184

murmashka

преди 12 години

Да-а-а,страх ги е в ,,Герб" от Кунева.Страх ги е и затова я оклеветяват.Но нищо чудно де,а Бойко клеветата му е ,,коронен номер"И както гледам и тук са се намерили ,,герберчета" които да я оплюват

183

BALGARIN

преди 12 години

VE4E WE SI IMAME I EVREISKA PARTIIA....SAMO BALGARSKA SI MIAMAME....

182

и аз възмутен

преди 12 години

И ние сме възмутени от теб,от Симо ментата,от свекъра ти,ама...Аман от *** и лайнарки-все бивши другарки...

181

Анонимен

преди 12 години

Тази пък е толкова отвратителна, че не е истина.Каменно лице, лишено от усмивка и какъвто и да е животец.Нещо ми фалшивее, ама много!

180

А на Бас

преди 12 години

На бас че,платената *** Слави Трифонов ще я покани в шоуто си да плюят всички на ред,и че тя е светица.Но за АЕЦ въпроси не и задава. Абе щом мутрата-пияница исшмъркал кг. кока Слави Бинев прави партия то тая държава НИЩО ДОБРО НЕ Я ЧАКА!!!Ще стане като мутренските години.

179

Венелин

преди 12 години

Кунева да не увърта, а да каже ясно - аз, ако зависи от мен ще гласувам това споразумение да не се приема! Ако се приеме, ще гласувам да се премахне - примерно. Какво ми го увърта.Тогава и аз мога да гласувам за нея...

178

ЗА 212

преди 12 години

ГОВОРИ СЕ ЗА 200 000 ЕВРО/СРЕБЪРНИК АНА МЕСЕЦ ЧЕ ЛАПВА,КАТО ЧЛЕН НА БОРДА НА ПАРИБА....

177

rumen221

преди 12 години

КУНЕВА...- И АЗ СЪМ ВЪЗМУТЕН ОТ ЛЪЖЕТЕ...- КАЖИ И НЕ ЛЪЖИ...:- КОЛКО ТИ Е БОНУСА ЗА ЗАКРИВАНЕТО НА КОЗЛОДУЙ, ТА ТОЧНО ДНЕС ВНАСЯМЕ 400 Mw ТОК ОТ ФРЕНСКО-КУНЕВАТА "ЧЕРНА ВОДА"..., КОЛКО ТИ Е МЕСЕЧНОТО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ ОТ "ПАРИБА-БАНК"... И КЪДЕ СИ ПОДАВАШ ДАНЪЧНАТА ДЕКЛАРАЦИЯ... В БЪЛГАРИЯ ИЛИ ДРУГАДЕ...???

176

ЗА 206

преди 12 години

НАРОДЕ МОЙ, МНОГО СТЕ ПРОзТИ :р КАТО СМЕНИТЕ БОКУ СЪС СНАХАТА НА ПОЛИТБЮРО ЩЕ ГО ПОДБРЪСНЕТЕ ДВА ПЪТИ ТЪКМО :Р

175

ЗА 208

преди 12 години

ТРАКТОРЪТ И ГОЦЕ КРЪСТНИКА....ХИЧ НЕ СА НЕВИДИМИ СА И МАСТЕРИТЕ

174

уууууууууууууу

преди 12 години

А махни се ***, писна ми да те гледам.........ееее не спря да се навира

173

Мъпет Шоу

преди 12 години

КУНЕВА - поредният МЪПЕТ - кукла на конци, която маха с ръчички, крачета, повтаряйки 1:1 движенията на НЕВИДИМИЯТ ГОСПОДАР.

172

ш

преди 12 години

Възмутена съм от лъжите СИ.Помисли си Кунева.

171

Гласа на народда

преди 12 години

Какво си се закъхарила ***? Не разбра ли че 17-18% интелигентни фена в таз страна не стигат. Тук властваме ние посредствените хейтари дето сме фенове на светата троица - Пайнер Мюзик, Бойко и Голфу 3-ка. Туй че честните ни медии са те омаскарили си е в реда на нещата. Да си хващаш самолета за Брюксел и от там си лай заедно с Първанката. Може да сме най-гладния народ в Европа но сме и най-щастливия и Бойко не си го сменяме. Дотодина пак за него ще гласуваме щот "Бий магаре -по магаре"

170

До 162

преди 12 години

Меги, това ти ли си, ***? Ходи се скрий при Бъроузу. Нали той ти е любовникът.

169

Иван Котев

преди 12 години

Нека отговори на зададените и от Емил Кошлуков преди месец въпроси. За какъв страх от БСП спекулира, като цял живот е продукт на БКП/БСП.Много рано я е налегнала амнезия.

168

Mite

преди 12 години

КУНЕВА ПРЕМИЕР

167

ReaktoriteNI

преди 12 години

Кунева спря нашите реактори!Президентът Никола Саркози е решил да продължи живота на 58-те френски ядрени реактори до над 40 години, заяви днес министърът на промишлеността, енергетиката и дигиталната икономика Ерик Бесон, цитиран от ДПА и БТА.Ядрените реактори във Франция са построени със срок на експлоатация 40 години, но властите по ядрената сигурност могат да решат, въз основа на конкретни случаи, да удължат живота на даден реактор.

166

Стоян

преди 12 години

Тоя пекинез на снимката направо ме отвращава!!!

165

МДААААА.....

преди 12 години

" Очаквам утре да прочета с колко деца закусвам сутрин", пише Кунева.....И кой ще и брои мъжките полови клетки в закуската ?