9

zetxx

преди 12 години

Nqkoi ako si spomnq dobriq star hardware na apple? emi google go kupiha :D.. ne e lesno da si heitur

8

Стефан

преди 12 години

Много некадърна статия.Не разбрах кой кого поглъща ? Предлагам ви срещу скромните 20 лв на месец да ви редактирам писаниците ??

7

Ялов

преди 12 години

"придобиването на производителя на мобилни телефони Motorola от Google" ли е вярно или "заради които на първо място Motorola поглъща Google."?Май май пишете като едни други - "Триста килограмов глиган уби ловец от Своге" ...Да не говорим за "Органите трябва да се уверят, че Google няма да се злоупотребява в бъдеще с патентите, заяви Алмуния пред репортери: "Това е нашата загриженост"."което е образец за правилно построено изречение и стил, и е напълно разбираемо

6

Mickey

преди 12 години

до 2Не бой се!Разликата с комунизЪма е че в случая на всяко действие се намира и противодействие! Виж примерно една иначе прекрасна компания, след като реши да дере наред и да контролира, как хората почнаха да я намразват барабар с партийните и членове и активисти!

5

Анонимен

преди 12 години

И аз одобрявам сделката.

4

wiktor

преди 12 години

Предстои Гугъл да станат много силни и да утрепат пазара, така че който иска да им е конкуренция трябва да се потруди доста.Дано да отворят офис и да стартират дейност в България :)

3

мен

преди 12 години

колко ли ще оцелее гугъл когато всички потербители открият адблокър. във опера работи безотказно.ПС: фейсбук сейм шит. :-)

2

Анти Ябука

преди 12 години

Дупе да им е яко на нахапаните ябълки.Сега ще видят какво е стабилен телефон с прекрасен хардуеър и софтуеър!!!Проблема бе,че софт и хард се разработваха отделно,и ябълката биеше по стабилнос,защото и двете бяха правени от нея.Но сега и телефон и софт ще са правени от Гугъл и дупе да им е яко!!!

1

Анонимен

преди 12 години

Всичките тези "законни" сливания на големи компании ще докарат света до една антиутопия, където ще има само една фирма за всичко.Т. е. една фирма ще произвежда всичко.Т. е. ще се върне комунизма, но в много по-уродлива форма.