18

Анонимен

преди 12 години

ПО ВРЕМЕТО НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ИМАШЕ ДЕСЕТКИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ СЛУЧАЙ НА ПОЛИЦЕЙСКО НАСИЛИЕ , НО МЕДИЙТЕ СИ ПРАВЕХА ОГЛУШКИ И НЕ СМЕЕХА ДА ПИШАТ, А СЕГА НА ЗАЛАВЯНЕТО НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, КАКВИТО СА МИРОВЯНСКИТЕ ТАРИКАТИ , ОПЯХА ДО НЕБЕТО КОЛКО СА ВИНОВНИ ПОЛИЦАЙТЕ , А НЕ ТРАФИКАНТИТЕ ... НАЧКОВИ , КОЙ ВИ ПЛАТИ И ПОДКОКОРОСА ДА ПРАВИТЕ ТЕЗИ ГЛУПАВИ ИЗЯВЛЕНИЯ И ДА ИСКАТЕ ОСТАВКАТА НА ЦВЕТАНОВ ???

17

Ruja

преди 12 години

До wiktor: За четенето между редовете: единственото нещо, което се усеща между редовете е за нещо сиво-кафяво, лепкаво и гадно; нещо което на пръв поглед изглежда красиво и увлича мнозина, а всъщност е гадно до степен на извратеност и е против мнозинството; нещо за същността на което разбираш едва тогава, когато реалността безмилостно те е помела и унищожила. Този кошмарен филм за съжаление е направен,прожектиран и за още по-голямо съжаление - милиони са били актьори в него..........

16

112

преди 12 години

Цецко постигна едно нещо със сигурност принуди и малкото останали профисижналисти в системата на МВР да напуснат. Как се постигат резултати в толкова тежка и деликатна сфера с хора лаици и партийно назначени служители.Чакайте още по - големи гафове и издънки. Гарантирано от Цецко!

15

Анонимен

преди 12 години

Изпразнихте ли се вече "другари",или някой е изостанал и не се е включил.

14

до глупака ппппааа

преди 12 години

"Другарю" изобщо не се усещаш как гробарите са те превърнали в ниско интелигентно едноклетъчно, което е по зле /интелектуално и цивилизационно/ дори от комунистите. когато някой критикува явно болшевишки методи на управление, защоно сме им се нагледали вече, ги ибвиняваш и говориш за комунисти, а не виждаш култа към каква личност е обзела партията ви. Осъзнай се, децата ни ще живеят в страната...

13

гласоподавател

преди 12 години

Тия депутати от герб наистина са шматки. Така се набутват и то сами. Ако констатират пропуски, а те са явни /криминално проявен има законни оръжия вкъщи и там влизат без поемни лица и в абсолютен разрез със събиране на годни доказателства, като се цели единствено "самоубийство"/ следва да поискат оставки на "професионалното" ръководство на МВР, а именно на кумеца на цецко. Ако не "открият" нищо значи са го "замели" по собствените им думи, но какво да искаш от умствено импотентни болшевици!?!?

12

ппппааааа

преди 12 години

Тези престъпници които ги защитавате другари комунисти трябва да се арестуват само по един начин.Първо да се смели от бой с палки от 10 полицаи 10 минути и ако оживее да му турят белезниците на престъпника.

11

Непредубеден

преди 12 години

Комисията знае предварително отговора - Ц.Цв. е оцапан до ушите.С тази покана към опозицията иска да му замете оцапаното.Всичко е мижи да те лажем - за какво им е допълнително хора към комисията след като неяма да променят съотношението на решението.най-добре да има прокуратура, но май и такава вече няма.Извод на комисията - "Вина има, виновни няма", "За всичко е виновна тройната коалиция и наследството което заварихме"...

10

Pavlik Morozov

преди 12 години

Пълен фарс - герберасите се разследват сами, и то не за какво да е, а за дейносттана ведомството на партийния си шеф. Същото, на което разчитат със заплахи и насилие да ги спаси от пълен крах на изборите догодина.

9

Анонимен

преди 12 години

Как някой хора не разбраха до сега че Цв.Цв. не екомпетентен да води това министерство?Не знам до кога трябва да го търпят?Не виждат ли ,че само пречи на ГЕРБ.Най-големия таралеж в гащите на Б.Б.

8

Към № 2 ВМ

преди 12 години

Ква зведа, кви пет лева - по-скоро поръчков алкохолик...

7

до 7-ми

преди 12 години

ами демокрацията е това,който събере повече гласове на изборите,а комисиите -в зависимост от парламентарното представяне..така че никой не им е виновен,че когато са били на власт са се самозабравяли.Този принцип не е измислен от ГЕРБ а е от Великото народно събрание още,ама кой да мисли тогава че ще се появи някой ,който да им развали рахатлъка...

6

Анонимен

преди 12 години

Комисията трябва да е разнородна по политически състав, за да е демократична и обективна. Иначе това си е диктатура, лично аз съм антикомунист, но тук става въпрос за демокрация, а не за политиюески интереси, защото знаем как се фабрикуват доказателства и стават своеволия. ГЕРБ губи много благодарение на това си арогантно поведение и незачитане, което логично ще дошеде до това, че по добре шсички да гласуват срещу тяхнезависимо кой ще дойде. вече не вървят номерата, че др. са виновни

5

Анонимен

преди 12 години

ами то е очевидно ,че полицейско насилие е нямало,не зная колко трябва да е предубеден човек че да не види очевидното!Както се казваше ,,много е трудно да намериш черна котка,в тъмна стая,особено когато няма котка''...не ви ли се видя странно самия факт ,че изведнъж някакви си се появяват едновременно по всички канали,дават пресконференции..това без ,,гръб'' няма как да стане.

4

Анонимен

преди 12 години

Оставка Цветанов!Вън от МВР!!!!!

3

wiktor

преди 12 години

До последният ден преди изборите догодина, БСП ще използват всяка абсолютно ситуация и всяко събитие, за да дискредитират правителството с надеждата да се върнат отново на власт. Това е цялата схема, но тези, които не четат между редовете не го виждат.

2

Гогата

преди 12 години

Пълна порнография

1

възмутен

преди 12 години

И за какво изобщо да има участници от опозицията, като 6 плюс 1 от 13 човека комисия са от ГЕРБ! Има ли смисъл или само да се каже, че фигурират и хора от другите партии! Всичко ще се замете, както правят винаги!