48

Анонимен

преди 12 години

Споко, мога да разгранича *** фанатици с промити мозъци от държавни копои под прикритие от реални хора и техните къде обективни, къде не мнения :)

47

Анонимен

преди 12 години

Съгласен съм , но под прикритието на анонимсността много често се прекрачва границата на реалността , а и луди на стадиона колкото искаш , много рядко се пишат истини , а и тук има цензура , тенденциозна в това съм убеден.

46

Анонимен

преди 12 години

Форумите се посещават от хора, а лично мен ме интересува какво мислят хората, не какви глупости ръсят костюмирани лъжци. С нетърпене чакам деня, в който държавата ще отразява действителното мнение на хората, но за съжалание все още сме далеч от това...

45

Анонимен

преди 12 години

До 54 смяташ ли форуми като този за някакъв критерии , тук всеки си чеша езика , когато няма друга работа.

44

Анонимен

преди 12 години

до 52 - аз пък имам спомени като станаха тия земетресения как една камара евреи се радваха и злорадстваха по форумите и сайтовете и твърдяха че господ бил наказал турция понеже оказвала натиск на израел и че така им се падало

43

DVDGYT

преди 12 години

Тук ще отстъпим. "ШАЛОМ ИСРАЕЛ !Всички българи да бъдат ***. Нали това е вековната ви мечта ?

42

Анонимен

преди 12 години

До 50 Ако ти не знаеш това не означава че не е истина , интересувай се в бъдеще и ще видиш, че съм прав , пращаха дори в Турция при полседното земетресение въпреки че отношенията им са обтегнати , това няма значение , а корабите дето ги спират те си знаят защо , имат си с Хамас приказка както се казва в най-мекия случай.

41

Анонимен

преди 12 години

До 49 прав си не са евреи нито те нито учениците нито първите последователи , вярвай си може и да се полчи , не ти го пожелавам и да не дава господ да ти случи нещо и да трябва да опреш до някое от нобеловите открития или още по страшно да опреш до еврейски специалисти или клиника , защото май са най-добрите.Прави си справки колкото щеш

40

Анонимен

преди 12 години

48 - това са пълни глупости, на никой не са се засилили да помагат от Израел. Напротив, даже блокират помощ, която други държави изпращат, колко кораба с провизии за Палестинците нападнаха, колко невинни и благонамерени хора застреляха и вкараха по затворите...И пак казвам, че бъркайте Евреите, които са обикновени хора, с Ционистите - които са расисти, престъпници и тъпчат главите на Евреите с пропаганда против целия свят.

39

Анонимен

преди 12 години

Сигурно за това където и по света да стане някакво природно бедствие те са първите , които изпращат спасителни екипи и стига с тази религия , те много малко се интересуват от нея , спазват единствено обичаите , нима ние не искаме да спазваме нашите народни обичаи .

38

Анонимен

преди 12 години

Първо не става дума за наградата за мир , която е свързана с политиката и винаги ще има разногласия , а за наградата за литература както и останалите в раличните области на науката , които междувпрочем през годините поне 25% от наградените са евреи граждани на различни страни , но естествено когато плюеш ти плюеш всико, защото си ограничен.

37

frgdf

преди 12 години

Прочетете какво е написал Достоевский за евреите основавайки се на своите наблюдения.Нямам нищо против евреите, обаче те имат нещо против нас. Заради това, че сме православни християни. Погледнете линейките на бърза помощ, няма вече червен кръст, защото евреите се дразнят от символа. Сега е шестолъчната звезда на давид

36

Анонимен

преди 12 години

Хаха, нека не забравяме, че дадоха Нобелова награда на Ал Гор, който е сертифициран ***, и Обама за мир. Нобеловата награда вече не значи нищо, и се дава на хора, които имат нужда от ефтина реклама, тъжен факт но факт... Аз бих отказал подобна почит определено...

35

Анонимен

преди 12 години

до 42 , ако и в Нобеловата премия се съмняваш , то в какво вярваш въобще и си помисли какво правиш на този свят , това че си неук и безпросветен не те прави нужен и когато отиваш в църквата запалиш свещичка и да целунеш иконата с младенеца да знаеш че честваш една еврейка родила своя син.

34

Анонимен

преди 12 години

Стига глупости бе SS или Staatssicherchets което ще рече Държавна сигуност на немски , щом се определяш като такъв си ми ясен освен , ако нямаш понятие , за какво става дума , а до 41 доказателства колкото искаш , но не ти отърва , защото е по лесно да ръсиш глупости .

33

Анонимен

преди 12 години

Абе най-читави не бих ги нарекъл определено. По професия се занимавам с редица научни и технически специалности и въпреки, че има доста добри учени евреи, Персийците (Иран) определено са по интелигентни, и не трябва да бъдат бъркани с разните му Араби от региона. Всъщност за Иранец е ОБИДА да бъде наречен арабин.А и нека не бъркаме Ционисти с Евреи, Евреите са хора като всички нас, верно, че главите на някой от тях са пълни с глупости от Ционистите, но и при нас го има същото с нашите големци.

32

Анонимен

преди 12 години

evreite ne sa lo6i hora.moze bi ima boklyci izmezdy tiah no koi ne e taka ?vsu6tnost evreite sa nai-4itavi ot cialata tam pasmina.Kvo da ne bi da iskate da mi kazete 4e onia s 4almite i iataganite sa po svet.ae stiga be!

31

коки

преди 12 години

Голям к.... весела къща! и Да бе мирно стояло не би чудо видяло! Когато МОСАД и ЦРУ трепеха по улиците на Техеран учени това бе подробност , но сега когато персите отмъщават е тероризъм. Въпрос на гледна точка. САЩ още не могат да прежалят нефтените полета подарени им от шах Пехпави до 1979г. и със зъби и нокти ще мъчат да ги докопат наново. Война ще има и то по скоро от очакваното . Но номера на Буш с 9/11 няма да мине пак и се търси друг сценарии. Може би една гръмнала малка атомна бомбичка?

30

Анонимен

преди 12 години

Тоя казва Иран но всъщност има предвид себе си, и шайката престъпници които се крият зад Израел.

29

Анонимен

преди 12 години

И да добявя единствения лаурят на Нобелова премия с бълраски произход е евреина от Русе Елиас Канети гламавляци такива.