256

titi

преди 12 години

Dolu Stani6ev!!!

255

весилина

преди 12 години

Браво Бойко,ние сме с теб. Ти си единствения честен човек, Станишев да излези и пред цяла България да кажи какво е направил за нашата държава и икономика,а не само да те плюе от разстояние. Бъди мъж и излез бе Сергейчо,стига само мъмри като някоя селска клюкарка:)

254

peti

преди 12 години

Ами поне човека се опитва да направи нещо за държавата ни,а ония комунист какво свърши за толкова време? Управляваше ни много време, кажете какво е направил за нас младите, Станишев ни докара до тук, той и неговото *** и тъпо правителство изкрадаха държавата.Стига повече сме ги търпяли,да се махат и да не ги виждаме. Предния месец се върнах от Хърватия и там дори моите познати хървати го знаят що за мушеник е,но явно ние българите не го виждаме и затова ако изберем пак загиваме.

253

Анонимен

преди 12 години

тук мненията са повечето от комунисти (бсп) толкова години на власт и насреща?????????????нищо пък и коалиця с дпс и(царчето) пак нищо!!!!!!!!!!!! с поздрави от ;бедствия и аварии'не ги видяхме в парламента поне да бяха дошли.да кажат какво са правили.НИЩОООООО!!!!!!!!!!!!!!!

252

Анонимен

преди 12 години

Олигарсите и неработещата икономика ги има още преди ГЕРБ да съществува! А под сняг е ЦЯЛА ЕВРОПА!

251

Анонимен

преди 12 години

Ако махне И ще получи истината

250

Castor

преди 12 години

Това си е напредък! Най - после и Боко да има вина за нещо...

249

Анонимен

преди 12 години

Господин премиер,аз лично съм виновен за язовирите,за олигарсите,за неработещата икономика и за зимата,която ни изненада! ВИНОВЕН СЪМ,ЗАЩОТО ГЛАСУВАХ ЗА ГЕРБ!

248

Спонги

преди 12 години

313, ти сериозно ли го казваш това. В кой закон е записано, че може да се възстановява земя под язовир. Ако има такъв случай, той е за съда, освен ако язовирът документално не съществува.

247

Анонимен

преди 12 години

Виновен, но не само за Бисер.

246

Валери

преди 12 години

Тошовото време сън в лятна нощ.

245

до 310

преди 12 години

Ами има и местна власт.И в случая кметът е червен.Сегашното правителство е закъсняло с реформата за язовирите и водите на страната.Обаче реформа се прави с пари.Много интересно,ако аз те ошушкам до дъно,ти с какво ще си санираш жилището?Защото Триглавата ламя излапа всичко,Гея тръбеше,че нямало криза,после имало,ама била далеч от нас.Ама той Гоце ще дойде,нали на това се надявате.И ще построи светлия социализъм с другарите си олигарси и чичко Путин.И тогава всички ще цъфнем и вържем.

244

Случаен Минувач

преди 12 години

Че кой да е виновен? Чудя се дали да взема аз да поема вината? Вина се признава придружена с наказания. Не ни баламосвайте с чувства за вина! Ще има ли наказани за бездействие? Има инженери и архитекти по общините, които не си вършат работата. Там са от над 20 години и са несменяеми и затова се чувстват и недосегаеми. ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА СЪЗДАДЕ САЙТ НА КОЙТО ПУБЛИЧНО ДА ПОСОЧВАМЕ ТЕЗИ ДЪРЖАВНИ И ОБЩИНСКИ (корумпирани) СЛУЖИТЕЛИ, КОИТО НЕ РАБОТЯТ ДЕМОНСТРАТИВНО . Български сайт, а не холандски.

243

Анонимен

преди 12 години

Содом и Гомор са древни градове, които са разрушени от Бог, заради греховете на жителите им.В Стария завет пише, че "содомските мъже бяха твърде нечестиви и грешни пред Господа." (Битие 13:13)Бог изпраща двама ангели, които да открият поне 10 праведни души в Содом и Гомор (Битие 18:32), за да може Бог да изяви своята милост и да не ги погуби. Двамата ангели са посрещнати от Лот, който с много увещания ги убеждава да пренощуват в неговата къща, а не на улицата (Бит.19:2-3). Всичките жители на Содом обаче обсадили дома на Лот и поискали от него да им предаде ангелите, за да извършват групов секс с тях. Лот предложил дъщерите си на тълпата, но те продължили да настояват да им предаде ангелите. Содом буквално означава "изгорен", а Гомор - "погребан". Според учените тези два града са били разрушени вследствие от земетресение, което предизвикало изтичане и избухване на подземни залежи на природен газ, петрол, сяра и катран. Содомитите са вярвали в "майката на боговете" *** Сирия, в чиито храмове са извършвали сношения с мъжки и женски жреци и ***. Счита се, че и всяка една жителка на града е трябвало да отслужва определен брой дни или часове в езическите храмове.От името на Содом, произлиза думата содомия, която означава противоестествен сексуален акт.

242

Анонимен

преди 12 години

Боко -президент!

241

Анонимен

преди 12 години

ЗАКОН ЗА МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИВ сила от 01.05.2006 г.Обн. ДВ. бр.17 от 24 Февруари 2006г., изм. ДВ. бр.30 от 11Април 2006г., изм. ДВ. бр.102 от 19 Декември 2006г., изм. ДВ. бр.105от 22 Декември 2006г., изм. ДВ. бр.11 от 2 Февруари 2007г., изм. ДВ.бр.31 от 13 Април 2007г.Част първа.ОСНОВИ НА ДЕЙНОСТТА НА МИНИСТЕРСТВОТО НАВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИГлава трета.ОСНОВНИ ЗАДАЧИЧл. 6. Основните задачи на МВР са:Т.4. осигуряване на пожарна безопасност и защита на гражданите и имуществотопри пожари, бедствия, аварии и катастрофи;

240

Анонимен

преди 12 години

"Черените престъпници като заграбиха властта на 9.9.41 първата им работа беше да заграбат и парите и имотите на хората. Съсипаха селското стопанство с безумните си ткезета"Атанасе, Атанасе, поземлената комисия е върнала язовира на трима собственици, община Хасково община Харманли и МО. В реални граници навърнаха сумати соръжения и сгради които не се стопанисват и са потенциална опасност или струват милиони на бюджета. Сграда убила двете момичета в центъра на София също беше реституирана.

239

до 306

преди 12 години

Много мутанти се навъдихте!Та има проект за закон-мутиралата протоплазма да се събере и върне в клоаката,откъдето е изпълзяла защото вонята е вече трудно поносима!Разбра ли,мутирала протоплазмо????За мутантите-лагер и диги до пълното деградиране!После-тор!!!

238

BIVSH GERBER

преди 12 години

NE SAMO ZA BISER ZA VSI4KO STE VINOVNI ZAKOPAXTE NI

237

Анонимен

преди 12 години

"Някой ще ми обясни ли с какво точно е виновно това правителство за трагедията в с.Бисер"За да е виновен някой то той трябва да е вменяем, т.е. да осъзнава действията си. Ако смяташ, че правителството на Герб няма вина за бедствие случило се на 3 година от управлението им значи ги смяташ за невменяеми. Това правителство е неадекватно във всички области, така че определено са невинни, те просто толкова си могат.