87

Петкова

преди 12 години

Не съм в този спорт, но ми е чудно защо федерацията не направи вътрешния си календар така, че да може да се хармонизира с международните участия на спортистите. Разбираемо е, че те не могат да бъдат на две места едновременно, а за самите спортисти е полезен международния опит.

86

лош пророк

преди 12 години

Типично по български ! Преди години прогонихме най-добрият си треньор Иван Абаджиев и леквидирахме щангите.Сега обиждаме и унизяваме най-добрата си състезателка по стрелба.Дано последствията да не са същите!

85

до 99

преди 12 години

ми и Ставийски и Боевски са шампиони, и заради тях се е вяло българското знаме. те за това са получили достатъчно пари и облаги. ганьовското е, че някои хора като се видят с пари се самозабравят и мислят, че всички са им длъжници. пък тая какво да я уважавам, когато тя не се уважава - чухме я в едно риалити, как псува като каруцар.

84

Мангалчо

преди 12 години

Ако Марийка не иде на олимпияда, аз пък няма да ида на избори за кмет на наше село следващия път.

83

Стрелец

преди 12 години

Простакесата се взема прекалено на сериозно.

82

Гъго

преди 12 години

Ей, *** тва *** нищо хубаво няма да измисли. Такава била Гроздева, онакава била...Каквато ще да е, всеки има право да е човек, да прави грешки и тнт, НО! Мария Гросздева е 2 (два) пъти ОЛИМПИЙСКА ШАМПИОНКА, заради нея е звучал българският химн и сее веело българското знаме...... Така че, каквато и да е, заслужава уважение, особено от такива сополи като вас - плювалници!!!!!

81

Анонимен

преди 12 години

демек, Мария казва, че клубът й е по-важен, отколкото участието на България в олимпиадата.

80

michel

преди 12 години

не знам защо ми сложихте минуси, фактите са такива - народът 2001-2006 живееше по-добре от сега!

79

Анонимен

преди 12 години

А съм ЗА Мария. Много ясно :)

78

Ime

преди 12 години

88 Много си ***. За нея не е проблем да се състезава, почти всяка държава в свет ще я приеме да се състезава за нейно име. Колко наши борци и състезатели по вдигане н тежести излизаха с арабски знамена на състезания... Но това е въпрос на самоуважение и гордост, ама какво ли разбират от тях *** като теб...

77

Анонимен

преди 12 години

Анонимен,много си ***,за доказателства-най-елементарното е да напишеш именото на тоя *** Шишманов и ще ти излезе от коя партия е! news.plovdiv24.bg/301738.htmlЕто ти и биографията му в сайта на мвро-ние vmronie.bg/?ctrl=councillors&action=show&id=13 Чети и не бъди *** *** ,който само плюе.***!Всички *** *** се наредиха на софрата и най-вече предателите от мвро,които не само се предават едни други,но и застават срещу най-изявените български спортисти.

76

michel

преди 12 години

2004-та беше много хубава година не само за спорта ами изобщо и за България. Тогава и Мария, а и политиците ни караха да се гордеем, че сме българи.

75

брб

преди 12 години

Абе генарал Нонка Матова не си е променила нрава както гледам. Преди години на Чералица караула не моеше да я обуздае тая *** злобна като се нафиркаше и хукнеше по сутиен из парковата зона. Хайде да си седне на *** че някои хора още помнят че даже май и снимков материал имат.

74

поздрави

преди 12 години

БРАВО,МАРИЯ !Отстоявай до край позициите си ! Възхищавам се на характера ти ! Неслучайно си достигнала спортния Олимп .Защо ли , повече българи не са като теб ?!

73

Анонимен

преди 12 години

Дай доказателство че не гербераст, а член на ВМРО ,кухар?

72

AA

преди 12 години

Стига с тия разглезени спортисти! Стига с тези държавни (събрани от нас!) пари за спорта! И стига с това прославяне на родината - каквото правят го правят за себе си! Никой не им дължи нищо! Да го направят както в цивилизованите страни - ако иска да се състезава, да си намери спонсор и да прави реклами!

71

моля

преди 12 години

Моля цървулите,които само чакат да стане нещо и да оплюят ГЕРБ да са наясно,че *** Шишманов е активист на ВМРО-НИЕ!И няма нищо общо с ГЕРБ!Той по селски начин купи в Пловдив титлата Спортист на Пловдив са своя клуб,на който е и председател!Така че-***-това не е акция на ГЕРБ,това е акция на подобни на вас ***-анонимници!Който не вярва-да провери сам, а не само да лае като ***!

70

само така

преди 12 години

Само така Мария. Уважавай себе си, което означава и уважаваш Родината си. Досега сега си се справяла, направи го и сега. Някой си ще ти нарежда какво да правиш!? Нещастници. Къде е Свилен Нейков? Няма ли да постави опонентите на Мария по местата им. Да се заяждаш с човек, който носи слава за България е твърде нахално и безкрупулно!!!

69

върл гърбараст

преди 12 години

охоо ква е тая шматка!?!? била ми Олимпйиска шампионка някаква ама ха де , ние решаваме гърбарастите ,какво ще става вече в Герберистан! както знаете дами и господа всичко е ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ! така че спокойно ,всичко е наред!

68

анонимен

преди 12 години

82 това задължително условие ли е ? защото съм сигурен, че тя ще се справи и като шеф на федерацията. една жена, която гледа три деца и едновременно тренира и носи медали, ще се справи със всичко. та, все ми е едно кой е шеф на федерацията, стига той да не допуска да се краде безобразно