15

idioti!

преди 12 години

16, ti seriozno li twyrdish che na Bansko e po-skypo ot Alpite... Boje bojke le , kakwi *** sa materisla na taq nasha tyjna dyrjawa, za deto e pylna s tiq !!!

14

Anon

преди 12 години

"привличане на платежоспособните?" а защо да ходиме там? Защото е по- хубаво, по- луксозно или пък по- евтино от колкото в Алпите? Или защото има по- малко балкански субекти от колкото по курортите в Алпите? Лакомията на мутрите по родните курорти е очевадна.

13

Анонимен

преди 12 години

Само че скиорите не са безкрайно число, пък и за това скъпо удоволствие трябват време и пари. Освен това не можеш да избиеш пари от два месеца за цяла година. В цялата страна хотел до хотел, сякаш сме Мека и чакаме поклонници.Трябват ни не писти, трябва ни работеща индустрия, икономика!!!

12

Zori

преди 12 години

мили ми банскалии, мили ми Цеко Минев, само не забравяйте, 4е лаком *** кръв ***.....

11

Един Българин

преди 12 години

На Студенец "расте" нов бетонен ***! Хубави са ни пистите, хубави са ни планините докато не ги застроим! Бетонът гони туриста навсякъде по света. В Австрия хотелите са в долината и са малки дървени къщички, запазващи традиционния облик на района. Какво запазихме в Банско? Защо ни бяха безкрайно много хотели в Пампорово? Смолян да не е далеч? В Австрия и горе и долу кръчмите са на една цена, а тук на пистите принцеса 6 лв, чай - 4, а в съседното село едва свързват двата края и реално са 1,50!

10

Анонимен

преди 12 години

Kato nqma turisti zashto se stroqt hoteli na pistite i na vseki hotel postroen i ne postroen pishe che se prodavat no vajnoto e da se stroi ;)

9

Анонимен

преди 12 години

Крайно време е в туристичесткия бранш да обърнат сериозно внимание на храната! Нищо не може да ти развали така почивката както некачествена храна на всичкото отгоре и скъпа, защото всички хора по цял свят сме с еднакви вкусови усещания - което е вкусно е вкусно. В Гърция едни калмари са 15 евро, ама истински , а в БГ в едно село с минерална вода 100лв. за двама, а за ядене става само препечената филйка и си лягаш гладен в иначе хубавия хотел.

8

Анонимен

преди 12 години

Родните планини ще заприличат след известно време на бетонираното черноморие

7

До 5

преди 12 години

Сега стигнахме до жестоката истина.Не е достатъчно да се изцвъкат огромни бетонни хотели в Банцко или Пампоровец.Да ама трябва и да ги напълнеш с туристи!Няма как да се сбъдне мечтата на Бг собствениците на хотели,заведения и ски съоръчения да дойде заможния турист.Причините са много ,но основното е че на туриста не му се връзва сметката! Първо никой не се качва в планината, за да яде или спи в луксозни и скъпи хотели, а да кара.Единствената причина е някой заблуден чужд турист да идва в Бг ски курортите е да се пробва на Бг пистите. Качеството на сега предлаганитепакети и цена е много зле.Високи цени ,а срещу това получаваш НУЛАСЪРВИС!Не може да ти предлагат на закуска вместо шведска маса закуска тип МНО ,да платиш за настаняване в хотел повече отколкото в Австрия и Италия и да се върнеш отново.Ски любители от Италия , Полша и Израел ,които всяка година карат здраво ски споменаха ,че повече няма да повторят Бг,макар че им харесало.Като единствен довод изтъкнаха, че им идва по изгодно да карат в Алпите и Доломитите.!В момента в един от италианските алпийски ски курорти със световна известност за 27Евра дневно ползваш съоръженията+наем на ски оборудване и гардероб. Не може мафиозки офшорки да ти предлагат целодневна карта за лифт на цена 55+5лв?!Крайно време е ББ и правителството да се намеси в името на любителите на планината и ските и останалите зимно спортове

6

Турист

преди 12 години

То няма лошо да има втори лифт, но няма как просто с 3 курорта да си мислят, че ще идват толкова хора, колкото в Австрия да речем. Просто в един момент ще стане като на морето...и ще дойде Ханс краниста да почива с жена си Берта, която работи в мандрата, защото им е скъпо да ходят във Франция. Тук трябва да идват техните преки ръководители....не плебса на Западна Европа, защото няма как да се борят масовите дестинации

5

Се Моа

преди 12 години

В Банско хората искали втори лифт....!Над 90 процента от жителите на Банско и Разлог са доволни от развитието на туризма в региона през последните 10 години, а над половината от населението е спечелило от това развитие - това показва изследване на МБМД, проведено сред 500 жители на двете общини.Висока подкрепа получава идеята за изграждане на втори кабинков лифт в Банско - близо 70 процента от анкетираните одобряват тази идея...

4

Анонимен

преди 12 години

Скоро тъпоглавите банскалии ще ходят само на баня да си плакнат посраните *** с простотията коянто сътвориха в Пирин и Рила.

3

Турист

преди 12 години

Проблема е в манталитета на местните, там където има много туристи, защото само гледат да ги изклатят колкото се може повече днес. Никой не мисли, че след това тези хора едва ли ще повторят....А цялата политика да се конкурираме по цени с вече утвърдени ски дестинации е нелепо просто.

2

...

преди 12 години

Последните 2г. бях в Банско, тази ходих в Боровец. Пистите са ок, още се уча и на мен ми харесват, но... първо малко прекаляват с цените на лифт картите, а дори не предоставят нито статистики. После самите градчета - в Банско е пълно с какви ли не "търговци" които се опитват да ти пробутат *** си, пред всяко заведение някой *** човек те приканва с ужасен диалект да посетиш заведението им. А вътре...мизерия, ужасна храна а цени до тавана (нямам против цените, но поне да е вкусно...)

1

мечо пух

преди 12 години

Едва ли е само заради ниските температури, по Алпите намаление няма. Там да не би да е по-топло?