10

Цветан Караилиев

преди 12 години

Явно,че банките се опитват да продадат колкото се може по-скъпичко отнетите от длъжниците жилища.Много народ тегли с лека ръка "лесни"кредити и сега остана на улицата,такива случаи не са един и два.А на банките тази собственност не им е нужна,те работят с живи пари и сега гледат да се отърват от нея.

9

Анонимен

преди 12 години

Нормално е, като замря строителството да намалява броя на новите жилища, които се продават. Иначе старите жилища със сигурност заливат пазара, очакваме да започнат да ги продават банките по 200 евро/м2

8

Крив космосе

преди 12 години

Масовата пропаганда по медиите бе дело на топлата връзка брокер/банкер. Съжалявам ако си се припознал в тая каста но такова е положението. Три години правихте сиести и купони на гърба на повярвалите ви ***. Не ги оправдавам и тях, но човек лесно се лъже когато ежедневно те облъчват от всякъде.

7

Крива ракета

преди 12 години

До 6, Уважаеми Андрешко, НАЙ-МАЛКО БРОКЕРИТЕ СА ТИ ВИНОВНИ. Нито те карат на сила да купиш, нито брокерите карат банките да взимат лихви по-големи отколкото в САЩ и лихварите не взимат!!!!

6

Акт 15

преди 12 години

Някой може ли да обясни, защо общините не си събират данъците от тарикатите живеещи в сгради без разрешение. Публична тайна е че половината новопостроени кооперации са без акт 16 за да не плащат данък. Нещо намирисва на огромна корупция или несвършена от РДНСК работа.

5

Ха ха ха

преди 12 години

Брокерската алчност измисли новата лъжа, че жилищата намаляват, т.е ще има недостиг. Истината е че само в банките има отнети над 100 хиляди жилища !!! Това нещо вече се пуска на пазара, няма как да се скрие. Така че Адрес и останалите хиени да се засрамят затова че накиснаха сума народ за тегли кредити и сега да тъне в мизерия. За такива трябва и затвор, защото тяхното охолство е причина за човешки драми и семейни трагедии.

4

Анонимен

преди 12 години

Във Варна няма нищо по-вече от свободни апартаменти,цели свободни блокове с един,два заети ,всеки втори дава под наем,наемите са паднали драстично,но...като оферта гарсониера 37 000 евро,нод наем няма кой да я наеме за 150 лева...това не е ли депресия...Офертите са на нива от кризата-кой му пука....

3

Анонимен

преди 12 години

Те и хората в *** намаляват...

2

Гиго

преди 12 години

Види се как дяволът чете евангелието...

1

Def

преди 12 години

Аз знам на едно място има още свободни, може да ми пишете ако искате да ви продам!