119

Анонимен

преди 12 години

Интересно в държавите, в които на хората им плащат достатъчпо пари да си купуват всичко легално никой не прави проблеми за пиратство, а тук не стига че хората нямат пари да си позволят ами че и ни гонят... Без съмнение плана на господин Боко Борисов е да превърне нацията в шайка селяци без култура и интелект.

118

петър ненов

преди 12 години

нашите *** подписват всичко ката селски кметове затова и държава няма вече....

117

Анонимен

преди 12 години

Не нужно да си имаш HAARP, целия свят е опасан с подобни антени на GSM операторите, дали и те не могат да предизвикат катаклизми.

116

До 127

преди 12 години

Човече, USA искат да управляват свят от 500 000 000 души! Това е тяхната цел от доста години и си имат паметник даже за това Georgia Guidestones(имат и страница в нета!!! ) от 1980 г. Да си чувал за ГМО, кемтрейлс, HAARP, Space Preservation Act 2001 неща измислени от САЩ и все против ЧОВЕКА! Ти си един от тези човеци, чийто живот е застрашен от болести, глад, мизерия и недоживяване до пенсия! Не ти се вярва, така ли ? Ами излез и виж хилядите кемтрейлс самолети всеки ден над БГ! Излез! Не спи!

115

до 128

преди 12 години

Искаш да кажеш че един чадър за 0.50лв цена на едро не убива производство ли?Искаш да кажеш че Китай произвежда със собственни средства ли?Кое в този чадър е на реална цена?Само пружинките в него са на стойност по голяма от цената му!

114

ДО 127

преди 12 години

За кризата сме на различно мнение Именно запада предизвика кризата. Защото производството е по трудно от банковите далавери и да купуваш и продаваш. А Китай произвежда и там няма криза Запада станаха мързеливи Парите ги разглезиха.

113

Противник на Китай

преди 12 години

Мисля че е нужен закон срещу фалшификатите, именно Китай заля света с такива стоки и услуги на пошли цени и предизвика световна криза. Запада просто измисля рамка как да ограничи това и да възвърне своето производство.

112

Противник на USA

преди 12 години

ACTA е тотален контрол над интернет потребителите! в пълния смисъл на думата. Доставчиците му трябва да следят и "слухтят" за нерегл. плояви и ДА ДОКЛАДВАТ едва ли не за всичко!!! Това е трудна и огромна задача, и едва ли ще може реално да се обхване всичко, което се случва в нета, но ще има отсяване на по-главните неща. Наред с тях обаче ще се упражнява нерегламентиран контрол върху потребителите за щяло и нещяло. Така те вече ще се съобразяват какво говорят и пишат в нета, ще станат по-сдържани както по времето на милиционеро-социализъма и това е една от целите на ACTA, да всява страх, защото знаем какво се случи в арабските страни! Много потребители ще си спрат нета, защото те няма какво да правят май в него, освен да четат новини къде ходил бб, колко лентички прерязал! Всяко споменаване на име на фирма или политик може да се счита за обида и накърняване на правата им!!! Егати, то какво ще ни остане един ден - май до *** ще трябва да ходим с плащане и разрешение!?!? Преди да се приеме този американски фарс политиците ни трябва да прочетат добре конституцията на РБ и следните закони от нея: Чл. 34. (1) Свободата и тайната на кореспонденцията и на другите съобщения са неприкосновени.(2) Изключения от това правило се допускат само с разрешение на съдебната власт, когато това се налага за разкриване или предотвратяване на тежки престъпления.Чл. 38. Никой не може да бъде преследван или ограничаван в правата си поради своите убеждения, нито да бъде задължаван или принуждаван да дава сведения за свои или чужди убеждения.Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.Чл. 40. (1) Печатът и другите средства за масова информация са свободни и не подлежат на цензура.(2) Спирането и конфискацията на печатно издание или на друг носител на информация се допускат само въз основа на акт на съдебната власт, когато се накърняват добрите нрави или се съдържат призиви за насилствена промяна на конституционно установения ред, за извършване на престъпление или за насилие над личността. Ако в срок от 24 часа не последва конфискация, спирането преустановява действието си.Чл. 41. (1) Всеки има право да търси, получава и разпространява информация. Осъществяването на това право не може да бъде насочено срещу правата и доброто име на другите граждани, както и срещу националната сигурност, обществения ред, народното здраве и морала.(2) Гражданите имат право на информация от държавен орган или учреждение по въпроси, които представляват за тях законен интерес, ако информацията не е държавна или друга защитена от закона тайна или не засяга чужди права.

111

До 112

преди 12 години

:D :D :D Ходете и стачкувайте срещу образователната система щото явно нещо куца и на теб не е помогнала! Имам чувството че сте загубили реална представа за света! Вие си живеете в някакъв измислен филм от сорта на Матрицата и това е! Умрете в завист и конспирация и крадете като ***!

