят много пари там,които не достигат до народа.

46

Лилияна Андреева

преди 12 години

Нали лъвиците се разгонват когато им умират лъвчетата? А някои като Счекотило се възбуждат, други гледат хладнокръвно гладиаторски борби и кориди...А тези, които не могат да търпят насилие и се чувстват безпомощни да не четат преса, да не гледат телевизия и да не влизат в Интернет!

45

wasp

преди 12 години

Не се спряха тия *** (афро-марсианци исках да кажа), хем са все гладни, хем прираста на населението в световен мащаб се дължи най-много на тях и на индийците...

44

Българин

преди 12 години

38 е напълно прав. Много племена и народи по света в това отношение са точно като нашите *** - себе си не могат да хранят, ама правят по пет, по десет деца !!! И ние трябва да се чувстваме отговорни за тяхната безотговорност ?!?

43

а ми

преди 12 години

тази тенденция , не може ли да бъде пренесена и към нашия мангало-исламски етнос12

42

До 49

преди 12 години

Чакай малко искаш да кажеш, че зелените човечета нямат нищо общо, че мързеливите и неграмотни африканци са гладни? Ех колко са лоши тези цивилизовани хора, чак и помощи им пращат на онеправданите и тероризирани от тях африканци!

41

до сомалиец

преди 12 години

Във всяка статия има поне по един *** като теб. Сигурно във статия за българските деца ще пишеш за глада в Африка. Аман от ***, *** ***.

40

Анонимен

преди 12 години

malko sa 300.Pone 1000 trqbva da sa

39

сомалиец

преди 12 години

като се пише за глада в африканските и азиатските държави, някой направил ли си е труда да преброи гладните и недохранените деца, живеещи на територията на нашата държава независимо от това какви са-***,турчета та дори българчета!

38

до 46

преди 12 години

" Защо тези хора не се стегнат и не поемат сами отговорност за собстевеното си съществуване?" ""ЗАЩОТО са ограбени ,насилени и принудени от СИЛНИТЕ И "ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ "да водят този скотски живот...С ДУЛО НА СЛЕПООЧИЕТО И НА МАИЧИНАТА ГРЪД....!

37

Анонимен

преди 12 години

Спасете децата иска колосалните 725 млн. $ уж за да купи храна на африканците, но големия въпрос е защо тези суми не се изхарчват за да построяването на напойтелни системи, земеделска техника, обучение, изкуствени торове, пестициди и т.н., за да може същите тези гладущи другата година не просто да са сити, ами и да имат възможност да просперират!? Този случай напомня на родното екоравновесие, което вместо да разреши проблема с бездомните кучета не го прави умишлено, защото после ще спрат парите.

36

Edi

преди 12 години

лл,300 х 24= 7200, къде ги видя тези 24 000? Значи грубо близо 2, 5 милиона на година. С това ниво на детска смъртност, кратката продължителност на живота, никаквото здравеопазване... за няколкото десетилетия, за които се пише те трябваше да се стопят като население. Само на мен ли не ми излиза сметката? И като ги нахраним какво? И на мен са ми мили, но за Бога, на това му се вика естествен потбор. Като не може да го изхрани да не го прави. Не става само с ядене, трябва и акъл...

35

Анонимен

преди 12 години

Поредната грандиозно слъзливо глуповата "новина"! Каква е причината тези хора там да са перманентно гладни? Докога ще се налага да ги храним тези ***? Защо тези хора не се стегнат и не поемат сами отговорност за собстевеното си съществуване? Всъщност колко от тези 725 млн. $ ще бъдат изхарчени за храна и колко от тях ще потънат в знайни и незнайни "хуманитарни" организации? Всичко това е гигантска измама, заигравка с морала и ценостите на хората.

34

evo72

преди 12 години

когато говорят за умряли деци защо не пишет директно кой е виновен за това , кой е виновен за африканския континент ???? Има една единствена държава която с политиката си за намаляване на населението но Земята е виновна за това - наричаща се САЩ , е там трябва да се търси разковничето

33

канибализъм

преди 12 години

"революцията изяжда децата си" (Франциско Гоя, 1819/23 г.)Агенции на ООН поискаха около 725 милиона......А колко МИЛИАРДИ отиват за воини уж в името на ДЕМОКРАЦИЯТА!!!!!!Умишлено държат в невежество и подчинение народи,експлоатират децата им,заблуждават по- "цивилизованитe" .....и така ДО КРАЯ НА СВЕТА!!!!!

32

Ivan Grozni

преди 12 години

Фондациите са най-напред за ОПРАВЯНЕ... порсот лозунга не трябва дае спасете децата... а не правете деца, които неможет да гледате и храните... тукашната политика трябва дас епормени и за нашите скакалци...

31

Анонимен

преди 12 години

ВРЕМЕ Е ГОСПОД ДА СЛОЖИ КРАЙ,НИЕ ХОРАТА НЕЗАСЛУЖАВАМЕ ДА ЖИВЕЕМ