146

Томас

преди 12 години

156Никой не може да накара човек насила да си продаде гласа - тоя който си продава гласа е също толкова виновен.

145

хаха

преди 12 години

какво да си признава нещо което е факт и се знае от цяла България, герб освен, че купуваха гласове, но и на сила се караше в големите предприятия в България да се гласуват за тях..... много са фирмите където се подготвяха документите за напускане на служителя със празен подпис АКО герб не спечели там....

144

Томас

преди 12 години

155Признаваш, че си взела 50 лв да гласуваш за някой?

143

Емилия Ценова

преди 12 години

ВМЕСТО ДА КУПУВАТ ГЛАСОВЕ ЗА ИЗБОРИТЕ ТЕ ПРАВЯТ ДАРЕНИЯ И ПОСЛЕ НЯМА ДА ИМАТ ДА МИ ДАДАТ 50ЛЕВА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ КАКТО ГО НАПРАВИХА ЗА КМЕТСКИТЕ ИЗБОРИ

142

Анонимен

преди 12 години

Това беше единственото умно и смислено нещо, което решиха да направят от както са на власт, но за съжаление не мога да НЕ се съглася и с мнението на 152. Трябва да им се търси наказателна отговорност за убийство, защото самите те при аналогични обстоятелства искаха оставките на министъра на държавната политика при бедствия и аварии, заради наводненията в областите Пловдив и Пазарджик - следователно са знаели в какво състояние са язовирите и нищо не са предприели докато не се издавиха хората!!!

141

Анонимен

преди 12 години

ЗА БЪЛГАРОМРАЗЦИТЕ ОТ БСП И ДСБ ВСИЧКО НАПРАВЕНО С ЧУВСТВО НА СЪПРИЧАСТНОСТ Е ДОЛНО И УНИЗИТЕЛНО!ДА ДАДЕШ ГАРАЖА НА УБО на НАДКА Е ЧОВЕКОЛЮБИВА работа ,ДА ДАДЕШ МИНИ ЗАВОДИ ЛЕТИЩА ПРИСТАНИЩА РАФИНЕРИЯ-БОГОУГОДНО ДЕЛО и законноДА ПРАВИШ СДЕЛКИ С ПЕТРОЛ -тоже!ТОЗИ *** БОЙКО ДА РАЗВАЛИ ПРАВИЛАТА И ХОП МИЛИОН ЗА УДАВЕНИТЕ СЕЛЯНИ!*** НЕДОУЧИЛ !ДА БЕШЕ УЧИЛ ЗА УНИФОРМИТЕ,ИСТОРИЯ НА БКП или ПОЛИТИКОНОМИЯ щеше да е ОБРАЗОВАН И НЯМАШЕ ДА ПРАВИ ПРОСТОТИИ!НИЕ ОБРАЗОВАНИТЕ СИ КЪТАМЕ ПАРИЧКИТЕ!

140

Анонимен

преди 12 години

Не е законно, защото ГЕРБ са престъпна партия и герберасите заедно с Бойко Борисов трябва да бъдат съдени за убийство на 10 юовека от с. Бисер плюс разрушаване на къщите. Така парите от цялата субсидия, а не само 1 милион лева, ще бъдат конфискувани и предадени на с. Бисер, а гербаджиите ще бъдат осъдени да работят в каторгата в Белене.

139

Azz

преди 12 години

естествено, че е законно!

138

Томас

преди 12 години

148Аз пък знам, от доста високо ниво в управлението на държавата, че сигнали в Цар Калоян е имало и случая е почти същия - въпроса не е има имало ли е сигнали или не - не измествай темата - ВЪПРОСА Е, какво дадоха костов, доган, станишев, мадридския крадец на хората в Цар Калоян - пиша ти го за трети път - явно въпроса е неудобен и отговор няма.

137

до 147

преди 12 години

Да, нямаше сигнали за спукана стена през 2007.Но не това е важното.Умират хора, защото ние се отнасяме с природата така, както гърците с финансите си.За купуването-ще видиш какви фондацийки с идеална цел ще се пръкнат до изборите.И целта ще е една-купуване на гласове.По този начин с изборния кодекс в частта за купуване на гласове, могат да си изтрият д-то.Отвориха още една вратичка в него.

136

Томас

преди 12 години

145Кой ти каза, че 2007 не е имало сигнали - на кой ги разправяш тия?Ами щом така мислиш - нека и костов и станишев да дадат пари на хората и да "купят изборите".Освен това - хората в Цар Калоян са пострадали и това дали е имало сигнали или не по-никакъв начин не е подобрило положението им - и до днес има хора, които живеят във фургони - пак питам какво направиха за тия хора костов, доган, станишев, мадридския крадец - освен, че направиха две къщи на хора от дпс - знаят се кои са тия къщи

135

Анонимен

преди 12 години

138Що бе!? ти искаш на теб да дойдат отчет да ти дадат ли!:)) Малееее!

134

до 143

преди 12 години

През 2007 не е имало няколко сигнала, че стената е спукана, но сега има...А за даването на пари си мисля, че ГЕРБ още отсега си купуват изборите! Очаквайте догодина преди изборите вълна от дарения! Когато една партия е на власт трябва да харчи обществените средства умно и където трябва!Първо откраднали парите за бедствия и аварии като допълнителен бюджет към МВР, удавиха хората и сега, "разбиийш ли" им помагали! Бойко Борисов може така да направи, че всяка сряда, например от 9. 00 до 11. 00 да стои на площад "Славейков" и да раздава пари на ветрилце на преминаващите избиратели! Може да се направи така, че тв7 и Бюреков да предават директно!

133

до 134

преди 12 години

как да не работи, виж колко постове има в темата ...

132

Томас

преди 12 години

Колко пари дадоха "костов, доган, станишев, мадридския крадец" на хората в Цар Калоян ? На кой беше язовира тогава?

131

Анонимен

преди 12 години

Сега ГЕРБ ще се готви да "дарява" за гласове по изборите.

130

До 137

преди 12 години

Ти от от вчера ли си пиян? Или пукаш от сутринта

129

Томас

преди 12 години

134С по-дебела тояга

128

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ дарили СОБСТВЕНИ средства! Смех, ама смех!:))))) И се оказа, че язовира е на министерството на отбраната, което издави хората! Браво! първо давим, а после с държавни пари помен правим!

127

Томас

преди 12 години

117Това "с държавни пари всеки дарява" е груба лъжа - кога костов, доган, станишев, мадридския крадец или някой друг дариха държавни пари на народа?