53

Анонимен

преди 12 години

Гладните и репресирани севернокорейци целия свят ги знае като "ония с ракетите и атомните бомби". А великите българи всеки ги знае като "ония, дето работят за жълти стотинки като к*рви". Че даже и сайтове за оплаквания от българи има вече. Вие си правете изводите.

52

Анонимен

преди 12 години

Бегайте ушеви в Америчко!

51

Анонимен

преди 12 години

Ние в *** сме много напред! Построихме паметник на американските бомбардери, избивали майките и бащите ни!

50

Анонимен

преди 12 години

Ако някой се чуди зашо не са го провъзгласили за Бог да ви кажа че причината е проста. Просто те не вярват в Бога иначе и това щяха да направят :)

49

Анонимен

преди 12 години

Паметника е много глупав и освен това наистина е копиран от този на Петър Първи в Санкт Петербург.

48

02.11.2009

преди 12 години

Бившият президент на САЩ Бил Клинтън присъства в неделя на откриването на негов паметник в косовската столица Прищина, съобщиха агенциите. Триметровият позлатен монумент се извисява на булеварда, който също носи името му, и е знак на благодарност към бившия американски лидер за освобождението на Косово по време на операцията на НАТО срещу бивша Югославия. В лявата ръка статуята държи папка с датата 24 март 1999 г., когато започват бомбардировките срещу Белград.

47

Анонимен

преди 12 години

52 адски си прав, но е безмислено на прадажни *** да го пишеш , пред тях е осанката на убийци като Буш ....

46

Анонимен

преди 12 години

простите коментатори тука разбира се са западно мислещите , за тях е трудно да разберат истината , евала за джафкането , чакалите когато лаят е добре , човек се кефи на такива *** с такова мислене , я бегом в САЩ

45

до 49

преди 12 години

Ми то и в Саудитска Арабия е същото.*** в Цариград на летището и гледай сеир,на гейта за Рияд или Кувейт.

44

до 53

преди 12 години

Ако имаш мангизи и в Конго-Киншаса ша си живееш царски.

43

DiMi

преди 12 години

Веднага си личи, че са копирали паметника на Петър I в Санкт-Петербург, особено постамента и втория конник.

42

Гражданин

преди 12 години

Незнам, защо се приема, че най-хубавите места за живеене са западните общества(т.н. демокрации). Не може ли някой да живее добре в ислямска страна, монархия, комунизъм. Някой налага нещо чрез сила и това е, след 100години др. идва и налага др. със сила и всеки твърди, че неговото е най-доброто. Така че нека не съдим обществата, а да ги приемаме. Светът е шарен, защото е различен.

41

стига бе

преди 12 години

Има една народна поговорка,която гласи: не копай гроб другиму,защото може ти да паднеш в нег. Не са верни твърденията на мнозина нашенци, които твърдят че в Северна корея има глад.Напротив, в Бг има по-голям глад от там. Държава,която може да издържа една народна армия от 1 мил.души не е слаба държава. Там няма безработица, здравеопазването и образованието са безплтни.И много други социални придобовки.

40

Кимирсен Зенгинов

преди 12 години

laite ku4eta.samo tova mojete

39

АНОНИМЕН

преди 12 години

Един ден тази глупост ще отиде за претопяване!

38

Анонимен

преди 12 години

Ние да направим паметник на династията ,,Буш,,. Да се натегнем както се казва, няма само пилотите бомбардирали София да имат тази чест. Може и на семейство Клинтън, няма лошо.

37

читател

преди 12 години

Имаше един филм, пред 60-те, "Обикновен фашизъм", уж документален за фашизма, но едно към едно и за комунизма. Вероятно този филм го гледат там още, но не го разбират.Жалко е когато в 21в. съществуват още такива режими. Всичко като в криво огледало.

36

Анонимен

преди 12 години

Кое си требва , си требва. И ние имаме на Тодор Живков, спомням си , че беше голям вой, когато го откриха. Б.Б и той беше там, и той поднесе венец.

35

Анонимен

преди 12 години

СТАНИШЕВ И ПЪРВАНОВ......ЛИДЕРИТЕ НА НАЙ КРАДЛИВАТА ПАРТИЯ НА СВЕТА

34

xph

преди 12 години

Сега македонците ще кажат: "Е-е-е-е братята корейци (които са произлезли от македоните) видеха от нам, дека си имаме Сашето Македонски у Скопскиу център, и они си направиа на техния цар... Е-е-е пу пу па сме първи" ХА-ХА-ХА-ХА :-)