83

Анонимен

преди 12 години

ей та го нема Бай Тошо скапани *** да ви видя как ша лъскате Белене , е тва е новата армия на България , армия от *** , тая *** ще ни защитава , ще ви смачкаме ваща гат ***

82

Ангел (отново)

преди 12 години

Моля двамата, които сложиха минуси на моя пост (N98) да кажат ясно: *** ли са или да! Не могат да разчитат на мен, няма да им кумувам.

81

Чичо Пичо

преди 12 години

Нека се плякат ***, дреме ми!Само да се държат по-прилично на публични места...

80

фея

преди 12 години

104...Може да съм ***, но *** не ми е хралупа, за разлика от твоя :DDDDD

79

Анонимен

преди 12 години

фея, кой знае и ти каква *** си...

78

фея

преди 12 години

101... *** не се ражда. *** се става в последствие. Мой познат "обърна резбата" след като загина жена му. Преди това налиташе на мен, а сега налита на мъжа ми. Жалко, но...факт!

77

до 72, 73

преди 12 години

Извърташ си думите от предишните ти постове по темата, но както и да е. И безрезервното приемане не конспиративни теории не говорят за високи интелектуални способности, това, че намеси и то в едно изречение партийни секретари, организации за защита на животните и природата също.Общо взето доста глупости изписа, опитвайки се да им дадеш тежест, но уви.

76

Пииидал

преди 12 години

Първо, жалки сте като говорите за тази своя ИЗМИСЛЕНА БРАКУВАНА КНИЖКА - БИБЛИЯТА! Второ, от сърце пожелавам на всички *** (като N94) да им се роди по един-двама сина "***". Искрено го пожелавам. И още повече да ми говори за такива "агитки" - агитки събиращи ЦЯЛАТА българска *** на едно място, в която не са и малко "***". Но нормално ... България ...

75

Анонимен

преди 12 години

@97Не знам къде виждаш "нежност" в това, което съм написал, но "очите на страха са големи" и може би ти като си помислиш или чуеш за нежност, веднага настръхваш, защото се активира неосъзнатото ти хомосексуално либидо!?... Надявам се и вярвам, че имаш минимум интелектуален потенциал, който да ти позволи да разбираш смисъла на това, което пиша...

74

Жмук

преди 12 години

Ей, хомосексуалисти в униформи!

73

Ангел

преди 12 години

Ало! Заглавието на "матряла" трябваше да започва с думичката "Щатът", иначе е подвеждащо - повечето биха го възприели като "столицата на САЩ". Което автоматично води до неверното заключение, че става дума за цялата държава. На гейовете им се ще да е така, ама ще почакат!

72

Анонимен

преди 12 години

тия полухора според тебе, интересно какви са сигурно животни , защо ли ми миришеш на педи -гри, много нежно нещо ми пишеш ????? обаче не са ***

71

Анонимен

преди 12 години

@94Част (малка!?) от ХОРАТА ОТ "АГИТКИТЕ" вероятно са дори достойни, но почти 100% от останалите, които са членове на тези "агитки" са всъщност хора почти без идентичност, освен с "тълпЕшка" такава. От тази гледна точка (САМО ОТ ТАЗИ!) те могат да се определят като ПОЛУХОРА!

70

Анонимен

преди 12 години

бе кво ми защитавете пропаднали нации , кви са тия *** , що не покажат ... ще им за последно , аре кат са отворени да идат на некой мач с агитки на ЦСКА,Левски ,Локо Плд,Ботев .... *** са като ***, требва да се унищожават веднага , това са ***

69

до 92

преди 12 години

Хората,които вършат подобни неща независимо какви титли и санове носят също спадат в категорията на гейовете, не ги оправдавам. Каквото имах го казах. Истината е библията. Лек ден.

68

до 91

преди 12 години

Мили боже, как живея аз?! И как живеят прехвалените католически пастори, при това от времената на построгите режими (че и до днешно време). Ако това е обществото, което искаш да опазиш, заповяда ... нямам нищо против да го задържиш само за себе си!

67

до 87

преди 12 години

Но отношение на математиката може да е бил гений, но по отношение на нормалните човешки взаимоотношения и ценности е не е осъзнавал какво върши. Като хора няма нищо против тях, а като начин на живот, защото това разлага общестото ни и погубва техните души. Само Бог може да им помогне и да ги избави от това, човек е неспособен.

66

Анонимен

преди 12 години

продължение (на 86)Сега примитивните простаци - често латентни (и неосъзнати) хомосексуалисти (или бисексуални!?) ще почнат да отбелязват, вероятно, неодобрение на коментара ми (86)

65

Малко БГ стереотипи

преди 12 години

Всеки самоуважаващ се гей трябва да е с нежен глас, женствено тяло и мека китка.Всяка уважаваща себе си мутра трябва да си целува бицепсите и да ги възхвалява с "Баце, баце, глей к'ви баници съм умесил!"Всеки уважаващ себе си перничанин трябва да има голф и да се блъсне в друг такъв в насрещното, отзад разбира се!

64

Анонимен

преди 12 години

@77 Прав си!... Не по-малко противно е, обаче, някакъв долнопробен и примитивен *** от мъжки пол да си задоволява просташката похот (Т.Е. НЕ ДА ПРАВИ ЛЮБОВ!) чрез жена (често не по-малка простачка от него), особено ако не го прави с цел продължаване на рода!пп Не съм хомосексуален