220

Wild Cat

преди 12 години

Лъжат ви! "Пенсиите ще се увеличават с индекс, включващ половината от инфлацията за предходната година и половината от ръста на производителността на труда, каза Дянков." Това означава, че "вдигането" ще бъде с 1-2% годишно. Годишната инфлация, според статистиката е около 2-4%, а производителността на труда, към която пенсионерите нямат никакво отношение, е винаги 1-2%. Дянков се гаври!

219

Стършел

преди 12 години

Ало синдикатите кога ще започните да браните интересите на работниците? Точно вие се един от основните виновници да сме на това дередже. Синдикати друг път.

218

Анонимен

преди 12 години

Тати каза, че ще ми вземе колело ама друг път.

217

тъп и прост

преди 12 години

Ми то и аз бих изчу.ал Скарлет Йохансон - но при едно условие ....ако ми даде ...

216

Анонимен

преди 12 години

тате каза че ще ми купи колело..ама друг път...-КУЧЕ В ЧЕКМЕДЖЕ---та и сега точно същия номер...

215

Анонимен

преди 12 години

Дянков гарантира, че ще има кутия за пица. Вътре в кутията пица по скоро няма да има! Ще ядете целулоза, ама без хич....

214

омръзна ми

преди 12 години

Докога ще ни правите на балами. За нас няма пари за пенсии и заплати, а за държавните чиновници има. Ще им се увеличава заплатата, за да могат да си плащат осигуровките, защото иначе няма да могат. А ние можем с ниските доходи!? Депутатите и те си вдигат заплатите! Въобще за отделни слоеве в нашата държава приказно се живее, а за други - тежко и горко ни! През всичките тези над 20 години не се намериха управници, които да сложат ред във финансовото състояние на държавата. Жалко, много жалко!!!

213

ефект=?

преди 12 години

Какво постига държавата като ще увеличи заплатата на държавния чиновник? Няма тя да му внася осигуровките, а това ще прави той. Това е игра на " Дал Кольо, взел Кольо" Преливане на пари от пусто в празно. Но ще се отчете дейност-увеличаване на заплати. Ефект ще има. По този начин ще се увеличат размера на пенсиите на чиновниците. Заплатата им ще нарасне в бруто като число. Кото разбрал-разбрал.

212

Въпрос?

преди 12 години

Колко ще доживеят до 1-ви януари 2013-та?

211

А дотогава

преди 12 години

Догодина !?!?!?за да загинат все повече бедни българи и да си намалят разходите за пенсии!

210

Анонимен

преди 12 години

За служителите на Дянков има пари, защото ги заслужили. За депутатите ще има автоматично увеличение, защото средната заплата уж се била вдигнала. А пенсионерът с 35-40 г. стаж с нищо не е заслужил една нормална пенсия. Има ли факир, който да изчисли как той с 270 лева ще посрещне сметките само за ток и парно тази зима? Или ще кажете- да стои на тъмно и студено. За ядене изобщо да не мисли!

209

Анонимен

преди 12 години

Това ми звучи като" Тати каза че ще ми купи колело, ама друг път"

208

Анонимен

преди 12 години

Тия двамата,заедно със шефа си,да хванат пътеката на картината дето е зад гърба им и ДА ГИ НЯМА!БАСТА!

207

гербаджия

преди 12 години

Много интересно,като стане дума за пенсиите,никой от влюбените в Господ бог Боко не се мярка в сайта!Няма хвалебствия колко е велик,мъжествен,любящ народа си и т.н.!Що ли?!

206

възмутен

преди 12 години

До 222 - Ани, не се моли! Вместо те да уважават хората, които създават икономиката/ако има вече такава/ на страната, вместо да целуват ръка на пенсионерите, дали труда си за тази страна; вместо да благословят децата, които се раждат, въпреки кризата; те, висшестоящите демонстрират най-нагло и арогантно отношение към всички нас. Защо се молиш? Те трябва да ни се молят, те трябва да създават условия за нормален труд и живот! Близо три години сме обиждани, създават се интриги всеки срещу всеки!

205

Ани

преди 12 години

Как така става,че все за депутати,административни служители и др.пари се намират за вдигане на заплати,а за бедния сиромашки народ все няма и няма.До кога ще сме все трета употреба.Унищожихте този народ,а като дойдат избори,защо опирате до тези хора.Кога най сетне ще се озаптите!!!помислете най сетне и за нас.Стига сме обирали трохите наронени от вас,които сте горе във върхушката.Моля ви не ни убивайте!!!!

204

държавен служител

преди 12 години

Защо няма пари за пенсии:защото държавата и общините НЕ ПЛАЩАТ осигуровките на своите служители!Защо няма пари от данъци:защото държавата и общините НЕ ПЛАЩАТ данъци за държавните и общенски имоти!Това се отнася и за имотите на църквата,армията,полицията и т.н!Да не говорим за олигарсите и мутрите,а те са НАШИ хора!Същото се отнася и за "КОНЦЕСИОНЕРИТЕ"/примерно *** във Варна/,кредитните милионери!Затова и язовирите ужким НЕ СЕ ЗНАЕ на кого са!ШМЕНТИ-КАПЕЛИ!

203

Коко

преди 12 години

Да догодина ще е , че идват избори и трябва пак да властвате, не ви е срам гадове мръсни, народа изнемогва, а пък се появяват нови 99 милионери, ми проверете ги откъде станаха такива при криза.

202

ebaaaati

преди 12 години

Вдигат пенсиите догодина, ама ако има пари.... Що не си таковате майк***та.... с тези кухи приказки...... Ако нямате какво да кажете не го правете пред нещастните хора,,,,

201

f

преди 12 години

...то не било "пенсиите", ами било "пенисите"...