15

Наско Лазаров

преди 11 години

О Господи,Колко мъка има по този свят!? КолкоЖурналистът преработил истинския прес материал Александър ПоповБи трябвало да е безпристрастен! Самият той щрака денонощно с един фороапарат в Найт флайт,работи дискретно и като пиар! Не е етично да бълват помии колеги ?!Странна държава и странни хора сме,задминали ценности и човещина!!!Не е в стила на авторитетния сайт да публикува прострастени материали ?!Подобни писания ако бяха публикувани в колонка мнения съм съгласен ?!

14

Nasko Lazarov Pr

преди 12 години

Pako,neveroiaten si! Nad neshtata sum! V Kapital si beshe za onovaaa vreme!!! Vsichko se vrushta!!! Az se chustvam dobre i mi e komfortno v sobstvenata si koja!!! A ako ANn G ne ti haresva, tvoi si e vkusa!!! Da shte ia vididte i v Planeta, dogovoril sym izluchvania i tam, no stila si Ann G niama da prom eni!!!Budete pozitivni vseki den!!!

13

любител

преди 12 години

е тя е за TV"Планета"!!!

12

Пако

преди 12 години

е щях да се изненадам, ако "великия" експерт в Пи Ар-а Наско Лазаров не се беше включил в гъзолизането на отрочето си. Сигурно му липсва тоталното оплюване, което получаваше в сайта на в.Капитал (рубриката "Петъчен ПР" не минаваше без неговите изцепки, голям смях падаше) и сега се ръчка из Интернета да види кво се случва с "умрелите" му звезди и като някакъв мазохист или по-скоро като гнилостна бактерия гледа да се прилепи към неизстиналия труп на някоя пишман звезда

11

Зиг

преди 12 години

4 минути кълчене, обарване и въргаляне. Изключително ценна музикална придобивка, няма що.

10

митко

преди 12 години

Мега зле....

9

However

преди 12 години

Певица е, колкото и Андреа е певица... Няма грам глас. Добре, че плаща на разни ПР-и да пишат на кои партита ходи, иначе отдааавна щеше да бъде забравена. А песента не само, че няма да стане хит (Ан-Джи няма хитове), ами е и дразнещо ***. Но всеки си има вкус... Може пък да се намери все някой, на който да му хареса.

8

Nasko Lazarov, Pr

преди 12 години

Анн Джи е разкошен човек и изпълнител! Колко български изпълнители издават нови проекти ?Колко могат да си го позволят в тази криза ?Пожелавам на журналистите от авторитетния сайт Днес.бг да бъдат повече положително настроени, безпристрастни и истински! Тук чувствата и емоциите на работното място не трябва да избиват!!! На добър час!!!

7

ас

преди 12 години

Песента е нежна, чувствена и ми харесва. Текстът е смислен, което е рядкост напоследък. От клипа има какво да се желае.

6

Я-а-а

преди 12 години

За пръв път да напишат нещо вярно в този сайт!

5

Анонимен

преди 12 години

Уфффффффф, пфууууууу

4

Анонимен

преди 12 години

Сега ще чакаме и Деян Икебаната да ни ощастливи с нова песен ;)))

3

Анонимен

преди 12 години

Не може ли редакцията да създаде отделна Чалга секция и там да се пише за разни поп-фолк "певици"? А не в секция МУЗИКА да се набутват пподобни недоразумения?....

2

Анонимен

преди 12 години

Ох, и тази е станала чалга изпълнителка... наистина добра причина да си пререже вените.

1

Анонимен

преди 12 години

Ужас,аз пея по-добре.