158

Анонимен

преди 12 години

Новите учебници след 2007-*** са пълни с простотии! По-старите учебници, издадени в периода 2002-2006 бяха много по-качествени.

157

Анонимен

преди 12 години

Тия простотии как следващото поколение за нищо не ставало се случват от поне 2000 години насам.

156

до boy

преди 12 години

Бе да ти кажа повече се радвам, че бях тийнейджър на 00-те /2001-2005/, от колкото че бях дете през 90-те. 90-те бяха гладни години. 2001-2005 вече всичко беше хубаво но след това прекалено много навлязоха компютрите.

155

boy

преди 12 години

Колко се радвам, че като бях малък не бяха така навлезли масово компютри, нет и GSM-и. Децата на 90-те сме имали последното истинско детство :) Хубаво беше, а не като сега да ходят по улиците с бири и водки в ръка ;[

154

Анонимен

преди 12 години

Никакъв нет докато не станат поне на 16! Не искам да възпитам кибер зомбита!

153

БГ

преди 12 години

Зависи от гледната точка.

152

Да, да

преди 12 години

Информацията може и да е знание, зависи какво се попива...

151

ииихуй

преди 12 години

Знанието ако е х.й да се набие, децата ще са умни. Ама не е.

150

До момиче

преди 12 години

*** е един мъдър човек. По същия начин аз постъпвам с детето си, затова то от малко има интереси и чете само, за разлика от детето на госпожата, която му купува подаръци, за да чете. Това са болни амбиции на сноб, явно тази майка със сериозната професия е празна откъм съдържание и видиш ли празнотата се попълва с амбиция, горкото дете.

149

do 186

преди 12 години

Днешните деца са деца на вече едно изгубено поколение-затова са такава ***.Вярно е,че времето,в което живеем е фактор,но големият фактор е семейството и личният пример на родителя.Най се вбесявам като кажат:"На това ли ви учат в училище!".Децата са като гъби и попиват всичко от мама и тате.Ако вкъщи има насилие,и дето е агресивно,ако вкъщи псуват като каруцари,и то псува,ако вкъщи щракат с пръсти,качени върху масата,и то става *** чалгар.Зависимост.

148

ответен удар

преди 12 години

"...ала не бойте се деца,за утрешния ден..." Вапцаров...да мине днешния кризисен

147

184

преди 12 години

така е за съжаление :( а днешнитедеца пък ще са утрешните родители...нали се сещат всички, че ако не знаеш нищо няма на какво да си научиш и детето

146

до 182

преди 12 години

Имаш ги трите насън и като се събудиш-гащите ти мокри!Ако имаше изобщо деца нямаше да дращеш папагалски глупости,чути от някое телевизионно предаване!Продължавай с правенето като само по-често си сменяй гащите,че вони из целия форум!!!

145

Анонимен

преди 12 години

като чета коментарите, май проблема е основно в родителите, жалко създава се едно бездушно и неграмотно поколение..

144

предложение

преди 12 години

След като научат азбуката да им се връчват веднага дипломи за средно образование,защото знанията и без това не са им нужни ,според МОНМ.

143

До 180

преди 12 години

Имам 3 деца и може да си направя още! И да до сега се спряват добре.

142

ДО днешните деца

преди 12 години

Такова сме дали на децата.. такива ще бъдат. Не можем да ги съдим!

141

до 177

преди 12 години

Колко деца си отгледал,умното ми съветниче???И като си ги отгледал-какво правят сега???

140

днешните деца

преди 12 години

Те не са деца,а мутанти с желание да плюскат и да се размножават!Информацията им е от кафенетата,интернет и приказки с цигара марихуана в устата!Простотията,простащина са критерии за "интелигентност"!Днешните деца са протоплазма,плюскаща,размножаваща се и слушаща чалга,лесно манипулируема и полуграмотна!Ценностната им система е ядене,сране и отначало,а в промеждутъците-говорене на всички възможни простащини!Любимец-азисчовците и мутрафоните!Жестокостта е изродената им същност!МАТЕРИАЛ-това са!

139

към 174

преди 12 години

В подкрепа на това ,което някой написа в коментар,дали информацията идва от интернет или от книги,е без значение.Помогнете на децата си да я интерпретират,ако знаете точния смисъл на думата. Наистина има небходимо някакво достатъчно ниво от речников запас , та децата да споделят интереси и познание за света и другите.А информацията в интернет е моментална.Било то измислица фантазия ,дезинформация или голи факти, подлежащи на всяка интерпретация.