152

Петър Николов

преди 12 години

До 172. Православните сме видели истината. Будизмът и хиндуизмът са две разновидности на сатанизъм. Сатанизмът изповядва формулата - Прави, каквото искаш. Христос изповядва точно обратното - Нека бъде не Моята воля, а Твоята! (т.е. Прави това, което Бог казва) В Хиндуизма има милиони божества, (включително и Кали - една богиня същински дявол). Будизмът не се интересува от Бог и въздига човека до божество. Това е изключително богохулна мисъл и е естествено продължение на комунистическия нихилизъм

151

Ogi

преди 12 години

14-02-12 = 0 Valentine's day cancelled.

150

Анонимен

преди 12 години

Наздраве на всички и весел Трифон Зарезан!Нека на всеки на трапезата довечера да има хубава чаша червено вино!Бъдете здрави мили сънародници!!!Дай Боже берекет на лозята български!А иначе можете ли да си представите колко е еротично да гледаш как женски крака тъпчат гроздовете и потича червена шира към бъчвите.....Наздраве!!!!!!

149

Neandertaler

преди 12 години

Алкохолни и еротични празници е имало десетки хиляди години преди сегашните религии, светци, гърци, българи и други скорошни явления.Наздраве и по един надървен всекиму!

148

до 174

преди 12 години

А ИСТИНАТА Е ЕДНА И ТОВА Е БУДИЗМЪТ ИЛИ ИНДУИЗМЪТ ТОВА СА РЕЛИГИЙТЕ--Тия явно изповядваш будализма. Пише се религиите, а не религиЙте!

147

Анонимен

преди 12 години

Траките почитали Дионис, когото наричали Себадий, на връх Зилмисос в кръгъл храм ... и вакханалиите до сутринта.

146

gas

преди 12 години

Сипи! А ако нема - донеси!

145

Всеки Ден

преди 12 години

И двата празника са излишни. И любовта и виното трябва да са за всекидневна употреба.

144

тцЪ

преди 12 години

Ще празнувам Трифон Зарезан - това си е наш традиционен празник и не виждам причина да се натрапва католическата лигня, само и само да продадем няколко плюшени *** :)Колкото до разсъжденията за Хелоуин - това няма нищо общо с ада, както някой беше предположил по-надолу. На 31 окт. келтите са отбелязвали началото на новата година - и вярват, че тогава всички мъртви се вдигат от гроба, за да повилнеят в последния ден от умиращата година.

143

a

преди 12 години

Честит Трифон Зарезан!

142

от рода Дуло

преди 12 години

Този Крумос не само е обезглавил васия василевс,*** зел це пил вино от неговат кратун.

141

До 165

преди 12 години

като признаваш,смени държавата!!! никой не е длъжен да ти слуша признанията!

140

и през 21 век

преди 12 години

Аз съм за българските традиции (като повечето българи) и си празнувам Трифон зарезан. Който е лигав и "модерен" (като 10% от населението) си празнува тая измишльотина, която незнайно защо ни я натрапват толкова усърдно.

139

Петър Николов

преди 12 години

Странна статия. Аз пък, бидейки православен българин, празнувам днес паметта на св. Константин-Кирил Славянобългарски и Св. Преп. Авксентий. По новия календар, по който върви БПЦ се празнуват тези светии, само дето май никой не се интересува от това, а всеки смята да извърши един или два гряха в чест на днешните "празници", а именно - блудство, прелюбодеяние (ако не е със законната си жена) или прекаляване с алкохол. Мисля, че българите трябва да си припомнят какво е християнство.

138

от 21 век

преди 12 години

Аз (като повечето) съм модерен метросексуал и празнувам сейнт Велънтайн. Който е селски стопанин (10% от населението) да си празнува миноритарните селски празници, но да не ги натрапва извън селото!

137

до СПИРОС ФИЛИППИУС

преди 12 години

Ей, когато по нашите земи се е правило вино и се е почитал Бакх, вашите гърчета са смеели да го пият само разредено с вода. Добре, че са били траките да научат хилавите гърчета да пият. ;)

136

Митко

преди 12 години

До 152 : Празникът е Hello Win/dows/ и е посветен на кошмарите на Windows. Нормално е освободените от кошмара да празнуват на 1-ви ноември.

135

fiat ulisse 1.8i

преди 12 години

честит имен ден на моята сестра близначка.......

134

Анонимен

преди 12 години

Предпочитам мъжкаря Трифон Зарезан, пред зализания и сладникав св.Валентин !

133

trifon za rezil

преди 12 години

In vino veritas!!!! :)blagoipilarski.blogspot/2011/12/drunk-mansaved-of-disguised-as-doktors.html