110

Анонимен

преди 12 години

Ецно ми е интересно и жалко че Николо Тесла няма наследници, защото даже и Бил Геитс щеше да му плаща авторски права за това че ползва електричество по негов модел.Пояснения Николо Тесла е умрял в пълна мизерия.

109

Do 118

преди 12 години

След като си изчел пълния текст, разбра ли 30 дневния срок е свършил тези дни.Тея вече са ни погребали ....

108

Анонимен

преди 12 години

АСТА, ГМО, шистов газ : защо толкова тайни и лъжи около тях? И все с добри намерения. А ние знаем, че пътят към Ада е застлан с тях....

107

Продължение на 119

преди 12 години

ACTA ще разбие иновациите на малкият и среден бизнес, тъй като патентите ще ги задушат. Патент за огъня и колелото няма. Такса въздух още няма, но ще има.Авторите ще трябва да се занимават с изследване кое нарушават и кое не вместо да се концентрират и творят. Свободата умира. Ела днес 11.02.2012 в 11:00 пред НДК или намери къде в твоят град има митинг протест! Компютърните специалисти почти всички ще сме там от всякакво ниво и калибър защото свободата е тясно обвързана и със свободният софтуер

106

От 117 преди митинга

преди 12 години

За обяда наречен култура от Вас, троловете, които даже не може да дадете смислено определение за култура, ще Ви кажа - ПЛАЩАМ си. Плащам си за всичко, но когато само плащаш, а получаваш огромни количества пошлост и простота и виждаш как даже образованието в училище е паднало на ниво, от което те е срам да кажеш даже, че си с няколко оббразователни степени. Когато видиш млади хора, които не правят разлика между кражба и заслужен авторски труд и най вече когато виждам Вас - АЛЧНИТЕ ми става жал!

105

До 113 и троловете

преди 12 години

Който търси намира. Целият текст на ACTA го има в сайта на ЕС вкл. преведен на Български.В България уважаеми все още има мислещи и можещи хора, нима искате и те да си заминат гмеж таква? Искате само *** народ да остане за да го управлявате и следите лесно, защото е казано *** народ калпава държава и е видно. Отворете си очите и днес 11.02.2012 в 11:00 да им покажем. Аз отивам да се оправям. Да не сме 70 000, 3000 да сме пак е файда. Искам да се събуждам свободен, не искам БЕЗПЛАТЕН обяд.

104

arhar

преди 12 години

Германия и Латвия също се отказаха от АКТА.Трайчо не се ли е ориентирал вече към правенето на писти за ФОРМУЛА 1 заедно с Румен П., вместо да заема министерски пост ?

103

Анонимен

преди 12 години

Смятам, че всичко с авторските права може да се реши много лесно, но излишно се вдига шум. Всеки, който публикува нещо в интернет и не желае разпространението му, просто ще го маркира със знак АСТА, лесно може да се вмъкне в програмите, всичко останало е за споделяне. Това е. Какво толкова се надуват корпорациите. Сигурно повечето автори ще искат да се споделят творбите им, защото само това е пътят към популярност. За филмите и музиката - също. Творбите от миналия век как ще стигнат до младите?

102

Anonymous

преди 12 години

СВОБОДАТА, САНЧО!!!НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА ВИ МАНИПУЛИРАТ, НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА ВИ КАЗВАТ КОЕ Е ГРЕШНО И КОЕ НЕ! ОБИЧАЙТЕ БЛИЖНИЯ И СЕБЕ СИ, ДАВАЙТЕ, БЕЗ ДА ИСКАТЕ И ОБИЧАЙТЕ! В ПРИРОДАТА НА ЧОВЕКА Е ДА СПОДЕЛЯ ИНФОРМАЦИЯ, НАУКА, ЛЮБОВ... ОТСТОЯВАЙТЕ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО И БЪДЕТЕ РАЗУМНИ!НЕ НА ВОЙНАТА! НЕ НА АСТА!

101

Анонимен

преди 12 години

Интересно, всички си пишем за щяло и нещяло, все още никъде не съм прочел, а и едва ли някъде го има публикуван пълния текст на АСТА. Всичко е забулено в тайна, но часовника си тиктака и тези 90 дни от подписването си вървят.

100

Anonymous

преди 12 години

до 110, 100Платеният от ЦРУ форумен ***, по произход *** доказва глобалната конспирация!Явно упадъкът на САЩ доведе до там, че могат да плащат само на ***, за да им служат.АСТА, ПИПА, СОПА - глобалната *** против човечеството.Човеко - събуди се и излез на улицата! Утре не съществува, ще е късно!