46

на тезгяха

преди 12 години

кога ли там ще застане и ГЕРБ дано да е по скоро

45

До А,СТИГА БЕ...

преди 12 години

По-добре държавна перачница,отколкото частна.Пример - Главболгарстрой.Най-добре е да се преразгледат приватизационните сделки от независими и неомърсени експерти (има много такива инженери и архитекти) и да се върне всичко на държавата.Всички РМД-та и други приватизирани фирми са крадци на държавно и общинско имущество.Да се върнат активите обратно,а като са толкова кадърни и РАБОТНИ,да си създатат сами фирми и да ги управляват.И като правило,все на бездарници се дадоха фирмите...

44

А, СТИГА БЕ....

преди 12 години

...ТИЯ ОТ ТАЯ ФИРМА ..."ТЕХНОЕКСПОРТДАЛАВЕРСТРОЙ"....ОЩЕ ЛИ НЕ СА "ФАЛИРАЛИ"---С ЦЕЛ "ПРИВАТИЗАЦИЯ-ПОД МАСАТА"...??!ЧУДНО....КАК СА СЕ ИЗТЪРВАЛИ ТАКА...???!!!!ТАМ ПА ....ЩО СЕ ПАРИ ПРЕВЪРТЕХА...МЪКА МИ Е --САМО КАТО СИ ПОМИСЛЯ!ТАМ СА ВСЕ ОТ ВИСШИЯ КРЪГ НА..... "БУЛПАРТДАЛАВЕР ИМПОРТ-ЕКСПОРТ"!АБСОЛЮТНАТА "ПЕРАЧНИЦА НА ПАРТИЯТА"!

43

кгэмлл;

преди 12 години

тхпмрч(ч

42

Анонимен

преди 12 години

До 41. Представям си го как няма да допуснат чужд инвеститор - както направиха с приватизацията на Кремиковци и изгониха редица по стабилни финансово инвеститори и предпочетоха къде къде по "проверения" 26 годишен бизнесмен с гръб НОРД. Същото важи и за приватизацията на Булгартабак....е виж вече БГА Балкан си го продадоха на стабилен чужд инвеститор и не само че не му попречиха, а и му помогнаха за сделката....*** от село в костюм така си те представям финансов анализатор ;)

41

Анонимен

преди 12 години

До 28-Реален: В това изказване само първото изречение е казано от Дейвид Камерън в Парламента.Останалото е измислица на един сайт ,който разпространява такива измислени изказвания.А иначе описанието в голяма степен е истина за съжаление.Но хей народе,стига си се самооплювал.Да,тежко е ,но има светлина в тунела и ние българите сме заслужаваме много,много повече и ще го постигнем.Не е хубаво да се разпродава държавата ей така,но дано този търг аистина е прозрачен.

40

Анонимен

преди 12 години

Ваньо *** сигурно ще избелее, че не го приватизира той.

39

Анонимен

преди 12 години

Много ми се ще българи да го купят!!!!

38

до 40

преди 12 години

И как си представяш, че сериозен чужд инвеститор ще прояви интерес към търга и няма да го допуснат, щото е за "наши" хора... Хайде малко по-сериозно! Май въобще не правиш разлика между "явен търг" и "преговори с потенциални купувачи"! Ако е толкова "интересно" дружеството, бъди сигурен, че и зад океана ще проявят интерес! Ако за 400 лв. заплата никой не ти е "виновен"! направи така, че да изкарваш повече - образовай се, квалифицирай се, чети повече! Помага за по-добре платена работа!

37

до 39

преди 12 години

Търг но сред тесен кръг от Хора и то все наши както се казва.С какво да наддавам с 400 лв заплата ли .Ти като имаш такива пари каквито се търсят защо ти не се явиш на търга.

36

до 37

преди 12 години

Тези 68 млн. са "началната тръжна цена"! Все пак ще има "явен" търг! Като си толкова "загрижен" за държавното и "наясно" с цената на дружеството - яви се на търга и наддавай! Все пак е търг, а не "преговори с потенциални купувачи", като при предишни правителства!

35

ivan

преди 12 години

28 kazva istini.

34

Анонимен

преди 12 години

Умножете тая сума по 10 и ще получите реалната стойност на предприятието.Само че разликата от 68 до 680 милиона я прибират хора като БОйко тиквата.Има още 1 година управление има какво още да продаде.Накрая държавата ще се издържа само и единствено от данаци и такси, което автоматично прави държавата ни без икономика.Защото в Света няма държава просъществувала и съществуваща издържайки се само от данаци и такси.Давам най много 3 години живот на държавата когато "икономиката" ни е данаци и такси.

33

RAZBIRACH

преди 12 години

НЯМА КОЙ ДА ДАДЕ И ПОЛОВИНАТА ПАРИ ЗАЩОТО Е ФАЛИРАЛО ЯКО. ИМА НЕЩО В ЛИБИЯ КОЕТО МОЖЕ ДА ГО ВЗЕМАТ САМО НЕКОИ ТАРИКАТИ.

32

Анонимен

преди 12 години

EVALA SELIANI PROSTI PRODULJAVAITE DA PRIVATIZIRATE KAKVOTO SA NAPRAVILI HORATA ID A GLASUVATE ZA MUTRENSKATA PARTIA GERB DA VI EBU I TUPI SELISKI PAR4ETA SKAPANI !!!

31

До 31

преди 12 години

БСП направо на дръвника трябва да ги сложим

30

до 4

преди 12 години

Само не сравнявайте сегашните продажби с костовите!Сега поне има обявен търг и могат да кандидатсват купувачи от цял свят! Тогава се разпродаваша тайно на РМД-та! Т.е. на "наши хора", превърнали се сега в олигарси!

29

;)

преди 12 години

До 28: Не е автентично, измислиците на платен български блогър са (платен, защото не виждам друга причина някой да хули страната си). ;)

28

Анонимен

преди 12 години

време е да сложим на тезгяха БСП

27

служител в ТЕС

преди 12 години

лошо, дано това не стане, защото оставам без работа в тези трудни времена. Не че сега върша нещо, но поне получавам добра заплата на държавна работа.