175

Анонимен

преди 12 години

СПИРА или ЗАМРЪЗЯВАдимите имат тежест и знаечение и свободното жонглиране с тях е безотговорно

174

Анонимен

преди 12 години

Браво на хората, които защитиха гражданските си права! Само така, давайте, трябва да се действа срещу корумпираните и некадърни управници, дето сами казват, че не знаели какво подписват и какво гласуват на заседание на МС. За какво са там, след докато дори това не знаят?!

173

Гостъ

преди 12 години

Като един Матросов на амбразурата се хвърля този Трайчо да защити неграмотността на Шефа си !

172

минаващ

преди 12 години

За да влезе в интернет,без значение музика,филм,игра и т.н.,това произведение вече е било обработено от съответната компания или фирма,която го е превърнала във вид готов за подажба-примерно диск с филма или музиката.Тази фирма е направила това със съгласието на автора или той е НАЕЛ тази фирма за това,при което автора ВЕЧЕ Е ПРОДАЛ АВТОРСКИТЕ СИ ПРАВА НА РАЗПРОСТРАНИТЕЛЯ!За какви авторски права се говори след това?!За мен АСТА се желае със съвсем друга цел:ОГРАНИЧАВАНЕ НА ЛИЧНАТА СВОБОДА!

171

котис

преди 12 години

Трайков е истински министър с доблест.

170

Голям смях

преди 12 години

" Според Трайков това се дължи на факта, че обществото у нас не вярва на политическата класа."..........Еб.хти вица..Хора аз да ви питам,защо не им вярвате?Те за 22 години толкова обещания си спазиха и ви направиха едни от най-заможните хора на света,пък Вие колко сте лоши да не им вярвате,бива ли такива работи..И какви са тези протести ви питам?Трябва да им вярвате,ама много много силно,за да ви сбъднат желанията(малки горски фей са те).Голям смях...

169

Анонимен

преди 12 години

Браво! Победа за народа! Нека видим сега каква идиотия ще публикува мария илиева от глупавия си фейсбук акаунт!

168

герб+

преди 12 години

Другари, ние решихме да изчакаме, да видиме.. и най-накрая ако трябва, ще се преустройваме. Нека така да погледаме, да видиме, така ще се поснишиме.. така, да мине тая буря, а след това ще видим какво ще правиме... vbox7/play:3b97cddc&start=20

167

Атака

преди 12 години

А къде са правата на миньорите, строителите, селяните и всички производители на нещо! А и цялата тази АСТА е направена само за КОНТРОЛ и пари!Като чуя за тез творци - та едно време творците да не са правили нещо за пари? Да не говорим за многото инженери, физици, химици, математици, биолози и др. които са допринесли за развитието на технологиите, ако всеки беше паравил нещата само за пари сега щяхме да сме още по времето на Светата инквизиция!

166

lol

преди 12 години

Изключително нагъл и двуличен трявба да си, точно като Американец от т. н ,,американски творчески елит,,за да поискаш от света да подкрепи идиотизма наречен АCTA.Тази АCTA, която защитава творци като М.Джаксън ,Ейми и Хюстън и др актьори ,които загинаха вследствие на злоупотреба на наркотици ,дрога ,алкохол..и същите издигнати в длъжност Идоли и с това карат нашите деца да им подражават.!..Нека да оправят моралът на ,,ТВОРЦИТЕ СИ,, и после да претендират!!!!

165

Пропаганда Дуе!

преди 12 години

В ход е операция за пълнообхватна медийна обработка на общественото мнение по темите за ШИСТОВ ГАЗ и АСТА!

164

Медии лизачи!

преди 12 години

Нищо не спират!Само пропагандират по медиите за да няма масови протести срещу правителството на ББ и ЦвЦв!Трайков говори само за временно отлагане!Щели сме били да изчакаме общоевропейското становище по проблема!Ами ако утре ЕС реши безусловно да ратифицира АСТА?

163

Samo minavam

преди 12 години

Глупав човек съм и имам,простичък отговор.Пламна Атина,за което,шапка им свалям на Гърците.Ами ако пламне и София................,става много интересно..........,мисля че страхът е основния мотив,в деиствията на тези ***.

162

Анонимен

преди 12 години

Трайкич, внимавай с народа да не поемеш друго нещо!

161

П.Петров

преди 12 години

Авторски права - Да, Интелектална собственост - Да, но Не на закони под диктовката на корпоративни интереси, засягащи основни човешки права и свободи !За пълно вещо право върху продуктите на интелектуална собственост - софтуер,музика,филми,книги , независимо от носителя и преносната среда !

160

Анонимен

преди 12 години

Мръсно нищожно министърче видя, че пари отдолу и щял и отговорност да поема. От кой бе майна!

159

Анонимен

преди 12 години

Това е първото правителство след 10 ноември което се вслушва в гласа на народа .

158

дади

преди 12 години

Отново прах в очите..Значи ние засега няма да предприемаме нищо, ще чакаме да видим другите държави какво ще решат. И ако решат да ратифицират, какво? И ние ще ратифицираме. Аз така го разбирам това изказване. Иначе щяха да заемат твърда позиция и да кажат: "Независимо коя държава какво реши - ние няма да приемем споразумението" и точка.

157

SS

преди 12 години

Този бухал , да се прегледа и да сложи очила с повисок диоптър !Тогава ще чете много по-добре !Това му е четвъртия гаф !

156

Анонимен

преди 12 години

те това е герб - "други ни казват какво да правим, защото сме кухи ***!"