54

Анонимен

преди 12 години

nali za tva sme es da gi spasiavame ,to i za tva shte tegli balgaria tia deto ni nabytaxa tam izmenicite .

53

лулчо

преди 12 години

Kредиторите преяждат с баница... ама яко преяждат !!!

52

Станишев

преди 12 години

Уважаеми другарки и другари,на който не му аресва ЕС има избор: спокойно може да се изнесе в Северна Корея или Иран.

51

До студент

преди 12 години

Скрий се бе мишок , знаеш ли от кога ги слушам тия приказки ! Нещо обаче ми се губи равния старт !

50

Анонимен

преди 12 години

41ви, много си наивен. Зад една партия могат да се скрият всякакви. Социялисти казваш а, а ако им проследиш роднинските връЗки, би забелязал че са се разпределили във всички партии и структури. За такива като теб разиграват тятър, и наивниците крещят -само социалистите, само консерваторите, само....Наивник.

49

Анонимен

преди 12 години

Ами нашия ред , кога ще дойде ? Ние сме си за спасяване от 23 г.!

48

Анонимен

преди 12 години

47-ми, явно си от новато поколение калъфи, които неЗнаят, че в България тази магистратура закоято се хвалиш че плащаш 400Е сега някъде на майната си, то в България бе БЕЗПЛАТНА !Да не ти казвам и за здравеопазването и други неща, защото това са неща които ти и поколенията ти никога няма да усетите и изживеете....Живейте като дървета без корени попиляни по света да гоните Михаля..Викаш много ти е дал ЕС...

47

nepobedimiat

преди 12 години

mi6ko student li si kuv si obadi mi se da te srestna molqte teia li mi gi davash za primer be ............dano da im se slu4i slus4ka..mrazia gi i v 4ervata kolkoto i turcite V PAMET NA VASIL LEVSKI....edin o malkoto bulgari koito pomnim

46

студент?

преди 12 години

За човека с въпрос какво получихме от ЕС - Аз уча магистър в страна членка на ЕС за 400? на семестър. За справка колегите от русия плащат около 10 000? (десет хиляди евро) на семестър.Ето това получих аз.пс1. Ако чакаш да ти почукат на вратата с пликче с 3000? (примерно ) ще трябва да те разочаровам. пс2. Не чакай друг да те оправя или помогне. Помогни си сам , намери начин да се възползваш от членството ни в съюза на богатите ;)

45

ХАЛОО

преди 12 години

СПАСЕТЕ БЪЛГАРИЯ С ТИЯ МИЛИАРДИ ДА ВИ ... М.....А БРЮКселска

44

П.С.

преди 12 години

искал съм да кажа че кризата не зависи нито от десните правителство, нито от Левите. тя зависи от икномиката която страната е провеждала последователно по последините 10-12 години про РАЗЛИЧНИТЕ правителства. При нас има ръст, но за съжаление, има нисък жизнен станадарт и сме много зависиим от Великите сили ако не се проведат реформи иили инвестици, каквито не очаквам

43

М-р Х

преди 12 години

знаете ли в Италия коята паритя беше на власт повееч от 15 години - десните бяха на власт?. Италия е в нечувана криза. Знаете ли във Франция коята и секат ден след ден рейтинга от коя партия е президента - от десните. Извянавай - ама кризата е повсевместна, причините са разнородни, смешно е да се обясняма, че там където има Социалисти няма криза. Кризаат в гърция почан при караманис, 2004 г. а той беше десен. оттогава само си прехвърлят топката. дай да не се задълбочаваме в спора ляво-дясно.

42

Анонимен

преди 12 години

Виж тази таблица ;investor.bg/analizi/91/a/koi-sa-dyrjavite-s-nai-goliam-bruten-vynshen-dylg,123364/?page=2 и пак си помисли дали всичко опира до соц. управление.

41

стършел

преди 12 години

Нещо липсва здравото плюене, както по Гърция и гърците.Защо ли? Защото не са ни съседи!!!!!! А много добре знаем българина на какво се радва- на нещастието на съседа...

40

Анонимен

преди 12 години

Знаете ли коя беше партията докарала Гърция до сегашното положение? Социалистическа. Знаете ли в Ирландия каква беше? Социалистическа. Знаете ли в Португалия каква е? Социалистическа? Знаете ли в Испания каква е? Социалистическа, но в предстоящите избори се очаква в Испания социалистическата партия да изгуби мнозинството. На кого ЕК спря 220 млн. за България? Да живее "Българската социалистическа партия" "БСП" с лидер украинеца!

39

++++++

преди 12 години

Srednata klasa,za 37.

38

артемида

преди 12 години

Хахаха, Номер 37 - точно така .....Италия и Испания - другите идеали на българина, са следващите след Португалия.

37

артемида

преди 12 години

Номер 36 - абсолютно си прав. Търтеите от южна Европа и особено тези от Балканския полуостров все леко-леко я карат, но това ще има своя логичен край. Не е справедливо онези на север като мравки да събират, за да може тия на юг да има какво да изхождат в тоалетната.

36

и кво сега

преди 12 години

Как така Португалия е на опашката за спасяване бре...?Aма нали за много българи беше пример за много подобър стандарт и се стремяха да отидат да работят и печелят по добре в Португалия !

35

9К79 Точка У

преди 12 години

Дааа ... абе казвам ви аз, че до 2-3 год. ЕС няма да съществува, това еедна безсмислена бюрократична структура, която все още се крепи на "немския локомотив"! Всяка год. по 60-70млн. евро отиват само за преводачи, а 200-220млн. за дебелогъзите еврочиновници. Като добавим и крайно различният манталитет на южняци и северняци /едните само лапат и пльоскат табла дял ден, сиртаки и т.н. другите трябва да бачкат и за тях/ и картинката е ясна, разспадането е сигурно, въпрос е само на време!