29

Анонимен

преди 12 години

Това на снимката *** ли е или мамка му? Що не ги снимате ***, бе хора?

28

Анонимен

преди 12 години

Прочетете малко истинска история! *** ***. Какви роми,какви ***? Та това са траки, нашите предци,най древното население в Европа.Не се излагайте.Четете,четете!

27

Onasis-34,36

преди 12 години

"а бе това са *** бе, какво ни лъжете - българи били"...................................................................................................................... Като ти кажат, че сестра ти е ***, отивай да доказваш после, че изобщо нямаш сестра!

26

БАЧКАТОР

преди 12 години

Искали да продадат бебе . Ашиме тия са некви гнусни циганя също като тебе.

25

Анонимен

преди 12 години

moje da sa romi pa moje i da ne sa ako be6e nesto hubavo 6teha da sa bylgari nali:)

24

Да

преди 12 години

а бе това са *** бе, какво ни лъжете - българи били

23

roman empire

преди 12 години

DO VSI4KITE 4AKALI I FACHISTI DIPLOMIRANI TAPANARI ;PRAVI STE ZA TOVA 4E V PASPORTITE TRYABVA DA PICHE ROM NA LATINSKI KATO IZLEZNAT PO SVETA DA VIDYAT 4E SA ROM ,AZ ZA DRUGOTO NE MISLETE KAK CHTE JIVEYAT ZA TYAH GOSPOT MISLI TE SA IZBRANICITE NA BOGA ;

22

Българин

преди 12 години

Я ги дайте на снимка да видим какви "българи" са !!!25 - има и луди, които смятат *** за хора... но вярно - повече ги купуват за резервни части. Пък и много му искала тая *** бе - 10 000 евро !!! Баси - все едно е златно това ***...

21

Анонимен

преди 12 години

от тримата дано Гоце и Сергей да са двамата

20

егати и Бг

преди 12 години

Винаги се започва с,...."Български граждани .....",и отрицателното за Бг ,.....защо го допускаме и не върнем имената на *** ,роми ,и *** в Бг?

19

Чудно ми е!

преди 12 години

Никой не казва нищо относно възрастта на майката. Не че има нещо лошо жена да роди на 39 г. Но ако се появи статия, в която да се пише относно това, че медицината търси все по-ефективни начини да помогне на жени, неродили в ранна младежка възраст, тогава цели стада писачи чак се задъхват да ругаят "тези, които отлагат раждането за след 30-годишна възраст, защото искат да завършат висше, да си намерят хубава работа, да си осигурят жилище".Като че ли точно тези отговорни момичета са престъпниците!

18

24 пише разумни неща

преди 12 години

Вярно казва и друг форумист по-долу - купуват ги за органи.Иначе кой е луд да вкара в семейството си ***?Който не може да има деца и е решил да си отгледа някое като свое,купува яйцеклетка от здраво,интелигентно,красиво момиче от бялата раса, а после иска тази клетка да бъде оплодена със семенна течност или на осиновителя,или на донор-студент,бял,здрав,красив.Вместо да спираме продавачите на ***, по-добре да им даваме и суха храна за из път, а на граничния пункт да излизат с предимство.

17

Анонимен

преди 12 години

*** са щото са *** и по манталитет са като месните южни гърци

16

123

преди 12 години

Те тия ***, че са ***, *** са. Ама още по-долни и гнусни от тях са онея, които упорито се опитват да приписват *** деяния на българския народ.

15

HC

преди 12 години

Ах, за трафик значи...? аз пък си помислих че са ги арестували за това, че помагат на стари и недъгави да пресичат на пешеходни пътеки.

14

Анонимен

преди 12 години

Aбе *** - защо на такива като теб все другите са ти виновни. Я си помисли, малко по-добре това дете да го отгледат други, отколкото да е поредно бъркащо в бг. кофи.

13

енигрант

преди 12 години

Като си нямат родни полицаи и съд , са си намерили маистора в чужбина ! *** ,българи няма значение, важно е да прославят България !

12

sf

преди 12 години

Като си помисли човек че в повечето случаи ги купуват бебетата за органи...животни

11

АБЕ,....

преди 12 години

...КОГА ЩЕ ПРОДАВАМЕ ---ПОЛИТИЦИ ,ТА ДОРИ И НИЕ ДА СИ ПЛАЩАМЕ...?

10

ха така,

преди 12 години

сига, вмиесто да плащат, ша взиемат бебито без пари... тъй и, *** мои да краде а не да продава.