38

Тра-ла-ла

преди 8 години

Студени температури?!?!Ало? Преводът и редакцията май ви куцат нещо?!?

37

Анонимен

преди 8 години

До ?!***

36

Тео

преди 9 години

22-ри, ще ти го кажа на жаргон-много си зле, брато!Буташ масло като 40 годишен москвич без основен ремонт!А и не доливаш.Нека ти кажа нещо за така наречения PUF, или публичен дом в Австрия и Германия-влизаш, входа е ориентировачно 60 евро,можеш да стоиш цял ден.Има си басейнче,джакузи,лафиш с мацките по монокини и АКО тя желае се спазаряте за цената.Ако решиш с ютията или бормашината си пътник за минимум 10 години и бизнеса ти отива!Това не са ти е България, бай *** и *** у факултето!

35

Анонимен

преди 11 години

До Българин от чужбина a kade v ispaniq rabotish i moje li skype interesuva me rabotata!

34

бубсана

преди 12 години

това разбирам,аз човещина да вземеш душ,да хапнеш,да боднеш на топло ,дапоспиш безплатно и на другия да не ти се тръгва

33

Маргарита

преди 12 години

Може да е собственик на публичен дом, но е подслонил, стоплил и нахранил човеци в нужда. Аз питам де е църквата? Или нея я бива само да филосфства? Помните ли притчата за самарянина?

32

Анонимен

преди 12 години

Всяко момиче иска да има дом, семейство, нормални деца и спокойствие (НЕЗАВИСИМО ОТ ЕТНОСА) а не да споделя дома си с някакъв бездомник.

31

Анонимен

преди 12 години

каквото и да пишете, важно е, че човекът дава подслон в заведение, от което самото общество има нужда и потребност. все пак ще спаси много хора. дали е за реклама или не, важното е че спасява хора. злорадстващи ще има винаги и ще пишат какви ли не глупости. светът не се е извратил. публични домове си има откакто свят светува. не се правете на велики моралисти.

30

Анонимен

преди 12 години

Браво на този човек!Искам да попитам всички хора които го плюят-бихте ли подслонили у вас бездомник?

29

aneliya

преди 12 години

ДО 23 казах че това е добре дело на човека ! 1во казавам се Анелия а как щял да ме прекръсти няма как да разбрем и какво щял да преви за назидание бой пред другите(горещатата ютия да те помачка или с бормашината по крака) вероятно ти си правил на някой така че да съдиш хората по себе си !!!!!!!!! АЗ ВЯРВАМ ЧЕ ИМА ДОБРИ ХОРА !

28

Анонимен

преди 12 години

В Исландия, Норвегия и Швеция се криминализира търсенето на сексуални услуги.

27

мбуахаха

преди 12 години

До 29 - грешиш - това важи за всеки мъж между 14 и 80 г:))

26

до 28

преди 12 години

Току що написа сентенция, която важи само за безотговорния несретник - стар ерген.

25

до 24

преди 12 години

С чии пари помага бе???????

24

Анонимен

преди 12 години

Хайде,пак грък!

23

Анонимен

преди 12 години

Хъ май тъй се изврати света, че църквата само плещи глупости и кърти кинти, а публичните домове приютяват бездомници и им четат проповеди. Изврати се светът!

22

до 22

преди 12 години

Може и да си прав, но все пак помага - факт. и това е похвално.Ако приложиш всичко това което казваш към България, ще видиш, че сме един публичен домФенерът разбира се е червен, също.

21

до 8

преди 12 години

Аналия дано не попаднеш на такъв благороден тип, че тогава да видиш как се вика браво по 12 часа на ден. Ще те прекръсти на АнАлия още първия ден и като не си изкараш нормата за деня ще те спукват от бой пред другите за назидание, може и с горещатата ютия да те помачка или с бормашината по крака-това е реалносттта скъпа. Тогава ще видиш колко са благородни тези господа. Това че се опитва да си купи чиста съвест с няколко манджи и подслон за две вечери не може да изкупи греховете на такъв ***.

20

до 11

преди 12 години

"Браво на човека! Шапка им свалям на хората със сърца." Абе вие акъл имате ли бе 40 + за това мнение, вие занаете ли че всичките тези от червените фенери са мрасни гадни сутеньори които си копуват по каталог младу момичета от източна европа да им бачкат по клубовете. Да това е жестоката истина повечето стоят на тези ветрини защото вече са ги смачкали психически с побоища, изнасилвания и заплахи за убийство на семействата им. Ето това се занимават тези мислосърдни граждани със сърца. БРАВО!!!

19

Ястреб

преди 12 години

До 12 - Яко къртиш, мой човек! Изкефи ме! :-)