30

АНОНИМЕН

преди 12 години

ЧЕ ТО ЦЯЛА СОФИЯ Е СЪС ЗАВЕДЕНИЯ БЕ КОГО СЕ ОПИТВАТЕ ПАК ДА ИЗЛЪЖЕТЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙ КОГО БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ???????????????????

29

Анонимен

преди 12 години

повръща ми се вече

28

Phil10

преди 12 години

До всички *** които плюят по София:Вместо да плюете се учете, защото всички големи градове ги чака това! И вместо да пищите и циврите, че не цяла България е София, вземете се поучете от проблемите и грешките които стават тук, за да не съжалявате и вие. Апропо, всеки има право да живее където си иска, на който не му харесва-прав му път!

27

Лаик

преди 12 години

Тия тъпири отчели ли са, че Лондон има метро НАВСАКЪДЕ и то е на 200 години? И на мен не ми се ходи никъде с колата, ама мога да стигна с метрото от Обеля до началото на Младост, а честно казано и на двете места нямам какво да правя...

26

Анонимен

преди 12 години

Що ми намираисва на война и някой ще жертва 2-3 трошки с С4 - вдигнеш гръмнеш. Кражба на авомобили по нощите.Наглоста им няма граници и никои не протестира за рекет 100 лева на автомобил. Браво.

25

Анонимен

преди 12 години

кой нормален ходи с кола на заведение? нали отиваш да се позабавляваш и да пийнеш някое друго питие

24

do 26

преди 12 години

Бойко Велики Шоп, Цецо Велики ШОП, Плювналиев Велики Шоп, Хората в България - Велики Шопи - какво очакваш - Мръсен, Отвратителен град, ***, Шопи нагли блъскащи се като *** в ***! Да им е честито! Тука в провинцията си ми е добре! Свеж въздух! Други екстри - заплата малка, други облаги големи! *** съм им мамата - да си живеят в ***!

23

Член на Герб

преди 12 години

София, София, София, София........аллоооооо! В България съществува само София а другите градове......кучета ги яли. Цялата индустрия струпана там а аз какво да работя в Сливен? Много подкрепям ГЕРБ но тази Софиялизация много ме дразни, накой да се замисли за това!

22

анти

преди 12 години

Вчера си платих 2.40 за да се кача върху 30 санта пряспа, защото просто нямаше къде да паркирам !!! - Благодаря на отговорните - пожеланието е за майката, бащата, лелята, най-вече дъщеря му да е лесбо и сина му гей!ама акана лесбойки,гейове и ***!Дъщеря им да им донесе снаха а синовете им зет! Кой , каквото и както си го заслужи!

21

Krasimir

преди 12 години

Колко необосновано и колко Вулгарно - Целта е да се печели от гражданите отишли на Бар, да се гуши някой ши.аняк , та да си плаща на Кметицата от сериала - Ох баня, ох кеф, та да може Тиквата и тиквениците да си карат 5 литровите мотори с по 20+разход на воля! Да ви еа мамата и на вас Тъоанари - на кого посреднощ ще пречат тея коли пред баровете - на бакшишите ли?

20

ku4eto

преди 12 години

ДО 19 ЩЕ ИМА СЛЕД ВАЩОТОзащото тия взеха и на босия цървулите и за другите нищо не остана

19

ku4eto

преди 12 години

///В момента заведенията събирали незаконно такси ///............и дянков им завидя и ще им завие кранчето...........а чак сега разбрах защо депутатите си гласуваха да не плащат синя зона.........

18

Анонимен

преди 12 години

Поделение "Паркиране и мобилност"на центъра за градска мобилност е престъпна организация с мафиотски структури.Двама от шефовете и бяха убити.Там се разиграват милиони.Служителите и непрекъснато нарушават правата и свободите на гражданите,както и законите.В Перник и Кюстендил ги осъдиха,и премахнаха,но в София е голяма далаверата и само Страстбург може да ги спре.

17

зъл

преди 12 години

E като гледам какво става се чудя аджеба защо изобщо ни е транспортна комисия, общински съветници, кмет и зам. кметове след като се ръсят милиони на световно неизвестно т.н. консултанти, че да им кажат общовидни истини! Странно защо не са споменали и средната скорост на движение в София???? На мен компютъра на колата ми показва средна скорост около 15 км. в час! За справка в Москва са най-зле с 21 и пищят, в Лондон и Париж е 22 км. в час, а Ню Йорк 23. Бус ленти щели да ми правят, това и онова! Абе тъпири мизерни, аре един съвет от мен - направете паркинзи, които да не пречат на движението, разкарайте тая мизерна синя зона по големите булеварди, дет заема по едно, а на доста места по две платна, разкарайте безразборно паркиралите, оправете улиците и направете вместо синя зона на повече места където е възможно зелена вълна. Поучете се и от по-умните и по по-големите булеварди регулирайте платната, в зависимост от натоварването например сутрин в натоварената посока се пускат три платна, а в ненатоварената едно и обратното следобяд. Има си и значи и маркировка и правила за това в т.н ЗДв.П, ама у БГ-то подобно чудо съм го учил само като взимах книжка, на живо не съм го видял.

16

ф-1

преди 12 години

По-алчно от това правителство в момента не може да има!

15

Анонимен

преди 12 години

Поредният ЦИНИЗЪМ!!!

14

Госпожо Фандъкова!

преди 12 години

Г-не Рад.Тошев!Как е възможно да пропускате златни шансове за пълнене на общинската хазна?!Защо досега не сте обявили за "синя зона" всяка тоалетна в частните ни домове? На всеки 5 минути престой там да се взима по 1 лев такса!Сложете отчитащи датчици на всяко клекало /собствениците на жилищата сами да платят цената им/ и така ще се знае колко пъти на денонощие и за колко време се ползва всяко домашно WC.И да не забравите да отделите по-голяма част от тези пари за соц.помощи на ромите, ей!

13

Столична

преди 12 години

Вие си ги избрахте!Сега много бързате да вдигате гащите, а? Само да питам: Удобно ли е гащите да са свалени до коленете?

12

Анонимен

преди 12 години

Давай Данче, че метрото чака, а Бойко си го иска, че да му резне лентичката. Давай, ограбвай още бедния народец български с глупави такси...

11

анонимен

преди 12 години

някой лев от горе няма да е лошо а? времето е пари...не им стига през седмицата ами и ОЩЕ ...ех дървото дървотооооо..то ви оправя само алчни чиновници